- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
Valla kızlar ben hala soğandan tiksindiğim için sebze ve baklagil yemeği yapamıyorum. Anca karbonhidrat. Eşim yazık 2 aydır ya dışardan yiyor ya kendi et pişirip yiyor. Mutfak bana şuan dünyanın en tiksinç yeri gibi geliyor. Geçsin artık şu tiksinme durumum cidden çok sıkıldım. Yrmek yemeyi çok özledim bazen iştahım açıldı gibi hissediyorum yemeğe başladığım an 3. Kaşığa geçemiyorum bırakıyorum.
Yastık konusu geçmiş. Benim bir dönem bel sırt ağrım oldu doktorum bacak arana yastık koy dedi, o zaman omurilikte bükülme olmadığından ağrım geçermiş ki nispeten azaldı. Hamiş yastığı alıcam.
Tek sorunum sürekli sola yatmya çalışmaktan uyuyamıyorum. Sırt üstü yatmak bebeğe gidem oksijeni kesiyormuş, sağ tarafa yatıncada bi damar varmış o engelleniyormuş. Sola yatınca bebeğe full oksijen ve kan gidiyormuş. Benim bebiş de hala solumda ortaya gelmedi ondan sola yatınca rahatsıZ oluyorum. Napcağımı şaşırdım artık
benimde hala ağır yemeklerden tiksintim var. yemek yapamama değilde yaptıktan sonra yiyememe sorunum var. bende karbonhidrat tarzı besleniyorum mecburen yoksa hiç bir şey yiyemem tiksinirsem. ama mutlaka yoğurt tüketmeye çalışıyorum yemekte.
yastık konusuna gelince bende hamile kaldığımdan beridir yastıksız uyuyamaz oldum alıştırdım kendimi bazen 2 tane falan bile oluyor :) sola yatmaya çalışıyorum benim bebeğim sağ tarafa yakın.ama sabah bir kalkıyorum sırt üstüyüm :) bunu engelleyemem malesef bence kimse engelleyemez ilerleyen aylarda zaten dönmek zor olucak o yüzden yattığın gibi kalkıcaz. rabbim korur bebeklerimizi.allaha emanet hepsi.