Canım işime geldiği gibi davranıyorum açıkcası hem oğlumda hem kızımda burdaydım gün be gün destek olduk birbirimize bu tarz şeyler çok güzel fakat artık bazı şeyleri kaldıramıyorum açıkcası hamileyiz hassasız tavırları işte yiyecek adı söylemeyin canımız çekiyor tavırları yani hiç mi dışarı çıkıp birşey görmüyorlar insan ekmek adı yazarken çekinir mi ya açıkcası bu canı çekme olayı ocak topiğinde yok da burda vardı en sonunda ben de çok takılmamaya karar verdim iki tarafa da bakıyorum işime gelen birşey olursa yazıyorum.Bir de işte ilerleyen aylarda gerçi bu zamanlarda dahi görüyorum benim kuzum tombiş olucak herhalde filan diyenler birbirlerini nasıl etiklediklerinin farkında değiller bir diğerinin bebeği 3 gün geride çıksa aşırı derecede kafasına takıyor üzülüyor diğeri benimkinin günü ilerde dedi diye yani ne var bunda anlamıyorum elmadan armut çıkmaz anne-baba zayıfsa büyük ihtimal bebek de zayıf yada ince kemikli olur anne-baba iriyse büyük ihtimalle bebek de iri olur.Önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması şükürler olsun iki bebeğimi de 1 ay erken doğurdum hiç kuvözde filan kalmadılar 4-5 kilo doğup da kuvözde kalan bebekler var kilolu ols ne olacak?
Kızıma hamileyken aynı topicte bi arkadaş vardı onun ölçümleri hep geriden gelirdi kendi de zayıfmış zaten ama yine sanırım yazılanlardan özeniyordu bence haftasında doğmasına rağmen bebeğini 2,5 kilo olarak ama sağlıklı bi şekilde doğurdu.Belki 2,5 kilo az diyebilirsiniz ama ilk ay hepimizim bebekleri birer kilo alırken onun bebeği ilk ay 2 kilo almıştı öyle de devam etti off çk konuştum ama bu tarz konularda çok doluyum
Ben genelde yabancı dizi topiğinde geziyorum , beklerim
efenim