2015 Şubat Anneleri

herkese merhaba, sanırım şubat annelerinin en büyüğü benim 37 yaşındayım Allah izin verirse ilk bebeğim olacak şuan çalışmıyorum istanbul anadolu yakasındayım

Merhaba ben de 38 yaşındayım. Ankaradayım ismim Tugba. Allahım tamamına erdirirse ikinci bebeğim olucak. Ilk bebeğim Melek kızım şimdi cennette. Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde bize bağışlar. Âmin.

Aa onunla ilgili olabiliyor mu ki ictigin senin kalbini etkılemez mi ya tam da bunun muhabbeti yapmıştık tirstim simdi rabbim korusun cumlemizi

Canim benim de ikinci ve ben de henuz hissetmiyorum normal oldugunu dusunuyorum erken çünkü

Ay inşallah kusmazsin geldi mi tutmak da zor geçmiş olsun

bizde de tik yok henuz endiselnme ocak annelerinde 18.hftada daha yeni tiklama gibi duyuyorum diyen bile var

Canım Allah korusun bebişleri inşallah. Ben hiç çay kahve içmiyorum ama çayın da açıkcası çok zararlı olacağını düşünmüyorum. Çinliler habire çay içiyor ee bizim ülkemizde de herkes çay içiyor. Turp gibi çocuklar doğuyor. Doktor kansızlık nedeniyle içme demiş olabilir. Her şeyin olduğu gibi bunun fazlasını içmemek lazım. Sen mutlu olduğun şekilde ye iç canım benim. O zaman bebiş de mutlu olur.

Günaydın kızlar:) bizim ikili tarama test sonucumuzda iyi çıktı çok şükür ve doktorumuz üçlü ve dörtlü test yapmaya gerek olmadığını söyledi.22. Haftaya gelince inşallah genel bi ultrason yaparız dedi.

3 haftalık Kocaeli tatilimden sonra yine cehenneme döndüm..dünden beri yine çok sıcak Diyarbakır..memlekette çok iyiydim,karınca gibi işlendim hep..burda da yattığım yerden kalkmaya acizim,evim toz içinde,acil temizliğe ihtiyacım var ama enerji lazım bana öncelikle..nolur hava serinlesin artık,psikolojim bozuluyor ya..bu arada yarın doktoruma gidip kızımı göreceğim 16 gün aradan sonra,çok özledim..toplam 2.5 kg aldım,eşim diyor 2 kilosu göğüslerindir zaten=)) çok şükür bi sıkıntım da yok sıcaktan başka..bu arada adım Ayten,33 yaşındayım ve ilk bebeğim,kızım olacak kısmetse..memleket kocaeli,öğretmenim ve diyarbakırda yaşıyorum..burda olmaktan da çok mutluyum :rolleyes::KK46::D

dün kayınvalidem aradı cinsiyet beli oldumu diye
kadın her allahın günü cinsiyet soruyor
bende anne doktora gitmedim daha haftaya gideceğim biz merak etmiyoruz bu kadar dedim
merak ettiğimden değil kızım sağlıklı olsun ama alışveriş yapalım diye soruyorum dedi
beşik kıyafet falan alacakmış
boş yere çemkirdim kadına :KK48:

dün kayınvalidem aradı cinsiyet beli oldumu diye
kadın her allahın günü cinsiyet soruyor
bende anne doktora gitmedim daha haftaya gideceğim biz merak etmiyoruz bu kadar dedim
merak ettiğimden değil kızım sağlıklı olsun ama alışveriş yapalım diye soruyorum dedi
beşik kıyafet falan alacakmış
boş yere çemkirdim kadına :KK48:
Ahh canim dusunmus insan iste .biSde annemle baslicaz alisverise artik yavas yavas

selam kızlar cook uzun suredir giremedim..msjları soyle bi okudum da cinsiyetleri kesinlesenler olmus :))) bnm de bebişimin cinsiyeti belli oldu ve kııızzzzzzz :))) suan için hersey yolunda 11 eylül de detaylı ultrasona giricem bakalım..dr onda da bi sorun cıkmazsa hersey yolunda demektir dedi..heycanla o gunu bekliyoruz bakalım :))))

Ahh canim dusunmus insan iste .biSde annemle baslicaz alisverise artik yavas yavas

kayınvalidem maşallah çok düüncelidir :nazar:
evlenirkende böyleydi anne gerek yok dediğim herşeyi almaya kalktı
tam kafa dengidir gezmeye bayılır ama beni sürüklemez peşinden
benim eşim eti çok sever sebze yemez
nişanlıydık kayınvalidemin bana söylediği şuydu:
ona yaranamazsın yemek yapmaya çalışma dışarıdan söyle gitsin :KK57:
hamile olduğumu duydu temizlikçi tut kendin uğraşma 15 günde bir gelsin ütünü temizliğini yemeğini yapsın dedi
çalışıyorum diye doğumdan sonra bakıcı tutarız gelir hem sana hem bebeğe bakar bende gelirim ama bebeğe profesyonel biri bakarsa daha yi olur dedi:KK45:

bu arada ben daha bir patik bile almadım
hiç o taraklarda bezim yoktu kayınvalidem alalım deyince kafama dank etti sabahtan beri beşik ve bebek arabalarına bakıyorum kafam karıştı yahuo_O

Kızlar doktordan geldim, dörtlüm temiz çıktı şükür... her şey yolunda ama canım renkliye ultrason a sıkıldı sgk lıya 300 tl çok değil mi sizce, devlette yapılıyor mu ve kaç gün önceden gidip sıra almak lazım sizce?

Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben özel doktora gidiyorum 170 lira ve renkli bakıyor yani her seferinde bakıyor..Özel doktora gitsen daha ucuz yani....

kayınvalidem maşallah çok düüncelidir :nazar:
evlenirkende böyleydi anne gerek yok dediğim herşeyi almaya kalktı
tam kafa dengidir gezmeye bayılır ama beni sürüklemez peşinden
benim eşim eti çok sever sebze yemez
nişanlıydık kayınvalidemin bana söylediği şuydu:
ona yaranamazsın yemek yapmaya çalışma dışarıdan söyle gitsin :KK57:
hamile olduğumu duydu temizlikçi tut kendin uğraşma 15 günde bir gelsin ütünü temizliğini yemeğini yapsın dedi
çalışıyorum diye doğumdan sonra bakıcı tutarız gelir hem sana hem bebeğe bakar bende gelirim ama bebeğe profesyonel biri bakarsa daha yi olur dedi:KK45:

Ayyy yoksa benim kayınvalidem senin kayınvalidenle aynımı:)))

Benimkini anlatmışsın sanki aynı düğünde eşimin hayır dediğini sus bir kere alınıyor ben alıcam dedi aldı:)Dediğin gibi ne gelir ne gider ne hizmet bekler tam tersi kendi eder....

İlk evlendim eşimin herşeyi ütüleniyor kızım sen manyakmısın madalyamı verecek yapma demişti:))

Benimde her hafta evime kadın geliyor cuma günleri dip köşe temizler ben elimi sürmem eşimde kayınvalidemde ses çıkarmaz başkası olsa kızım elin ayağın tutmuyor mu der evlendiğimden beri böyle 8 senedir...

Şanslı olduğumu düşünüyorum ben sende öylesin..Çok şükür bin şükür halimize Allah aratmasın...

Ayyy yoksa benim kayınvalidem senin kayınvalidenle aynımı:)))

Benimkini anlatmışsın sanki aynı düğünde eşimin hayır dediğini sus bir kere alınıyor ben alıcam dedi aldı:)Dediğin gibi ne gelir ne gider ne hizmet bekler tam tersi kendi eder....

İlk evlendim eşimin herşeyi ütüleniyor kızım sen manyakmısın madalyamı verecek yapma demişti:))

Benimde her hafta evime kadın geliyor cuma günleri dip köşe temizler ben elimi sürmem eşimde kayınvalidemde ses çıkarmaz başkası olsa kızım elin ayağın tutmuyor mu der evlendiğimden beri böyle 8 senedir...

Şanslı olduğumu düşünüyorum ben sende öylesin..Çok şükür bin şükür halimize Allah aratmasın...

aynen yaa maşallah Allah aratmasın çok iyi benimkide öyle arada evine gidiyorum beni oturtup kendisi kahve yapıyo
bana laf söyletmez bazen biri bana bişey söylesin ilk önce o verir cevabını.
o benim gelinim değil kızım diyor.
kendi annem bu kadar kollamadı be :KK48:

Bebeğiniz cinsiyeti belli olunca eşya almaya başladınız mı yoksa erken mi acaba?biz bu hafta öğrendik bebiş erkekmiş:)sağlıkla ve hayırlısıyla doğar inşallah:)

Bebeğiniz cinsiyeti belli olunca eşya almaya başladınız mı yoksa erken mi acaba?biz bu hafta öğrendik bebiş erkekmiş:)sağlıkla ve hayırlısıyla doğar inşallah:)

valla ben daha bişey almamıştım ama aileler yavaştan başlamak istiyorlar kararsız kaldım niyetim 6. aya kadar bişey almamaktı

ben daha hiçbişi almadım biz de ogrendik cinsiyetini kızmıs ama daha cok erken gibi geliyor bana

Ben baslamak istiyorum ileride kar kis soguk ve agirlasinca zor olur esim zaten besigini aldi daha gelmedi ama park yatak aldik.yavas yavas gerekli seylere baslamak gerekli .hemde suan enerjimde var ayrica gezebiliyorumda yoksa ileride cok zor dukkan dukkan gezmek

Ben baslamak istiyorum ileride kar kis soguk ve agirlasinca zor olur esim zaten besigini aldi daha gelmedi ama park yatak aldik.yavas yavas gerekli seylere baslamak gerekli .hemde suan enerjimde var ayrica gezebiliyorumda yoksa ileride cok zor dukkan dukkan gezmek
Katiliyorum kesinlikle yavas yavas bakmak lazim biseyler
Ben cinsiyeti hala bilmiyorum yarin ogrenicem buyuk ihtimal 3 lu testte :)
Ogrendigimde ufaktan baslarim
Cok bisey almcm zaten abisinden cogu seyi var
Besik olayina hala karar vermedim o biraz sorun kafamda..

Back
X