Ellerde ve ayaklarda hafif şişlikler oluyor ama yüzde olunca tehlikeli vücut resmen ödem oluşuyor su topluyor ilk zamanlarda çok çıkmayan tansiyon daha sonraları tavan yapıyor.Mesela benim 12 ile filan başladı tansiyonum fark ettiğim,zde 14/9'du,son zamanlarda 17/10a kadar çıkmıştı idrarda protein kaçağı da yapıyor dediğim gibi tabii doktorun daha iyi karar verir ve bilir ama bizim de doktora çok güvenmeyip biraz bilgili olmamız lazım doktorlara bırakırsak tamamen işimiz yaş.Geçmiş olsun inşallah öyle birşey değildir sen yine de tuzu azaltmaya bak şişliklerin inmesinde biraz yardımcı olur.
NOT:Bu arada oğlumda benim de 4 aylık hamileyken filan çıkmıştı şişmeler ödem zaten o şekilde dikkatimizi çekmişti ama şimdi şöyle birşey var çalışıyorsun sonuçta ve havalar da çok sıcak ona bağlı da olabilir ama el-ayak şişmesi olur yüz şişmesi bana eski günlerimi hatırlattı aman gitsin de gelmesin o günler kimse de yaşamasın inşallah.Burdan bazen açıp okuyorum preeklampsiden bebeğini kaybedip kendi de günlerce komada kalan anneleri hastalık Allahtan ama hikayelerini okuyunca bakıyorsun doktor zerre kadar ilgilenmemiş idrardan bi proteine bakmak bu kadar mı zor kendileri bile bakmıyorlar ki istek yapıyorsun laboratuar bakıyor yani artık cidden şu sistemler bitsin doktorların bu tavırları değişsin ya içlerinde azıcık insan sevgisi merhamet yoksa da doktor filan olmasınlar acayip sinirlendim şu anda