2015 Şubat Anneleri

Ne güzel tarif etmişsin gerçekten 17.nci haftada olup hala yiyemeyen bulantıları olan beni bile iştaha getirdin okurken eğlendim cnm bişeyler yemek istedi :KK72:Şeker anne seni maşallah

Cnm senle günlerimiz aynıymış bende de bir şey yok normal bence endişe etme :KK24:
Ben yiyemeyenlere çok üzülüyorum elimden gelse gidip elimle beslerim.
Ben başka şeylerden tiksindim.sarıdan, evden, özellikle banyodan ve telefonla konuşmaktan.keşke yemekten bulansaydı.

Kızzz bende evlendiğimde 60 kiloyum.bir senede 85 é çıktım.dukanla 23 kilo verdim. 62 oldum. İki yıl sonra hamile kaldım 88 é çıktım üç ayda.bebek düştü işte 73 é düşmüştüm.hamile kaldığım andan bugüne hepsini geri aldım.3 hafta önce 86 idim daha korkuyorum tartışılıyorum.
Bende çok korkuyorum ama mümkün değil diyet yapamam zaten sigara bıraktım derin bunalıma girdim birde istediğimi yemeği bırakırsam kafayı yerim.

Enee dukandas buldum kendime sende de kalici olmamis gerci. Bende kizimda gebelkte alti kg ile iyi gotrsem de dogum sonrası lohusalik depresyon derken 81 gördüm dukanla 61e indim ohh derken azar azar bi yilda 69 gördük yine; ( cabuk kg alan bi bunyem var çoğunlukla kabizlik sikayetim eski bir pko hastasi olarak metabolizma da bi acayip zor kg verdgm için almak istemiyorum hic; (

bu arada evlndigimde ben de 58dim dogum kontrol hapi sayesinde bi yilda 15 kg kadar aldim gerçi pko da aldiriyomus onu blmiodum o zaman öyle iste kg ile ilgili sen sikinti edip yazdikca anliyorum seni cok iyi benm de diyet fobim var zira yemeyi seven insanlara eziyet bi pskolji

İyi akşamlar arkadaşlar...Umarım herkes iyidir...Ben siteye hala alışmadım..Bildirimlere bakıyorum kimse yazmamış görünüyor konuya girdim bir baktım ki 10 sayfa yazılmış anlamadım ben bu işi:(
Bende dün 16.haftaya girdim hayırlısı ile...Bu arada 30 ağustosta randevum var doktordan henüz 3.lü tarama ya da 4.lü yaptırmadım sanırım 30.unda gittiğimde söyleyecek..Yaptıran var mı ya da yaptıracak olan acaba?
Bu arada kilodan bahsedilmiş..Benimde hayatım diyetisyenlerde geçti bende bir pko hastasıyım...İştahlıyım aynı zamanda sürekli kilo alıp vermekle geçti hayatım diyebilirim...Şuanda 4.ayda oluyoruz sanırım 4 kilo aldım....Bakalım kaç ile bitecek...

ben yaptırmıycam .bana sanki ilaç şirketleri para kazansın diye yapılmış bir uygulama gibi geldi. çünkü özel hastanelerde hangi doktora sorsan ık mık diyorlar. devlet söz konusu olduğundan kesin yok da demiyorlar bence. ben biraz şüpheciyim tabii bana bakmayın. sizin başka düşünceleriniz varsa paylaşırsınız.
insan hayatı bu kadar ucuz mu derseniz . eskiden de çayda radyasyon yok demişlerdi, Karadeniz'in yarısı kanserden öldü .benim abimde dahil.

kız ben tetenozu en son ilk okulda oldum şimdi 24 yaşındayım :) bence yapılsın hani zaten koruma amaçlı yapılan bir iğne. allah muhafaza ya bir çivi vs birşey batsa en azından korkumuz olmaz.bence olmak en mantıklısı.ilk okuldayken ayağıma çivi batmıştı düşün yolda yürüyordum okula gitmek için. doktorlar yapmadı korur diye 6 yılmı ne koruyormuş şimdi aradan ne kadar zaman geçti. mesela birde kan uyuşmazlığı iğnem var 28. haftada. ondan korkuyorum o aşırı can yakan birşey 3 kere oldum kürtajlardan sonra. ama el mahkum bebek için çok önemli bir durum. birde bende pozitif çıktı yarın doktora birdaha isteticem indirekt coombs testini bakalım kayboldumu yoksa hala varmı.doktor az şekilde pozitif çıktı demişti. oda sakıncalı olmuyormuş genelde kayboluyormuş. inşallah kaybolmuştur da kafamda rahat eder :) ve bebeğim benim kan grubumdan olur inşallah :)

Enee dukandas buldum kendime sende de kalici olmamis gerci. Bende kizimda gebelkte alti kg ile iyi gotrsem de dogum sonrası lohusalik depresyon derken 81 gördüm dukanla 61e indim ohh derken azar azar bi yilda 69 gördük yine; ( cabuk kg alan bi bunyem var çoğunlukla kabizlik sikayetim eski bir pko hastasi olarak metabolizma da bi acayip zor kg verdgm için almak istemiyorum hic; (

bu arada evlndigimde ben de 58dim dogum kontrol hapi sayesinde bi yilda 15 kg kadar aldim gerçi pko da aldiriyomus onu blmiodum o zaman öyle iste kg ile ilgili sen sikinti edip yazdikca anliyorum seni cok iyi benm de diyet fobim var zira yemeyi seven insanlara eziyet bi pskolji
Aaa aynı aynı . Bende d.kontrol hapı yüzünden aldım, bunda da progestan yaptı çünkü o da antidepresanlar gibi beynin doyma merkezini etkiliyormuş.aşırı yemiyorum ama işim oturarak.
Doğumdan sonra beraber yaparık dukan. Ben çok.azimliyimdir. Et ver karışma.

kızlar 2 gündür inanılmaz başım ağrıyo :KK12: her hangi bir fikri olan var mı? İlaç içmeden nasıl geçer bu ? Doktor sadece Parol verdi ağrı durumlarında falan ama o benim ağrımı asla kesmez o yüzden bende boşuna içmek istemiyorum :KK12:

geçmiş olsun canım ama sana şunu tavsiye edebilirim şakaklarıma az biraz lavanta yağı sürüyorum veya olmadı pamuğa damlatıp kokluyorum o geçiriyor benim. benim baş ağrım çok pistir ne ses isterim ne de ışık doktor migren başlangıcı var demişti zaten sinüzütlerim var. o yüzden saçımı ıslak bırakamıyorum. parol filan etki etmiyordu düşün en ağır ağrı kesiciler geçiriyordu. şimdi ilaçta içemiyorum allahtan fazla olmadı başlarda oldu sadece. o yüzden aktardan lavanta yağı alabilirsn beni o baya rahatlatıyor öyle aşırı sürmene gerek yok hafiften parmak ucunla masaj yapıcan başına beni geçiriyor.

kız ben tetenozu en son ilk okulda oldum şimdi 24 yaşındayım :) bence yapılsın hani zaten koruma amaçlı yapılan bir iğne. allah muhafaza ya bir çivi vs birşey batsa en azından korkumuz olmaz.bence olmak en mantıklısı.ilk okuldayken ayağıma çivi batmıştı düşün yolda yürüyordum okula gitmek için. doktorlar yapmadı korur diye 6 yılmı ne koruyormuş şimdi aradan ne kadar zaman geçti. mesela birde kan uyuşmazlığı iğnem var 28. haftada. ondan korkuyorum o aşırı can yakan birşey 3 kere oldum kürtajlardan sonra. ama el mahkum bebek için çok önemli bir durum. birde bende pozitif çıktı yarın doktora birdaha isteticem indirekt coombs testini bakalım kayboldumu yoksa hala varmı.doktor az şekilde pozitif çıktı demişti. oda sakıncalı olmuyormuş genelde kayboluyormuş. inşallah kaybolmuştur da kafamda rahat eder :) ve bebeğim benim kan grubumdan olur inşallah :)
Oo çok derdin varmış. Göbekten mi vuruluyorsun iğneyi. Tetanos konusunda herkesin kendi kararı ne diyem.o daha çok doğum sırasında aletlere karşı yapılan bir iğnede. Şimdiye kadar çevrenizde hamile ya da doğum yapan tetanoslu gördünüz mü ya da çocuk. Neyse kızanlar sizi etkilemiyim bende başta savunmuştum vazgeçtim.
Sen çok küçümenmişssin

Oo çok derdin varmış. Göbekten mi vuruluyorsun iğneyi. Tetanos konusunda herkesin kendi kararı ne diyem.o daha çok doğum sırasında aletlere karşı yapılan bir iğnede. Şimdiye kadar çevrenizde hamile ya da doğum yapan tetanoslu gördünüz mü ya da çocuk. Neyse kızanlar sizi etkilemiyim bende başta savunmuştum vazgeçtim.
Sen çok küçümenmişssin

allah başka dert vermesin canım ne yapalım acı tatlı katlanıyoruz. göbekten derken kan uyuşmazlığı iğnesini mor reçeteyle alıyorsun onuda hemşire popodan vuruyor baya teferruatlı iğne. :)

kan sulandırıcı iğnemi göbekten vuruyordum düne kadar ama çok canım yandı birde sanki bebeğe zarar gelicek gibi hissettim bugün bacaktan vurdum hiçte acımadı. yani bundan sonra bacaktan devam edicem. kollarıma kendi başıma yapamıyorum eşimi beklemem lazım onda da çok stres oluyorum en iyisi kendi işimi kendim halletmek yalnız en son doktora gittiğimde ilaç saatini değiştirmek zorunda kaldım saat akşam 6 da vuruyorum.normalde sabah kalktığımda vuruyordum. ne diyeyim bir 5 ay daha katlanıcaz iğneye :)

Me
Sen çok küçümenmişssin
Merhaba ben de 12 haftalık hamileyim ve ben de tetanos iğnesini vurmayı düşünmüyorum.gerçi doktorumla henüz bu konuyu konuşmadık ama istemiyorum.iğneden de korkmam ama ilk öğrendiğimden beri bu iğneyi vurulmal istemiyorum.

Me

Merhaba ben de 12 haftalık hamileyim ve ben de tetanos iğnesini vurmayı düşünmüyorum.gerçi doktorumla henüz bu konuyu konuşmadık ama istemiyorum.iğneden de korkmam ama ilk öğrendiğimden beri bu iğneyi vurulmal istemiyorum.
Sen dr sor bak. Vurul da diyemem vurulmada tarzı konuşacak.gerekli olsa hepsii aksatma Vurul derdi.
Amann bende ne cinsim taktım valla.doktorunuza danışınız.ben dr olsam hamileler bana gelmezdi şu gıcık oldukları doktorlardan olurdum.

allah başka dert vermesin canım ne yapalım acı tatlı katlanıyoruz. göbekten derken kan uyuşmazlığı iğnesini mor reçeteyle alıyorsun onuda hemşire popodan vuruyor baya teferruatlı iğne. :)

kan sulandırıcı iğnemi göbekten vuruyordum düne kadar ama çok canım yandı birde sanki bebeğe zarar gelicek gibi hissettim bugün bacaktan vurdum hiçte acımadı. yani bundan sonra bacaktan devam edicem. kollarıma kendi başıma yapamıyorum eşimi beklemem lazım onda da çok stres oluyorum en iyisi kendi işimi kendim halletmek yalnız en son doktora gittiğimde ilaç saatini değiştirmek zorunda kaldım saat akşam 6 da vuruyorum.normalde sabah kalktığımda vuruyordum. ne diyeyim bir 5 ay daha katlanıcaz iğneye :)
İnşallah hayırlısı ile gelsin bebekler daha süsleyip resimlerini koyacaz.

Sende katılırsın doğumdan sonra zayıflama forumuna.zaman bulup yemek yiyelim de internetimiz eksik kalsın.
Benim de ay sonuna randevum. 2 liden sonra diğerlerine gerek yok dedi.

Sende katılırsın doğumdan sonra zayıflama forumuna.zaman bulup yemek yiyelim de internetimiz eksik kalsın.
Benim de ay sonuna randevum. 2 liden sonra diğerlerine gerek yok dedi.

Veririz Allah'ın izniyle ben ilkinde 26 kilo almışım 38 kilo vermişim koyar mı bana içimden bir insan çıkmış :))))
Bakalım 30 ağustos ta bana ne verecek ben 3.lü ve 4.lü yaptırmak istiyorum doktor vermese bile kendim yaptırcam..

O desiğiniz testi açiklarmısını ? Bende de kan uyuşmazlığı var. Aşısı 1 kere mi ?

Kızlar günaydın...Belki erken ama şu ağrısız normal doğum işini araştıranınız yakınlarında yaptırmış olan var mı? Bi arkadaşım önermişti bana da ama anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyor demişti

Kızlar günaydın...Belki erken ama şu ağrısız normal doğum işini araştıranınız yakınlarında yaptırmış olan var mı? Bi arkadaşım önermişti bana da ama anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyor demişti
Günaydın. Benim ablam yaptırmıştı ama 15 yıl oldu. Doğuma girene kadar çekti sancıyı. Son anında vurdular iğneyi sadece son andaki ağrıyı duymadı ama diyor acı hissetmede vucudun nasıl kasıldığını anlıyorsun. Şimdi gelişmiştir belki

Back
X