yanlış yazdım .yapılmadı yazasına yazdım anlaşılmıştır heralde.yav kızan sen nerde yaşıyorsun. nasıl bakmadılar .hiç tahlil falanda mı yapmadılar. her hamileye yapılır. yoksa doktora mı gitmiyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış yazdım .yapılmadı yazasına yazdım anlaşılmıştır heralde.yav kızan sen nerde yaşıyorsun. nasıl bakmadılar .hiç tahlil falanda mı yapmadılar. her hamileye yapılır. yoksa doktora mı gitmiyorsun.
içini ferah tut canım
ben de ilk test yaptığımda çift çizgiyi görünce kızım olacak dedim,hatta çevremde hamileliğimi söylediğim herkese de benim kızım olacak dedim ve hislerim beni yanıltmadı..12+5 de kız dedi doktor,hem de kendinden çok emin bir şekilde =) halbuki bütün cinsiyet tahmin yöntemleri ve çevre tahminleri hep erkek diyordu..herkesi ve her şeyi yanılttık fındığımla =))başkalarınınki tahmin şekerim sen ne hissediyorsan önemli olan o
ben ilk test yaptığım an çift çizgiyi görünce erkek dedim
normalde erkek hiç aklımda yoktu neden oldu anlamadım
inşallah canım zaten bi tane düşük yaptım iyice korkak oldumGeçmiş olsun haberdar et inşallah önemli birsey yoktur
Hepsi cok güzel isimler özellikle rüya ismini bende severim benim Masal cok eskiden beri düşündüğüm bi isimdi ama sanırım bu sefer nasip olmayacak ben hislerimde kız diye ısrar etsemde doktor erkeğe benzetti bakalım doktor mu hislerim mi kazancak :))Masal çok gzl gerçektn bizde iki kız olursa rüya ve hayal bi kız bi oğlan olursa rüya ve yusuf ama rüya ve hayali kimse begenmiyo![]()
Bende yurtdışındayım hatta komşu ülkede :) çok memnunum hizmetten 5 kuruş cebinden çıkmıyor, inşallah memleketimde de olur böyle hizmet.
ben yaptırmıycam .bana sanki ilaç şirketleri para kazansın diye yapılmış bir uygulama gibi geldi. çünkü özel hastanelerde hangi doktora sorsan ık mık diyorlar. devlet söz konusu olduğundan kesin yok da demiyorlar bence. ben biraz şüpheciyim tabii bana bakmayın. sizin başka düşünceleriniz varsa paylaşırsınız.Kızlar tetanoz aşısı olan var mı aranızda. Ben bugün sağlık ocağına gittim yapalım dedi ebe. Kaçıncı haftada yapıyorsunuz dedim 16dan sonra yapılabilir ama genelde 19da yapıyoruz dedi ben 17. Haftadayım iki hafta sonra yapın o zaman dedim. Tamam dedi. Doktorum yaptırmadan da olur demişti ama benim tek dozum kaldığı için yaptırıcam. Sizler ne
şu iş yerinde bazı insanlar feci halde kaşınıyo. yeminle hamile halime bakmadan dağıtçam ağzını yüzünü görecekler dünya kaç bucak...![]()
Aklına kötü şeyler getirmeinşallah canım zaten bi tane düşük yaptım iyice korkak oldum
yanlış yazdım .yapılmadı yazasına yazdım anlaşılmıştır heralde.
sakin sakin.şu iş yerinde bazı insanlar feci halde kaşınıyo. yeminle hamile halime bakmadan dağıtçam ağzını yüzünü görecekler dünya kaç bucak...![]()
Masal çok gzl gerçektn bizde iki kız olursa rüya ve hayal bi kız bi oğlan olursa rüya ve yusuf ama rüya ve hayali kimse begenmiyo![]()
Offf kullanıcı adım nası değşti anlamdm yaa yaprakgülüm bennnn :)
ovvvvv sakin ol
Günaydın. Geçmiş olsun, çok fena bir şey. derdin Azmış gibi birde onu çekiyorsun şimdi. Keşke kapalı bir yerde dursaydın.
ŞEREFRAZ ben ben ben uleynnnn gölgede bile yanıyorum yavrumm onun için güneş battıktan sonraki 2 saat deniz miss oluyor
sonunda buradayım ohhh be,
kaç gündür şifremi kabul etmiyordu sistem yeni şifrede göndermiyordu bugün gönderdi.
Bebeğimin cinsiyeti belli oldu sonunda. O bir erkek :)
Merhaba kozlar nasilsiniz. Enezdeyiz bugün istifraederken çok kasilma oldu. Drumu aradim yakinda bi Dr a gidin dedi gittik çok şükür silinti yok ama bu Drda erkek dedi sasirdik. Resmen pipisini ggördük gibi. Tatil dönüşü kendi Dr uma kontrolüm var bakalim o ne diyecek. Bir oğlum var en Bask saglikli olması. Hayirlisi olsun tek dileğim.
Selamlar şükür bizimde ikili test temiz çıktı, darısı inşallah yaptıranlara olsun..
Canlarımmm harmony sonuçlarım çıkmış temiz Allahıma şükürler olsun bunu da atlattık
selam kızlar biz geldik oğlumla :) maşallah gayet iyi çıktı ama kalp gelişimi henüz daha tamamlanmadığı için 20 ila 22. hafta tekrar gidicem genel olarak gayet sağlıklı dedi. ultrason olarak tam göbek deliğimden bakıyor benim bebişim baya yukarıda :)
bu arada kızlar kimin erkek kimin kız baya karıştı ben yönetime mesaj çekmiştim blackberry ilgilenemiyor konu ile. bence aramızda birini belirleyip hergün online olan biri olsa çok güzel olur. bakın yeni yeni annişler gelmeye başladı. hem daha iyi tanırdık herkesi.
veee bebeğimin cinsiyeti belli oldu (% 70) bende gördüm ERKEK2. oglum geliyor
hayırlısı ile. darısı öğrenmeyen tüm anne adaylarına