Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 70 le hamile kaldim 3 hafta once 75 dimÇok kilo aldım diyenler çok mu zayıf hamile kaldınız acaba?Kaç ile hamile kaldınız ve şimdi kaçsınız ?Eğer zayıf hamile kaldıysanız 4 kilo aldım diye üzülmeyin?Mesela ben 69.5 ile hamile kaldım zaten 6 kilo fazlam vardı ideal kilom 63...Ve şimdi 73.5 oldum 16.hafta da 4 kilo aldım ve ben kilolu olduğum için çok aldım diyorum![]()
Canim leblebi de iyi geliyoraa evet bak türk kahvesi aklıma bile gelmedi onu içebilrim kola içmiyorum normalde de
günde 2 litreyi geçiyorum çok su içiyorum ama bi soğuk bi sıcak ondan oldu sanırım
daha telaş yaptım şimdi ben. hemen kan tahlili yaptırmalıyım.Benim de normal degerden biraz yuksek cikti tsh hormonum. Cok korktum gec kaldim tedaviye diye. 13.haftadan beri ilac kullaniyorum. 3 eylulde kontrolum var. Insallah bebisler olumsuz etkilenmemistir.
ay hadi hayırlısı olsungördük canım erkek![]()
söylediğiniz test kan testi mi oluyo? bugün hatırlatıyım doktoracanım daha önce doktoruna söyledinmi biliyormu yani kan uyuşmazlığı olduğunu. genelde ilk gebeliklerde sorun olmuyor ama yinede iğneyi vuruyorlar 28. haftada. indireckt coombs testi bebeğin annenin kanından etkilenip etkilenmediğini belirliyor. yani ileride doğumda bir sorun olmasın diye daha erken bile vurulabilir iğne. eğer bebek annenin kanından olursa sorun yok ama değilse o zaman annenin kanı bebeği yabancı madde gibi algılayıp savunmaya geçyor. işte savunmaya geçmesin diye iğne vuruyorlar. evet 1 kere vuruluyor.
kızlar aldığınız kilolardan bahsetmişsiniz kafama takıldı benimde şimdi
ben 14.haftanın içindeyim daha kilo falan almadım ya
önceden neysem hala aynı, acaba bebeğim beslenemiyor mu ki bu durumda
ben de aynıyım cnm. burayı okuyunca endişelendim drumla konuştum. 4 ayın bitimine kdr almaman daha iyi kilo sorununun olmaz bebek gayet iyi dedi bana. o yüzden sen de aklına takma bence. herkesin bünyesi farklı. benim karnımda yok hiç. iç karnım baya buyuk galiba.![]()
ya kızlar akşamları yürüyüş falan yapıyoruz ama çok az bile yürüsem göbeğim inanılmaz şişiyor. başına aynı durum gelen var mı? bildiğiniz davul gibi oluyo ve acaip gergin hissediyorum. Neden şişer ki ya ?![]()
Aynen bende aynıyım hatta 1-2 kilo da eksiğim doktor bana alma daha iyi dedi ilk aylarben de aynıyım cnm. burayı okuyunca endişelendim drumla konuştum. 4 ayın bitimine kdr almaman daha iyi kilo sorununun olmaz bebek gayet iyi dedi bana. o yüzden sen de aklına takma bence. herkesin bünyesi farklı. benim karnımda yok hiç. iç karnım baya buyuk galiba.![]()
bizim kontrolümüz de bugün saat 18:15 de . umarım gösterir bebiş çok heyecanlıyım.kızlar hepinize iyi günlerr.. hayırlı cumalarr. bugün kontrolu olanlar inşallah hayırlı haberlerle gelirler. benimde saat 3 te randevum. cinsiyet öğrenmeyenler inşallah bebeğiniz size gösterir kendini :)
ben baya bi korktum dün akşam gelince 9 aylık karnım nasıl olucak ben o zaman bu karnı nasıl taşıcam diye düşündüm oturup. Duşa bile girmeye dermanım yoktu inanılmaz büyüdü. İnşallah dediğin gibidir ama öyle bir şeyde hissetmedim pek. Artık doktora kdr az daha dayaniimde iyice onun başının etini yerimcanım gazdan olabilir
bizde eşimle yürüyüşe çıkardık gaz çıkarayım diye
ama işe yaramazdı çoğu zaman, soda içince rahatlıyordum
çok şükür azaldı şimdi gaz şikayetim
ben baya bi korktum dün akşam gelince 9 aylık karnım nasıl olucak ben o zaman bu karnı nasıl taşıcam diye düşündüm oturup. Duşa bile girmeye dermanım yoktu inanılmaz büyüdü. İnşallah dediğin gibidir ama öyle bir şeyde hissetmedim pek. Artık doktora kdr az daha dayaniimde iyice onun başının etini yerim![]()
benim göbüşüm ufaktan belli de kilom aynı hala 4.ayın içindeyiz
birkaç gündür düşünüyordum açıkçası niye kilo almıyorum diye
hamilelik öncesi tatlı çok yerdim çok severdim, şimdi hiç aklıma bile gelmiyor yemiyorum da aramıyorum da
onunda etkisi olabilir di mi yaa
canım gazdan olabilir
bizde eşimle yürüyüşe çıkardık gaz çıkarayım diye
ama işe yaramazdı çoğu zaman, soda içince rahatlıyordum
çok şükür azaldı şimdi gaz şikayetim
bende 59 la hamile kaldım ama ben sizin aksinize kilo verdim 56yım. bundan sonra alırım heralde.ay kiloları mı konuşuyorsunuzben 59 ile hamile kaldım. her ay 1 kilo aldım şimdi 64 filan çıkıyorum. iştahım benim hiç kesilmedi. ama ağır yağlı yemekler yiyemiyorum hala. baya büyük bir göbeğe sahibim ben içe değil dışa veriyorum göbeği
doktorda öyle diyor senin ne güzel hemen ultrasonu değdirdiği anda gözüküyor oğluşum :) ama tabi bu ileri ki zamanlarda koca bir göbek olarak geri dönecek bana :) içe değilde dışa giderse böyle eşimin dediği gibi vinçle çıkarıcakmış beni evden :)
aslında var ama her dk vırt zırt aramak istemiyorum bu zamana kdr sadece 1 kez aradım gerçi. mızmız hamile modeli gibi görmesin diye. saçma sapan kendimce takıntılarım var bnm biraz galibatelefonla danışma şansın yok mu canım doktoruna
ben 3 kilo verdim almadım hala onları ama dr.her seferinde gelişimini çok beğeniyo maşallah. stres yapma o alacağını alır senden. ilk 4 ay problem değilmiş zaten. bana aile hekimi ilk 3 ayda alman gereken kilo 1 kilo demişti. ha 1 ha hiçkızlar aldığınız kilolardan bahsetmişsiniz kafama takıldı benimde şimdi
ben 14.haftanın içindeyim daha kilo falan almadım ya
önceden neysem hala aynı, acaba bebeğim beslenemiyor mu ki bu durumda