- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
Bas agrim yuzunden sanirim beynim dusucek simdi. Gecer dedim sabah beri iyice siddetlendi offfff
bende bu sabah baş ağrısıyla uyandım
hepimiz dertlenmişiz baş ağrısından hayr olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bas agrim yuzunden sanirim beynim dusucek simdi. Gecer dedim sabah beri iyice siddetlendi offfff
gülkbes
gülbescan zaten 16. haftadan sonra detaylı yapılacak allah korusun bir şey varsa her şekilde çıkıyor başta yapmak en mantıklısı kuzum
Günaydın :)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı olsun kilo alasın diye mi yolladı.valla ben gelip tek tek besleyecem sizi
evet canım allah korusunBende yaptırmadım. Yanlış sonuç çıkabiliyo hamileliği mahvoluyo insanların. Rabbim sağlık sıhhat versin. %100 sonuç verse belki.
Beraber kullanın canım sende çok mu gördün bir çaydanlığı kızana.kız aşkı daha da depreşti şimdi.
Günaydın. Benim yine keyifsiz bir günüm. Neye göre bir öyle bir böyle oluyor anlamadım. Dün süperdim.hahahaha ben de yardımcı olurumyapıp yediririz. hiç olmadı bizim kilolardan takviye yaparız zayıf olanlara
![]()
Günaydın. Benim yine keyifsiz bir günüm. Neye göre bir öyle bir böyle oluyor anlamadım. Dün süperdim.
Yok değilim.eşim Trakyalı.Birde Edirne'de okudum alışkanlık yaptı. KaradenizliyimTrakyalı olamazsın değil mi?![]()
Yok değilim.eşim Trakyalı.Birde Edirne'de okudum alışkanlık yaptı. Karadenizliyim
Hormon işi. Böyle olunca çok cins oluyorum.Günaydın canım. aaa noolduki. zaman zaman havadan, dolunaya yakın, ya da uyku düzensizliğinden olabiliyor öyle.
güzel şeyler düşün, gün içinde moralin düzelmeye başlar.![]()
Bendede var başağrısıbende bu sabah baş ağrısıyla uyandım
hepimiz dertlenmişiz baş ağrısından hayr olsun
Hamile yastığı alan var mı? Bir de internet dışında başka nerden alabiliriz acaba. Yoksa yorgan falan diken yerlere mi diktiler?
Resmini koymuştum gecehamile yastığı ne ki hiç duymadım ?