2015 Şubat Anneleri

sen nasılsın bu arada var mı bir sıkıntın?

Sağol canım benim iyiyim çok şükür karnım ağrıyıp duruyordu doktor bebiş büyüdüğü için öyle oluyor dedi bende de var aslında biraz el ve ayak şişmesi ama sabahtan akşama bi ayakta bi oturarak çalışmak kolay değil.Hamilelik pantolonlarımı çıkardım onları kullanıyorum artık normal pantolonlar sıkmaya başladı hafiften:1:
Sen onu ihmal etme bak mutlaka görüş doktorunla.

ben 37 yaşındayım 2li test yapıldı sorun yok, 3test bu yaşta hiç gerek yok denildi 4 test için 16. haftayı geçirme dedi. bugün başka dr gittim oda amniyosentez yaptır dedi
Merhaba sizin yerinizde olsam 2 li testte madem sorun yoksa amniyosentez hayatta yaptirmam. Birde sunun karari var tabi diyelim ki Allah korusun bebek te risk faZla cıkti amniyosentez sonucunda .Gebeliği sonlandirabilcek misiniz .Bildiğim kadariyla risk fazla cıktıgnda doktorlar ilaç vs hiç bi tedavi vermiyor .inanin ben bi sorun oldugunu düsünmüyorum keza 2 li testiniz temiz cıkmıs ama oldu ki bunu yaptirdiniz Allah korusun bi ihtimal risk çıktı ihtimaller icin gebeliğine coğu insan son veremez o yüzdende simdi bunu yaptirip strese girmeye gerek olmadiğini düsünüyorum yüreginizi ferah tutun

Ben bi devlet hastanesine gittim kadin bi doktor vardi bana buraya bosuna gelme doğumhanesi bile yok dedi.Ultrasonda bebeğe bakti kalp atislarini cok seyrek duyuyorum ama benim ultrasonum cok eski belkide o yüzden dedi .Ağlayarak cıktim.Hemen doktoruma gittim biraz uzak diye dibimde olan bi devlet hastanesine gitmeyi denedim bin pisman oldum.Şimdi gittiğim doktorum kalp atislarini dinletti.Hiç bi sorun yok dedi .Bu iş devlet özel işi değil sanirim.Sansina doktorun iyisine denk gelirsen işte mesela zeytinburnunda bi devlet hastanesi var kadin hastalıklari ve doğum üzerine oraya cok iyi diyorlar ama ben denemedim

Kesinlikle doktor çok önemli

Rica ederim

Sağol canım benim iyiyim çok şükür karnım ağrıyıp duruyordu doktor bebiş büyüdüğü için öyle oluyor dedi bende de var aslında biraz el ve ayak şişmesi ama sabahtan akşama bi ayakta bi oturarak çalışmak kolay değil.Hamilelik pantolonlarımı çıkardım onları kullanıyorum artık normal pantolonlar sıkmaya başladı hafiften:KK1:
Sen onu ihmal etme bak mutlaka görüş doktorunla.
ben iki aydır hamile pantisi giyiyorum zaten.

Bende balık abiye almıştım daha hiç giymedim
Eylüldeki düğünde bana olur mu bilmiyorum

Merhaba sizin yerinizde olsam 2 li testte madem sorun yoksa amniyosentez hayatta yaptirmam. Birde sunun karari var tabi diyelim ki Allah korusun bebek te risk faZla cıkti amniyosentez sonucunda .Gebeliği sonlandirabilcek misiniz .Bildiğim kadariyla risk fazla cıktıgnda doktorlar ilaç vs hiç bi tedavi vermiyor .inanin ben bi sorun oldugunu düsünmüyorum keza 2 li testiniz temiz cıkmıs ama oldu ki bunu yaptirdiniz Allah korusun bi ihtimal risk çıktı ihtimaller icin gebeliğine coğu insan son veremez o yüzdende simdi bunu yaptirip strese girmeye gerek olmadiğini düsünüyorum yüreginizi ferah tutun
ben de çok düşündüm onları 2 li de bir problem çıksaydı yurtdışında yapılandan yaptıracaktım. Allah göstermesin Herkese sağlıklı evlat versin. hoş bir rahatsızlığı olunca evlat olmaktan çıkmıyor insan evladını her türlü sever ve ister ama benim korkum tek çocuk yapmayı düşünüyorum ve yaşımız da geçkin ilerde yalnız kalırsa kendine bakamaz ne yapar tek başına diye düşünüp endişeleniyorum .

ben iki aydır hamile pantisi giyiyorum zaten.
hamile pantolonu alıyım dedim bana üst kısmı kıvırık kıvırık oldu bluzden falan belli oluyor sizin göbüşler o kadar cıktımı ya benim ayva göbük oldu ki ben balık etliyimm .. normal pantolonlarım dar geldiği için büyük pantolun ve taytla idare ediorum şimdilik

sağol :)

Ben bi devlet hastanesine gittim kadin bi doktor vardi bana buraya bosuna gelme doğumhanesi bile yok dedi.Ultrasonda bebeğe bakti kalp atislarini cok seyrek duyuyorum ama benim ultrasonum cok eski belkide o yüzden dedi .Ağlayarak cıktim.Hemen doktoruma gittim biraz uzak diye dibimde olan bi devlet hastanesine gitmeyi denedim bin pisman oldum.Şimdi gittiğim doktorum kalp atislarini dinletti.Hiç bi sorun yok dedi .Bu iş devlet özel işi değil sanirim.Sansina doktorun iyisine denk gelirsen işte mesela zeytinburnunda bi devlet hastanesi var kadin hastalıklari ve doğum üzerine oraya cok iyi diyorlar ama ben denemedim
Zeytinburnunda ki hastane gerçekten güzel ve tam teşkilatlı. Hem bebek hem anne için

ben elevit diye bir ilaç kullanıyorum bugünde demir hapına başlayacağım ama çatlak için bir şey kullanmıyorum

ben de çok düşündüm onları 2 li de bir problem çıksaydı yurtdışında yapılandan yaptıracaktım. Allah göstermesin Herkese sağlıklı evlat versin. hoş bir rahatsızlığı olunca evlat olmaktan çıkmıyor insan evladını her türlü sever ve ister ama benim korkum tek çocuk yapmayı düşünüyorum ve yaşımız da geçkin ilerde yalnız kalırsa kendine bakamaz ne yapar tek başına diye düşünüp endişeleniyorum .
Çok haklısınız.ilerisini düşünüyorsunuz tabiki.

kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum ben olmazsam ne olur?????

ben elevit diye bir ilaç kullanıyorum bugünde demir hapına başlayacağım ama çatlak için bir şey kullanmıyorum

Ben demir hapını içemiyorum tadı bi garip geliyo
Çatlak içinde bişey başlamadım çünkü kararsızım
Kozmetik zarar deniyodu diye bebek yapı düşünmüştüm ama o bile zararlı diyen var ne kullansak ki..

hamile pantolonu alıyım dedim bana üst kısmı kıvırık kıvırık oldu bluzden falan belli oluyor sizin göbüşler o kadar cıktımı ya benim ayva göbük oldu ki ben balık etliyimm .. normal pantolonlarım dar geldiği için büyük pantolun ve taytla idare ediorum şimdilik
şu telefon uygulaması bi düzelsede atsam resmimi koca bir göbişim var :) işin ilginç tarafıda sadece 700 gr almış olmam

Ben demir hapını içemiyorum tadı bi garip geliyo
Çatlak içinde bişey başlamadım çünkü kararsızım
Kozmetik zarar deniyodu diye bebek yapı düşünmüştüm ama o bile zararlı diyen var ne kullansak ki..
Ben demir demir ilaci yüzünden 2 kilo verdim sonra bana decavit verdi ilk 3 gün o da fena yapti ama sonra alistim ama tek basina demir ilacı hayatta almam artik tövbe:)
Çatlaklar icin bebe yaği diyorlar ama bende cesaret edemedim

ya şu beli lastikli pantolonlar var çoğu zaman onlardan giyiyorum ama hamile pantolonlarımda var. ben psikolojik ilk günden çıkardım karnımı ki normalde çok zor göbekten kilo alırım. böyle aşırı genişledim bir an önce doğumumu yapayım spor falan ne varsa yapıp zayıflamam gerekiyor. aynalara bakmaz oldum. sabah bir resmimi çektim korktum sildim hemen.

Back
X