2015 Şubat Anneleri

Kızlar Günaydın Dün Bir Yakınım Hamilelikte Biz Ne Yersek Bebekde Onu Sevip Yermiş Birde Erken Yatıp Erken Uyanırsak Anne Karnında Bu Düzene Alıştığı İçin Doğduğundada Bu Düzende Oluyormuş. Sizce Doğrumudur Önceden Doğum Yapmış Anneler Sizler Belki Daha İyi Bilirsiniz.:KK69:

Kızlar Günaydın Dün Bir Yakınım Hamilelikte Biz Ne Yersek Bebekde Onu Sevip Yermiş Birde Erken Yatıp Erken Uyanırsak Anne Karnında Bu Düzene Alıştığı İçin Doğduğundada Bu Düzende Oluyormuş. Sizce Doğrumudur Önceden Doğum Yapmış Anneler Sizler Belki Daha İyi Bilirsiniz.:KK69:

okuduğum kitapta yemekle alakalı biz ne yersek amniyos sıvısının tadı ona göre değişiomuş. o yuzden o kısım doğru.
ama alışkanlık meselesi kısmını bilemiyorum. ona da tecrübeliler cevap versin. :KK45:

kızlar mrb biz 14+2 haftalığız bebeğimn son resmnı bırde 2 li tarama sonucu paylaşcm henuz doktora göstermdm yarn göstercem cınsıyet ve test sonucuma bakrmsnz bellımı çok heyecanlym sonç ne olursa olsun yavrumu kucağıma alacağm inşallahEki Görüntüle 1224018 Eki Görüntüle 1224019
benim de içime kız diye doğdu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canım doğru olabilir belki ben uykuyu hiç sevmem ilk hamileliğimde de gece 1 2 de yatar sabahın köründe kalkardım...Bu hamilelğimde de öğlen uyku çöküyor uyuyorum dün gece 3 tü daha uyumamıştım..Sonuç oğlum 6 yaşında hala uykudan nefret ediyor aynı benim gibi uyku onun için en büyük ceza:)Haklı olabilirsin:)

Canım doğru olabilir belki ben uykuyu hiç sevmem ilk hamileliğimde de gece 1 2 de yatar sabahın köründe kalkardım...Bu hamilelğimde de öğlen uyku çöküyor uyuyorum dün gece 3 tü daha uyumamıştım..Sonuç oğlum 6 yaşında hala uykudan nefret ediyor aynı benim gibi uyku onun için en büyük ceza:)Haklı olabilirsin:)

ben akşam 9 yatıorum sabah 7 de zor kalkıorum. bızımkı cok uykucu olcak desene :KK45:

Ohhhh maşallah kesin öyle olur bende yine uykusuz geceler bebemle sabahlarım kesin:))))

ben normalde gec yatar sabahta alarmdan once kalkardım. hamile kaldığımdan beri başım yastığa değmesin anında uyuyorum. inş gece uykusu düzgün olur. çalışıyorum çünkü sabaha kadar onu uyutmaya çalışırsam işyerinde de ben uyurum herhalde. :KK48:

sabah sabah kocama sinir oldum gece şehir dışına çıktık 2 bucukta yatıp sabah 6 da yola çıktık benim işe yetişmem için.
kendi işyerini aradı hanımı doktora götüreceğim öğlene kadar yokum dedi şimdi eve gitti yattı benide işe silkeledi benim uyku gözümden akıyor ayılmak için kendi kendime takılıyorum işte :rolleyes:
ayyy hiç sorma yaa bu kocalara ne oluyo bende anlamış değilim kız seninki hamile olmasın seni işe gönderip kendine izin almış yaaa :KK48: benim eşim işten gelirken yemek yedikten sonra bi uyuyor görsen sonraa off her tarafım ağrıyor diyoo bende geçenlerde hamile omayasın dedim koptu resmenn :KK60: onlar bizlerden nazlı ayolll

ayyy hiç sorma yaa bu kocalara ne oluyo bende anlamış değilim kız seninki hamile olmasın seni işe gönderip kendine izin almış yaaa :KK48: benim eşim işten gelirken yemek yedikten sonra bi uyuyor görsen sonraa off her tarafım ağrıyor diyoo bende geçenlerde hamile omayasın dedim koptu resmenn :KK60: onlar bizlerden nazlı ayolll

aynen aynen harfiyen aynı olayları yaşıyoruz. benden önce uyuyor. kalkınca da açıktım, şurama masaj yapsana diyor. :KK11:

ayyy hiç sorma yaa bu kocalara ne oluyo bende anlamış değilim kız seninki hamile olmasın seni işe gönderip kendine izin almış yaaa :KK48:benim eşim işten gelirken yemek yedikten sonra bi uyuyor görsen sonraa off her tarafım ağrıyor diyoo bende geçenlerde hamile omayasın dedim koptu resmenn :KK60: onlar bizlerden nazlı ayolll
bi bende var ondna sanıodum :):) benim eşimde öyle ne zaman nazlanasım gelse atıorum basım agrısa onuda ağrır onunda midesi bulanıo bende sordum bacım seninki kaç aylık daha göbük çıkmamış dedim ay sorma benim iç karnım büyükmüş ondan hemen çıkmazmış dedi şok şok şokk buı adam bunları nerden biliooooo koptum yarıldım gülmekten:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

yemek konusuna katılmıyorum sebzeyi ağzına sürmezdi benim minik kızım zorla yedirdim bense çok yerdim ama uyku konusunda haklılar şöle düşün ne kadar dinlenirsek stressiz olursak bebek gerçekten daha uysal oluyor

aynen aynen harfiyen aynı olayları yaşıyoruz. benden önce uyuyor. kalkınca da açıktım, şurama masaj yapsana diyor. :KK11:
olur başka emri ağanın :KK48: kız bu halimle yemek yapıyorum birde şu yok mu bu yok mu diye mızmızlanıyor yaa o zaman iyice delleniyorum gözlerime bakıyor öfkelendiğimi görünce tamam karıcım ben alırım dolaptan diyor e manyak madem benim sinirlendiğimi biliyorsun söylemeden git kendin al yok yok bazen hak ediyolar

Back
X