2015 Şubat Anneleri

Günaydın ilk çocuğu olanlar şansli bol bol vakit bulup kaynaşırlar ama 2. Yada 3. Olanlar maalesef anca sabahın köründe yada gece yatmadan müsait olabiliyolar. Ben gbi.

günaydın arkadaşlarr
burada neler olmuş gelenler gidenler kaynaşmalar
ohh valla bensiz kaynaşın :KK12:

benim hala iştahım yok kızlar yaaa
bebek için deyip zorlayıncada gidip çıkarıyorum ne varsa
16. haftada açılır diyorlar
iştahı açılan varmı

benim hala iştahım yok kızlar yaaa
bebek için deyip zorlayıncada gidip çıkarıyorum ne varsa
16. haftada açılır diyorlar
iştahı açılan varmı
canim bende aynıyım sen benden ilerdesin gerçe ama banada 14. Haftada geçer diyorlardi benim bi arkadasim 17 haftasında hafiflediğini söylüyor sadece acken bulaniyor artik diyor az daha sabir :)

gunaydin herkese.
ben de eylul 2012 annesiyim orda guzel paylasimlar oldu ama sonra cogunluk sface grubu kurdu. ben o siteyi kullanmadigim icin sacma bisey oldu. kaynasalim tanisalim ama ortak nokta burasi olsun her zaman.
zaten ben konyadayim pek kimse cikmiyor konyadan. ogretmenim tatil bitii uzuluyorum.ama hem okul hem ev hhem cocuk hem hamilelik benim isim zor. ilk cocuk olanlar ve masabasi calisanlar paylasim icin daha cok firsat bulur elbet.

canim bende aynıyım sen benden ilerdesin gerçe ama banada 14. Haftada geçer diyorlardi benim bi arkadasim 17 haftasında hafiflediğini söylüyor sadece acken bulaniyor artik diyor az daha sabir :)

ben bulantıdan şkayetçi değilim canım ya iştahım hiç yok zorla yiyince çıkarıyorum
iştahım açılsa herşeyi yesem diye bakıyorum

Okadar cok isim varki nerden kalkip baslasam diye dusunmekten hic bisey yapasim gelmiyor:)) keske bizden bitane daha olsa

Günaydınss :) kızlar nasılsınız? Benimde sabahları bacaklarımda kramp oluyor doktora da söylemeyi unuttum aynı şeyi ysşayan var mı? Bi sonraki doktor kontrolüm 1 ay sonra nasıl geçecek?

Günaydınss :) kızlar nasılsınız? Benimde sabahları bacaklarımda kramp oluyor doktora da söylemeyi unuttum aynı şeyi ysşayan var mı? Bi sonraki doktor kontrolüm 1 ay sonra nasıl geçecek?

canım bende de oluyor
3 hafta önce gittim bende doktor süt yoğurt peynir bol ye geçmezse bidahakine ilaç veririm demişti
bende haftaya gidince ilaç isteyeceğim
kalsiyum magnezyum ilaçları veriyor doktorlar

Günaydın herkese bnde ankaradyımmadem tekrar tanıtyrz kendmizi atanamamış bir fizik öğretmeniyim ikiz beklyrm eski kullanıcı adım yaprakgülyanşilkla değiştrdm

dev gibi simit yedikten 30dk sonra sanki hiç bişey yememişim gibi karnım kazınıyo
bu nedir ??????????

Günaydın herkese bnde ankaradyımmadem tekrar tanıtyrz kendmizi atanamamış bir fizik öğretmeniyim ikiz beklyrm eski kullanıcı adım yaprakgülyanşilkla değiştrdm

aaaa kız senin adnına noldu :KK57:
yahu bende diyorum yaprakgül nerelerde hiç görünmüyor:KK48:

Günaydın. geceden beri okuyorum tanışıyorsunuz da kimse isimleri aklında tutamaz ki. Yani ben tutamam . eskiden süper bir hafızam varken şimdi bebek beynimi de aldı benden sanki.

günaydınnn herkese. gece ağır kramplarla şimdi bacak ağrısı ile mutlu sabahlar :) eşim düzeltmese öyle bile kalabilir ayaklarım :) çok fena bir şeymiş lisedeyken olmuştu en son bu kramplar ama şimdi her akşam ters bir harekette olabiliyor :) doktor normal demişti ta eylül 16 da randevum katlanıcamm mecburen :)

herkesler kendilerini tanıtmış bende tanıtayım :)
2 yıllık evli olucam 25 ağustosta bursalıyım. 24 yaşındayım ev hanımıyım çalışmıyorum.

Kızlar bide dün kuzenimin İstanbulda düğünü vardı gitmek için niyetliydik hatta işten 4 te çıkıyorum koştur koştur gidecektim ama dün okulda kustum vitaminden herhalde sonrada enerjim tükendi yinede eve geldik haxırlanıp gidelim diye ama üstüm giyinceue kadar nefes nefese kaldım saat 6 oldu baktım olmayacak çıkarfım gene üstümü yattım gidemediğime çok üzüldüm ama çıkamadım yani. Kuzenimi arayıp söyledim ama kırılmıştır genede :( ama beni siz en iyi anlarsınız şu an üzgünüm ama gitseydim daha çok zorlanacaktım sizce kötü mü yaptım herşeye rağmen çıkmalımıydım yola?

Back
X