2015 Şubat Anneleri

Günaydın ne var ne yok merak ediyorum ama uzun uzun okuma şansım olmuyor burda baglntidan ins herkes iyidir cook öpüyorum yarin dönüyorum kismetse sahalara dönüş yapicimm yakinda

Günaydın ne var ne yok merak ediyorum ama uzun uzun okuma şansım olmuyor burda baglntidan ins herkes iyidir cook öpüyorum yarin dönüyorum kismetse sahalara dönüş yapicimm yakinda
Aynı valla bir değişiklik yok iş güç sürünüyoruz. Sende yaptın tatilini misler gibi.bir ben kaldım tatil yapmayan ama beni biri Her şeyi planlayıp alıp götürmesi gerek yoksa yerimden zor kalkıyorum

Benim son 2 gündür asiri baş ağrım var ve sadece bi tarafi agrıyor .Sizde bas ağrısı basladi mi kızlar

Benim geçen hafta tam 3 gün çatladı başım. Yine ara ara yokluyor ce sadece sağ tarafım ağrıyor. Sinüslerim dolu. Hapşurmaya çalışıyorum o zaman burun akıyor ağrı nispeten azalıyor bende. Ama 4. Gün de ağrısa acile gidicektim zor dayandım

ya şu beli lastikli pantolonlar var çoğu zaman onlardan giyiyorum ama hamile pantolonlarımda var. ben psikolojik ilk günden çıkardım karnımı ki normalde çok zor göbekten kilo alırım. böyle aşırı genişledim bir an önce doğumumu yapayım spor falan ne varsa yapıp zayıflamam gerekiyor. aynalara bakmaz oldum. sabah bir resmimi çektim korktum sildim hemen.
ya genişledim bende aslındaa ama göbegim cıkmıo benim bebişim mi kücük yoksa benmi zaten cok genişim bilemedim :) ilk günlerde bended eolmustu işte cıktı karnım die ama evdekiler beni cok bastırdı. Psikolojik benimki galiba :p
şu telefon uygulaması bi düzelsede atsam resmimi koca bir göbişim var :) işin ilginç tarafıda sadece 700 gr almış olmam
ya ben bilgisayardan giriyorum sayfa sayfa gezdim hiç göbüş göremedim sıkıntı mı var bende acep :S

Kızlar uzun zaman oldu yazmayalı .
Eşimin erkek kardeşi down luydu onu stres yapmıştım..
Çok şükür ki temiz çıktı sonuçlar.
Fakat ben yeterli beslenemiyorum.
Çalışıyorum ve akşamları hiç birşey yemiyorum. gün içinde ve akşamları sadece meyve yiyorum o kadar. çok iştahsızım.
Sizler ne yiyorsunuz.

Kızlar uzun zaman oldu yazmayalı .
Eşimin erkek kardeşi down luydu onu stres yapmıştım..
Çok şükür ki temiz çıktı sonuçlar.
Fakat ben yeterli beslenemiyorum.
Çalışıyorum ve akşamları hiç birşey yemiyorum. gün içinde ve akşamları sadece meyve yiyorum o kadar. çok iştahsızım.
Sizler ne yiyorsunuz.

canım büyük geçmiş olsun
yemek konusunda bende senin gibiyim
iştahsızım
dün kahvaltıda yrım dilim ekmek ve peynir yedim
akşam yemeğini 9 da yedim
o saate kadar bişey yemedim
iştah hala yok
bakalım doktor 16. haftada istemesende iştahın açılacak demişti
2 hafta kaldı diye sabrediyorum neler olacak
inşallah açılırda besleriz bebeklerimizi
arkadaşım doğum yaptı 2 kilo doğmuş çocuk
o da hiç kilo almamıştı hamileliğinde
ve iştahsızdı
şimdi keşke zorla yeseydim kusana kadar diyor

canım ya ben aslında kilolu bir insanım boyum 1.80 ve hamile kadığımda 85 dim hala aynıyım kilo almadım. sürekli midem bulanıyor

canım büyük geçmiş olsun
yemek konusunda bende senin gibiyim
iştahsızım
dün kahvaltıda yrım dilim ekmek ve peynir yedim
akşam yemeğini 9 da yedim
o saate kadar bişey yemedim
iştah hala yok
bakalım doktor 16. haftada istemesende iştahın açılacak demişti
2 hafta kaldı diye sabrediyorum neler olacak
inşallah açılırda besleriz bebeklerimizi
arkadaşım doğum yaptı 2 kilo doğmuş çocuk
o da hiç kilo almamıştı hamileliğinde
ve iştahsızdı
şimdi keşke zorla yeseydim kusana kadar diyor

dünden beri vicdan azabı duyuyorum doğru düzgün bi yemek geçmiyo boğazımdan 3 ayı tamamladık ve ben hala iştahsızım bebeğimi besleyememekten korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım hiç ama hiç bir yemek bana cazip gelmiyo doya doya yemek yemeyi özledim vallahi...
bu durum ne zamana kadar sürecek ki!!

bende bir kendimi sanıyordum böyle ama gercekten yemekyemeyi özledim. ben ve çok halsizim. çünkü meyveden başka hiçbirşey yemiyorum.

dünden beri vicdan azabı duyuyorum doğru düzgün bi yemek geçmiyo boğazımdan 3 ayı tamamladık ve ben hala iştahsızım bebeğimi besleyememekten korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım hiç ama hiç bir yemek bana cazip gelmiyo doya doya yemek yemeyi özledim vallahi...

bende bir kendimi sanıyordum böyle ama gercekten yemekyemeyi özledim. ben ve çok halsizim. çünkü meyveden başka hiçbirşey yemiyorum.
ben de tam aksi tabağımdaki yemek bitince üzülüyorum keşke hiç bitmese diyorum ve sonsuza kadar yesem ama midem hiç rahatsız olmasa diyorum. yoksa doyma diye bir şey yok.

ben de tam aksi tabağımdaki yemek bitince üzülüyorum keşke hiç bitmese diyorum ve sonsuza kadar yesem ama midem hiç rahatsız olmasa diyorum. yoksa doyma diye bir şey yok.
oh ne güzel valla ... önceden ben yemek yerken ablam kızardı yeter artık yeme çok kilo aldın diye şimdi yiyemiyorum.bazen duygusallıktan ağlıyorum bile yemek yiyemiyorum diye. hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşimle doğru düzgün oturup ne kahvaltı yapabildik ne de yemek yiyebildik.

günaydın, bende çok yiyenlerdenim ama yediklerimin çok azı bebeğime faydalı şeyler... faydalı şeyleri pişirip yemiyorum çok sinir bir durum :(

aynen bende öyleyim. süt içeyim diyorum içemiyorum yoğurt yiyemiyorum elalem canı ne isterse yiyiyor aşermeyi kocamdan şunu istiyorum git al demeyi istiyorum ama yok anacım sade soda dışında bişey istemiyor canım. zorla yediğim zaman da içimde durmuyor ne varsa çıkıyor 10 dk geçmeden

canım ya ben aslında kilolu bir insanım boyum 1.80 ve hamile kadığımda 85 dim hala aynıyım kilo almadım. sürekli midem bulanıyor

bende kilo aldımmı almadımmı hala anlayamadım
tartılıyorum 43 geliyorum
ama doktor ultrasona 41 yazmış

Back
X