2015 Şubat Anneleri

kızlar günaydın,
sağ bacağımda muhteşem bir ağrıyla uyandım :S olabilir hamilelikte dediler gecede kramplar başladı çok kötüyüm :KK43: morel 0 yani :KK43:

geçen benimde bacağıma uyanır uyanmaz girdi bi kramp ama bikaç gündür sanki gece kasılıyormuş gibi oluyorum karın bölgem gece krampları dediğiniz öyle bişey mi ?

kızlar günaydın,
sağ bacağımda muhteşem bir ağrıyla uyandım :S olabilir hamilelikte dediler gecede kramplar başladı çok kötüyüm :KK43: morel 0 yani :KK43:
Günaydın. Herkes problemli uyanmış bugün. Benim sorunlarım hep kafadan hangisi kötü anlayamadım. Ağlak kaldı adım. Rimel sürdüm ağlamayayım diye.

Günaydın. Herkes problemli uyanmış bugün. Benim sorunlarım hep kafadan hangisi kötü anlayamadım. Ağlak kaldı adım. Rimel sürdüm ağlamayayım diye.

Vallahi ya günü gününü tutmuyo bende bi çok enerjik oluyorum bi kötü plan yapamıyorum önceden şuan ,iş yerindeyim ayakları uzatamıyorum ama bacaklarım çok ağrıyor :( kiloda almadım hiç ağırlık desem ama kötüyüm yani

geçen benimde bacağıma uyanır uyanmaz girdi bi kramp ama bikaç gündür sanki gece kasılıyormuş gibi oluyorum karın bölgem gece krampları dediğiniz öyle bişey mi ?

yok hayır gece uyurken giriyor uyandırıyor ağlıyorum resmen acıdan iki günde bacak ağrısı çekıiyorum sonra doktoruma sorcam bidaha gittiğimde

Vallahi ya günü gününü tutmuyo bende bi çok enerjik oluyorum bi kötü plan yapamıyorum önceden şuan ,iş yerindeyim ayakları uzatamıyorum ama bacaklarım çok ağrıyor :KK43: kiloda almadım hiç ağırlık desem ama kötüyüm yani

yok hayır gece uyurken giriyor uyandırıyor ağlıyorum resmen acıdan iki günde bacak ağrısı çekıiyorum sonra doktoruma sorcam bidaha gittiğimde

hımm benimki ne ki ben bunu bi araştırayım

ben ağlamak istediğimde bakıyorum ağlanacak bişey yok acıyorum eski fotografları bir elimde mendil bir elimde fotograf rahatlayana kadar ağlıyorum
gören deli der ama bahane bulmuş oluyorum
bu hamilelik insana her seyi yaptırıyor

bana resme bile gerek yok zaten normalde çok duygusalımdır şimdi iyice duygusal oldum

Günaydın kızlar bayadır giremiyourm... umarım herkes iyidir. inanılmaz baş ağrım var bugün ilaç içememek beni perişan ediyo :(

günaydın kızlar
bakıyorum hepimizde biraz biraz şikayetler var
benimde başım sersem gibi oluyor arada ,çok fena sıcaklardanmı bilemedim
birde benim birkaç gündür kasıklarımda için için sızlama, ağrı var sırtımada vuruyor ağrı normalmidir acaba yao_Oson bir iki gündür karnım daha belli olmaya başladı ondanmıdır acabao_O

günaydın kızlar baş ağrısı günlerdir bende de var klimadan diye düşündüm ama hamilelik halleri sanırım....

kızlar günaydın,

ah canım bilirim kendini sıkma gerinme ben mahfoldum kaç gündür o kramplardan eşim düzeltiyor ayaklarımı o derece kasılıyor bacaklarım. malesef bunlar olucak sonradan ağrısıda oluyor benim bacaklarımda

2. trimester daha rahat geçecek dediler ama hepimiz çöktük :D
bizi kandırıyorlar kız. öyle öyle dıye dıye bakacaz doğmuş bebekler. ocak annelerine sordum hiç ıyı olan yok. eskıye gore ıdare eder dıyorlar sadece. ama ablam diyor ben evi boyamaya falan kalkışmıştım. ben bir gün iyi isem 3 gün kötüyüm.
bulaşıkları makineye koymaya üşenir mi insan? üç gün tezgahın üstünde duruyor. normalde aşırı toplu biriyim ve dağınıklığa asla tahammül edemiyorum.

bizi kandırıyorlar kız. öyle öyle dıye dıye bakacaz doğmuş bebekler. ocak annelerine sordum hiç ıyı olan yok. eskıye gore ıdare eder dıyorlar sadece. ama ablam diyor ben evi boyamaya falan kalkışmıştım. ben bir gün iyi isem 3 gün kötüyüm.
bulaşıkları makineye koymaya üşenir mi insan? üç gün tezgahın üstünde duruyor. normalde aşırı toplu biriyim ve dağınıklığa asla tahammül edemiyorum.

haha sende kendimi görüyorum eşim dün akşam geldi bu ne hal diyo çarşamba pazarı gibi olmuş masa diyor :D dedim ah ah ben bu hallere düşecek insanmıydım oğlun beni çok tembel yaptı diyorum :) artık bıraktım valla canım iyi olduğum gün yapıveriyorum. kötü olduğum gün ellemiyorum :)

Back
X