2015 Şubat Anneleri

kızlar 2 gündür inanılmaz başım ağrıyo :KK12: her hangi bir fikri olan var mı? İlaç içmeden nasıl geçer bu ? Doktor sadece Parol verdi ağrı durumlarında falan ama o benim ağrımı asla kesmez o yüzden bende boşuna içmek istemiyorum :KK12:

olsun canım sen nasıl hissediyorsan...

sen musabbın eymenı nıyet etmişsin ben ümmü eymeni ettim
17 yaşımda kocaya kaçan bi kız arkadasım kızına koydu ozamandan beri aşıgım
8yıl oldu kısmetse koyacagım
inş koymak nasip olur
şans ugur talih bereket getirecek
umarım sanada banada hepimize:KK51:

hanımlar hamileliğimde şimdiye kadar hiç bulantım kusmam vs olmamıştı
az önce çok fena şekilde istifra ettim :KK43: sabahtan bu yana da ellerim ayaklarım titriyordu
öğlen salata yemiştim üzerine demir ilacı multivitamin aldım acaba onlar tetiklemiş olabilir mi? :KK43:
çok fena oldum ya
acaba aldığım ilaçları tekrar almalı mıyım? istifra etmeden yakın zamanda içmiştim..

Meraba bnde onceden kan surubu kullaniyodun cok midem karisiyor istifar ediyodum doktoruma sordum iki tane kan surubu cesiti varmis digerini verdi o iyi geldi ilactanda olabilir

Aynen öyle :) Hiç çekilir gibi değil ya kocaman sanki 6-7 aylık offffff, içim yanıyor. 5 dakikada bir 2 bardak su içiyorum günlük kaç litre oluyor hesabını bilmiyorum :KK43:

Bnce suyu icmen cok iyi sevin bile derim cnku bebeginin suyu bol olur bn ilk gebeligimde suyum bitmisti 1 ay erken dogum yaptim zamaninda olmasi iyidir

[/QUOTE="hayat1977, post: 36555573,member: 618595"]benimde göğüslerim büyüyor hatta günlük büyüyor gibi geliyor[/QUOTE]

Büyüme değil saha kalkma diyeyim ben de zaten buyuktu smdi kafa kadar oldu yeminle sirt bel agrilarimin yegane sebebi camasrlarim olmuyor şimdiden gobegim yok aman aman gobekten buyuk gogusler uyuz oluyom

ben geldim kızlarrr...
ama çok mutsuzum ne tadım ne tuzum var kaç gündür evdeyim ama bilgisayarı dahi açmak canım istemiyor midemden çektiğim kadar hiçbirşeyden çekmemişimdir herhalde artık sabrımda bitiyor zaten yemek yiyemiyorum herşeyi eliyorum en sevdiğim yiyeceklerden dahi uzakta kaldım ama mide derdinden kurtulamadım ve korkumda 9 ay sürmesi birde bazı rahatsızlıkların doğumdan sonra kaldığını duydum dünyam başıma yıkıldı resmen gece bile uyku yok artık ne zormuş anne olmak :KK61::KK61::KK61:

Yavrum Bi duzelemedin mi sen oyy

SELAM güzel anne adayları dün cinsiyeti öğrendik %90 erkek dedi :) allah sağlıklı sıhatlı yavrularımıza kavuştursun.
bayanlar bi de ben ikili test yaptırmadım yani düşünmüyorum ama bi tarftan yaptırsam mı diyorum :KK43: benim gibi yaptırmayan var mı?

gozun aydin masalmaşallah ben de yaptrmadim kizimda da yaptrmamtm

hatibulut, post: 36563340, member: 311850"]Kizlaaarrrr oğlum olacakmis ya oleyyyyyy oleyyyyyyy kilo vermisim hic alamamisim diyetisyene yolladi hoca .bundan sonra kilo almam lazımmış:))[/QUOTE]

gozun aydin madallah oglusuna

Benim midem yanıyo, sizdede varmı böyle bişey ? Neyle çare buluyorsunuz? Yemek borum bile yanıyo

malesef benim de var soda içiyorum ben

napıosunuz kızlar.. ya ne dıcem kıslık hazırlıkları naaptınız malum kız bebeklerı olacaklar bızde oyle carsı pazar gezemıcez hemde olmucak zatı cou sey konservedır buzluktur koydunuzmu yada deısık yaptıgınız bıseler varmı?

domates puresi yapcam ben

="ummumelek, post: 36572264, member: 598469"]Merhaba kızlar ben de şubat annesiyim. 13 haftalık ken kanamam oldu şu an evde yatiyorum. İlk hamileligim çok kolay geçmişti bu beni epey bi zorluyor. Simdi kahverengi akıntım var. Birşey olur diye çok korkuyorum.[/QUOTE]

rabbim saglikla kavustursun inşallah,

slm kızlar,
bende pek aktif değilim ama yazışmaları takip ediyorum. bende ikili testlerimi yaptırdım çok şükür normal bugün özel bir hastaneye gideyim dedim hep sgk ya gittim çünkü dr. baktı herşey normal dedi iki hafta sonra sağlık ocakları bu testleri yaptırmamıştır diyerek bana kzıamıkçık anti avr gibi uzun bir tahlilil listesi verdi iki hafta sonraya yaptır gel dedi bunların fiyatını hesaplattığımdada 900 tl tutuyor ya çok fazla sizce gerek varmı ya bu testlere bana fazla geldi fiyatı ayrıca cinsiyet tahminindede bulunmadı 13+3 ama 14+1 çıkıyor bu haftada tahminde bulunamam dedi erken kafam karıştı bir daha gidip gitmeme konusunda avrupa yakasında varmı önereceğiniz iyi bir dr.????:KK34:

Cnm artik 4 aylikken söylüyorlarmis yasak cikmis

Ya şifremi unutmuştum almışım demekki uykuluydum naptıgımı hatrlamyrmkş sen biliyomusun kullanıclı sdı nası değişir

Bilmiyorum. Zaten eski kullanıcı adın varken aynısını vermez galiba. Eski kullanıcı adınla girmeyi deneyip şifremi unuttum seçeneği tıkla. Mailine eski kullanıcı adının parolası gelir. Onunla girersin.

Canım gittim doktora. Hüseyin Bey gerçekten çok iyi bir doktormuş. Izmirde olsam ben de ona gitmek isterdim. Ankara'ya dönünce kontrol için cocuk kardiyologuna gitmemi önerdi. Inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz. Allah korusun onları. Tekrar teşekkür ederim.
Bu arada kendi derdimden doğum gününü de kutlayamamıştım canım doğum günün kutlu mutlu olsun. Baş ağrısı için uyumak iyi gelebilir uykuya dalıncaya kadar biraz sıkıntı oluyor ama uyuyunca geçiyor. Bir de benim geceleri sürekli burnum tıkanıyordu gunluk kullanımlı damlalıklı okyanus suyu kullanıyorum. Adı sinomarin. Sinüsleri acıyor.

Yani şuan için bebeğim iyi en azından dimi canım? Umarım Hüseyin Bey içini rHatlatmıştır bu sefer kaç çıktı kalp atımı?
Doğum günümü kutladığın için çoook teşekkür ederim canım :) baş ağrısı benim uyuyunca da geçmiyor kötü yanı o. Ben de dün okyanus suyu aldım temizledim bugün de bYa akıntı var genzimde tekrar yapıcam iyi geliyor. Ama asıl iyi gelen patates bağlamak oldu enteresan bi şekilde :))

Yaa isteyerek değiştirmedim aslında şifremi değiltirecektim noldu anlamadım yahu senin nasıl gidiyor çok uzak kaldım ve özledim burayı kendimi yalnız hissettm vallahi telfndan giremeyince artık burdan gircem web den ama bunu sevmedim
yok canım değişikliklerden olmuştur takma kafana çok biz seni böylede seviyoruz bende iyiym şükür kuzum bi sıkıntı yok şu an için inşş olmazda bide cinsiyetini öğrensek tamamdır :)

Cok kalabalikdi semsiye vb bulamadim o kadar dikkat edip kremlenmeme rağmen on dk icinde sirtimdan omzumdan haslanivermisim cok pis acisi mubaregin:KK43:

Of bu beyazlarin kaderi aksam denizi güzel emniyetli de ufaklik icin daha sicak zamani tercih ettik bir de vakit az olunca insan yüzmek de istiyo hem zevk hem cefa:KK66:

GGozun aydın canım

SSağlıklı olsun gerisi muhim değil canım

Oh hadi sşükürler olsun

senin de Gozun aydın canım

masallah size gozun aydin

hAyirli olsun canim
benimde kızım güneşin olduğu saatleri seviyor el mahkum gidiyoruz yapacak bişey yok :)

Hayırlı günler, 2'li teste gittik geldik çok şükür oğluşum gayet sağlıklı :nazar: Muayane odasına girince diğer bebeğimdeki kara haberi veren doktordu... Tanıdı bizi zaten kaç ay oldu ki, onun için iyice inceledi şükür herşey yolunda tekrar pipisini gösterdi :) kurban olmuş annesi ya, yüzü koyun yüzüyordu :)
ohh gözün aydın canımm gelsin güzel haberler bende öğrenseydim keşke kız yada erkek ama bana erken daha :)

Biz dr dan geldikkkk huhuuuu gacılar
teker teker anlatam sabah merkeze gittik hemen sıramız geldi tabi benim kalbim fırlayacak yerinden ultrasona aldı hemen bebişimi gördümm dr biraz baktı sonra haftamda olduğum için ense kalınlığına bakmak istedi ama nerdeee yüzünü bize dönmüş keçi inadım inat sırtını dönmüyor tam 15 dk sürdü yok anam o bana bakıyor el kol hareketi yapıyor bende gülüyorum sevinçten tabi dr böle olmaz git meyve suyu iç dedi gittim içtim geldim bi 10 dakkada öyle oyaladı kuzucanım çoookk şükür sırtını döndü ve ölçtü rahat bir şekilde 0.78 çıktı ense ölçümümüz dr çok güzel dedi buna göre bence hiç bir risk olmaz dedi sonra burun kemiği ölçümünüde yaptı oda uyumluydu içimde kocamannnn bi ohhh çektim eşimle yinede harmony için kan verdim içim rahat etsin diye cinsiyetini sormadım canlarr adam o kadar uğraştı ki utandım terledi resmen ama son cümlesdi şu oldu çok hareketli bir bebeğin olcak dedi gülerek 41,5 kere maşallah suphanallah yavruma :nazar: :nazar: :nazar: allah hepimizin kuzularını nazardan korusun canlarr inanın onu öyle görünce kız mı erkek mi aklımdan bile geçmedi sağlıklı olsunda hiç fark etmez bugün bunu anladım yine

Senin kuzu da benmki gibi keci desene ogrenene kadar catliycaz saglikli haberine masallah

Dun ikili testtim vardi masallah bsy cikmadi.doktorum bence kiz dedi :)

Gozun aydin kizcene masallah

kızlar haftaya taşınıyorum çok dikkat etmem gerek biliyorum ama fevri bi hareketimden dolayı bebişime zarar vermekten korkuyorum :KK43:

yardimci olcak yok mi aman dikk
dikkat et

="izdmr, post: 36580225, member: 619287"]Özgür Çetiner .Çok tatli bi bayan , çokta ilgili.[/QUOTE]

ozgur hanim cidden cok tatli bir dr ben ssvd düşündüm icin gorusmustum dOgal olandan yana bi dr

="ideal, post: 36580316, member: 231536"]Günaydın anne adayları.. güne kusma ve ishalle başladım maalesef :KK43: süt içiyor yoğurt yiyorum sütün markası değişmişti markette tükettiğim marka kalmayınca o sütü aldım, bana göre süt bozdu beni, çünkü sabah saatleri ishalim oluyor gece yatmadanda süt içiyorum.[/QUOTE]

gecmis olsun Canim

kızlaarrrr günaydın. ben az önce oğlumu hissettim ya ağlıcaktım. dedim oğlum sen tepiştinmi ve bir daha aynı şekilde küçük dokunuş oldu. allahım çok güzel bir şey bu tam doktorun ultrasonla baktığı yerde tepişti hemde. daha önce hiç buna benzer birşey olmamıştı. yarın kısmet olursa doktor kontrolum var görücem allahın izni. :)

ay cok guzel darisi bize artik

ya nemim her akşam eve gittiğim saatlerde belim çok fenaa ağrıyor. yatıp dinlenince gecıyor ma her gun aynı.

bel agrisi surekli oluyo bende uyurken.bile

gunaydınn kızlar.. dun basagrısı mahvettı benı yaa yemegı yedım uyudumm... kızım gelmıs yanıma yatmıs yavrucum... ayy ben dayanamıcam hafta sonu gıdıcem galıba dr yee

gecmis olsun parol almiyon mu hic

Kızlar ben bu haftaya kadar hiç birşey aşermedim bugün oturdum sabahtan beri yarım kiloya yakın dondurmayı yedim:)inşallah dokunmaz :D

hay masallah yarasin sifa olsun ;)

İnşallah canım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Doktora bişey olursa diye korkuyorum dedim o da dedi ki her gün evden çıkarken bana bişey olursa diyor muyuz?Vitrinlerin önünden geçerken aa şu kırmızı gömlek ne güzelmiş diyoruz dedi. Insan kayıp yaşayınca içinde hep bir korku kalıyor ama Allah büyük inşallah Allah hepimizi sevindirir.

canim aklim sendeydi iyi haberler alicaksin insallah bu stres nazar boncugu olarak kalcak

kızlar çok ağrım var dayanamıyorum eşimi bekliyoruım doktora gidicem karnım kasıklarım miğdem böbreklerim hepsi birden miğdem bulanmaya başladı inşallah bişey yoktur dua edin bana :KK17::KK43:

idrar enfeksiyinu olablir benm de boyle olmustu korkma serum takinca biraz rahatliyorsun mutlka idrara baktir gecmis olsun canim

Masal çok gzl gerçektn bizde iki kız olursa rüya ve hayal bi kız bi oğlan olursa rüya ve yusuf ama rüya ve hayali kimse begenmiyo :KK43:

Sen nerelerdesin kiz;) gittin mi biyerlere naptin. Isim kkonusunda Sen begeniyorsan gersini hic takmaa canim

şu iş yerinde bazı insanlar feci halde kaşınıyo. yeminle hamile halime bakmadan dağıtçam ağzını yüzünü görecekler dünya kaç bucak... :KK34::KK62::KK62::KK67::KK67::KK67::KK67::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

upss elini kana bulama kuzummmm sakin

kızlar 2 gündür inanılmaz başım ağrıyo :KK12: her hangi bir fikri olan var mı? İlaç içmeden nasıl geçer bu ? Doktor sadece Parol verdi ağrı durumlarında falan ama o benim ağrımı asla kesmez o yüzden bende boşuna içmek istemiyorum :KK12:

benim de ara ara agriyo parol ic yine de bszen gecriyo

:KK53:Perte ciksam da tum gecmisu okumayi basardim Tebrikler kendime:KK9: alintilar yapip kimseyi atlmak istemedim amma bu acayip sistem benim sinirleri sizin gozleri deli ettginden pesss dedim gariii yeter:confused:

benimde çok başım ağrıyor uyuyunca rahatlıyorum biraz ama çalıştığım için gündüz mümkün olmuyor ancak akşam eve gdince uyku iyi geliyor eskiden çay iyi gelirdi belki psikolojikti ama gebelikten sonra fazla içmemeye çalışıyorum çayı

Back
X