2015 Şubat Anneleri

Selam kizlar anneme geldim telden girmek zor oluyormus ya litchi canim sen gonlunu ferah tut rabbim melegini korusun insallah buradaki herkesin melegini korusun insallah.

doktorumuz izin veririse bayramda memleketlere gitmeyi düşünüyoruz haliyle göbek çıkmış olur o zaman şimdi pek belli olmasada şu elbise pek hoşuma gitti belden büzgülü rahat görünüyor sizce nasıl uygun olur mu?
FO,221319,62,kayra-geometrik-desenli-elbise-mercan-ka-b4-23048-37.webp

Bende yurtdışındayım hatta komşu ülkede :) çok memnunum hizmetten 5 kuruş cebinden çıkmıyor, inşallah memleketimde de olur böyle hizmet.
Hamile olmadan once sigorta odemiyordu. Simdi bizim zaten sigortaya odedigimiz paradan odeme yapiliyor. Tamam hayat sartlari, malzemeler, binalar harika. Ama Turkiye sosyal bir devlet. Orada giris parasi odeyip bir suru tahlil olunabiliyordu. Ayrica tahlillerimin elimde olmasini isterim. Ama burada doktorunun kontrolu altindasin. Sen bunlarla ilgilenme dusuncesi var. Guvenmekten baska carem yok.

kız yaprakgül sen misin ?? allahım yaaa niye değiştirdin adını delüüüü :KK48:
Yaa isteyerek değiştirmedim aslında şifremi değiltirecektim noldu anlamadım yahu senin nasıl gidiyor çok uzak kaldım ve özledim burayı kendimi yalnız hissettm vallahi telfndan giremeyince artık burdan gircem web den ama bunu sevmedim

yaa kızlar izmir kent hastanesinde doğum yapan tanıdığınız varmı ücreti öğrenmem gerekiyor ona göre doktorumu değiştirecem biran önce çünkü onbeşbini falan buluyor diolar bana abartı geldi biraz
4000 tl imiş. ben istanbulda oturuyorum da kuzenım orda doğum yapacak ay sonunda. ne kadar dedım 4000 tl dediler.

kızlar çok ağrım var dayanamıyorum eşimi bekliyoruım doktora gidicem karnım kasıklarım miğdem böbreklerim hepsi birden miğdem bulanmaya başladı inşallah bişey yoktur dua edin bana :KK17::KK43:

Gunaydin maşallah herkes isim konuşur olmuş biz daha eylül ün ilk haftası gidicem inşallah o zaman öğrenicez cinsiyetleri ikiz anneleri sizlerin belli oldu mu
Canım benmkine biri kesin kız diğeride kıza benziyor ama kesin değil demişti ayın 1 inde randevum var bakalım ne olcak senin bulantılar nasıl ben hala çıkaryrm bide artık sadece sabahları değil akşamlarıda çıkarmaya başladım son sorum da şudur kan ilacı başladınmı ben suan sadece decavit kullanıyrm

daha dikkatli özenli davranmanı sağlıyorlar o ona göre vitamin verip bağışıklık sistemini düzenliyorlar dedim ya bende özele gidiyorum ama sağlık ocağı ve devlet hastanesinde yaptırdım tahlillerimi beş kuruş vermeden yani senden istediği çoğu test önemli aslında ve şunu unutma doktor en iisini bilir
Bana hiç tahlil yapılmadı. Neden acaba ya ? Hamile kaldığımdan beri hiç tahlil yapılmadı. Sizde nelere baktılar ?

Yok artık ya, bugun eşime dedim ki sen şükret bedava bu testler tr'de ne kadara yapıyorlar biliyor mu dedim ??? Burda para alındığını nerde gördün diyor mesela bana.. Allah yardımcınız olsun, zor valla :KK43:
ya sizin orda tetanos aşısı var mıymış?

Günaydın anne adayları.. güne kusma ve ishalle başladım maalesef :KK43: süt içiyor yoğurt yiyorum sütün markası değişmişti markette tükettiğim marka kalmayınca o sütü aldım, bana göre süt bozdu beni, çünkü sabah saatleri ishalim oluyor gece yatmadanda süt içiyorum.
Canım ishalim sana zarar vermemesi için tek şart bol su içmen ya buarada ben ne süt ne yogurt nede yumurta hiçbşy yiyemyrm

Doktorum erkeğe benzetti erkek olursa Poyraz istiyoruz.Ola ki bi dahaki ultrasonda kız derse de Masal :)
Masal çok gzl gerçektn bizde iki kız olursa rüya ve hayal bi kız bi oğlan olursa rüya ve yusuf ama rüya ve hayali kimse begenmiyo :(

kızlar çok ağrım var dayanamıyorum eşimi bekliyoruım doktora gidicem karnım kasıklarım miğdem böbreklerim hepsi birden miğdem bulanmaya başladı inşallah bişey yoktur dua edin bana :KK17::KK43:
çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur :(

Bana hiç tahlil yapılmadı. Neden acaba ya ? Hamile kaldığımdan beri hiç tahlil yapılmadı. Sizde nelere baktılar ?

hormonlarada mı bakmadılar ? tsh falan sonra bazı vitaminler bakmışlardı bana keseyi gördükten sonra gebelik rutinleri demişti doktor .

Benimki de öküz, yüzünde söylüyorum neden derseniz ilk oğlumda yok anam ben yatarken o bana baktı, bunda da sanki evin eşeği benim evvelki gün inanın saat 8'de kalktım iş güç derken fırıncımız tatile gitti, ekmeğim bitti diye 3 kilo hamur yoğurdum, çörek yaptım 8'den 5'e kadar böyle uğraştım, sol kalçama ağrı girdi, namazımı bile oturarak kıldım.. Bide benden medet bekliyor... :KK43: hadi siz oturup ağlamayın... Bu adam böyle değildi ya sonradan oldu..
çok şımartmışız sanki.

Geçmiş olsun haberdar et inşallah önemli birsey yoktur

Kızlar tetanoz aşısı olan var mı aranızda. Ben bugün sağlık ocağına gittim yapalım dedi ebe. Kaçıncı haftada yapıyorsunuz dedim 16dan sonra yapılabilir ama genelde 19da yapıyoruz dedi ben 17. Haftadayım iki hafta sonra yapın o zaman dedim. Tamam dedi. Doktorum yaptırmadan da olur demişti ama benim tek dozum kaldığı için yaptırıcam. Sizler ne

daha 13. haftadayım ama zamanı gelince yaptırmayı düşünüyorum

hormonlarada mı bakmadılar ? tsh falan sonra bazı vitaminler bakmışlardı bana keseyi gördükten sonra gebelik rutinleri demişti doktor .
yav kızan sen nerde yaşıyorsun. nasıl bakmadılar .hiç tahlil falanda mı yapmadılar. her hamileye yapılır. yoksa doktora mı gitmiyorsun.

Back
X