2015 Şubat Anneleri

Veririz Allah'ın izniyle ben ilkinde 26 kilo almışım 38 kilo vermişim koyar mı bana içimden bir insan çıkmış :))))
Bakalım 30 ağustos ta bana ne verecek ben 3.lü ve 4.lü yaptırmak istiyorum doktor vermese bile kendim yaptırcam..
2 li de ne dedi doktor. Bana da yapsa yok demem de gidip talep de etmem.

Günaydın. Benim ablam yaptırmıştı ama 15 yıl oldu. Doğuma girene kadar çekti sancıyı. Son anında vurdular iğneyi sadece son andaki ağrıyı duymadı ama diyor acı hissetmede vucudun nasıl kasıldığını anlıyorsun. Şimdi gelişmiştir belki
Evet canım onu bende okudum belli bir açılma olana kadar sancı cekiyormussun zaten.:KK76:

Senin kuzu da benmki gibi keci desene ogrenene kadar catliycaz saglikli haberine masallah

Gozun aydin kizcene masallah

yardimci olcak yok mi aman dikk
dikkat et

="izdmr, post: 36580225, member: 619287"]Özgür Çetiner .Çok tatli bi bayan , çokta ilgili.

ozgur hanim cidden cok tatli bir dr ben ssvd düşündüm icin gorusmustum dOgal olandan yana bi dr

="ideal, post: 36580316, member: 231536"]Günaydın anne adayları.. güne kusma ve ishalle başladım maalesef :KK43: süt içiyor yoğurt yiyorum sütün markası değişmişti markette tükettiğim marka kalmayınca o sütü aldım, bana göre süt bozdu beni, çünkü sabah saatleri ishalim oluyor gece yatmadanda süt içiyorum.[/QUOTE]

gecmis olsun Canim

ay cok guzel darisi bize artik

bel agrisi surekli oluyo bende uyurken.bile

gecmis olsun parol almiyon mu hic

hay masallah yarasin sifa olsun :KK66:

canim aklim sendeydi iyi haberler alicaksin insallah bu stres nazar boncugu olarak kalcak

idrar enfeksiyinu olablir benm de boyle olmustu korkma serum takinca biraz rahatliyorsun mutlka idrara baktir gecmis olsun canim[/QUOTE]
hiiiççç sorma canımcımm çatlattı dr u resmen sonra bir uslu durdu hemencecik ölçtü dr um sende dr a gidicekmişsin çok güzel haberlerle gel canımm

kızlar yarın dr ye gıdıcem cınsıyetını cok merak edıyorum tamam ama sdu bı kac gundur kendımıde bebegıde pek ıyı hıssetmıyorum dua edın bıse olmamıs olsun kafam karman corman aklım baska seylere calısır oldu ınsallah bı sıkıntı yoktur...
canımm çok güzel mutlu haberlerle gel inşşş

güüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn:KK71:

gunaydin canlar. bu hamilelik ne zor is cok duygusal oldum ya agliyorum sabahtan beri. sabah dedigim de oglum 6 da uyandi uyumadi.
bir sure kimse dokunmasa gunlerce uyusam.

Günaydıınnn uleynnn benim herif bugün evde şimdi kahvaltı hazırlycam sonra kızcemi okula yazdırıcaz inşş darısı sizin minnoşlara kızlarr

gunaydin canlar. bu hamilelik ne zor is cok duygusal oldum ya agliyorum sabahtan beri. sabah dedigim de oglum 6 da uyandi uyumadi.
Günaydın mattika bazen hepimizin nevri dönüveriyor biraz sabır canımm geçicek inşşş

Evet cnm özgür hanım bana ilk gittiğim günden beri normal doğum motivasyonu yapıyor:)

bende duygusallık kalmadı aksine gaddar ketum bişey oldum hemen sinirleniyorum ses tonumu ayarlayamıyorum ağlamayı geçtim ağlatacak pozisyona geldim.:KK34:

uyku işine kesinlikle katılıyorum gece 2 bucukta yatıp 6 da kalkmış biri olarak şuan en çok ihtiyacım olan şey uyumak :KK51:

tamam uleyyynn şımarma sanada günaydınnn :cool:

sabah sabah kocama sinir oldum gece şehir dışına çıktık 2 bucukta yatıp sabah 6 da yola çıktık benim işe yetişmem için.
kendi işyerini aradı hanımı doktora götüreceğim öğlene kadar yokum dedi şimdi eve gitti yattı benide işe silkeledi benim uyku gözümden akıyor ayılmak için kendi kendime takılıyorum işte :rolleyes:

Bugün pek erken uyanmışssınız hepiniz valla.
yoksa biz burda ediler büdüler takılıyorduk.

yok canım ben yine 10 nu geçkin içiyorum. doktor kansızlık demir eksikliği yoksa içebilirsin demişti. benim çok yüksek kanım.

benimde kan değerlerim güzeldi demekki ben kendi kendime kasmışım doktor iç içme bişey demediydi netten okumuştum herkeste bşey diyorya zaten , hele annem komşusunun bahçesinden maydanoz almıştı o kadar güzel ve parlaktı ki ama maydanoz düşük yapıyor dediler daha 7 haftalıktı o zaman ondan bile bikaç dal yiyebildim

benimde kan değerlerim güzeldi demekki ben kendi kendime kasmışım doktor iç içme bişey demediydi netten okumuştum herkeste bşey diyorya zaten , hele annem komşusunun bahçesinden maydanoz almıştı o kadar güzel ve parlaktı ki ama maydanoz düşük yapıyor dediler daha 7 haftalıktı o zaman ondan bile bikaç dal yiyebildim
Canım ne olacak birkaç daldan. Ben hiç tadını bilmiyorum.soğanında.

sen kilogramına şükret. Allah yarabbi bu nasıl yemeği sevmek. yemek yerken böyle büyük zevk alınamaz.
diyelim meyve yiyorum her zaman yediğim şey. her ısırdığımda bu nasıl olağanüstü bir tat diye geçiriyorum içimden. yemekler hiç bitmesin istiyorum. zevkin doruklarına çıkıyorum . tatlar normalin on katı daha güzel.
iştahsız olanlara hayretler içinde kalıyorum. acıktım bak.

tam eski beni tariflemişsin cancan , bi dönebilsem o iştahıma

Back
X