2015 Şubat Anneleri

keçeden yapılan magnetli süsleri beğeniyorum ama nasıl yapabilirim bilmiyorum bu tarz işlerle uğraşan var mı

aynen yaa maşallah Allah aratmasın çok iyi benimkide öyle arada evine gidiyorum beni oturtup kendisi kahve yapıyo
bana laf söyletmez bazen biri bana bişey söylesin ilk önce o verir cevabını.
o benim gelinim değil kızım diyor.
kendi annem bu kadar kollamadı be :KK48:

Aynen canım bende evinde daha bir kez iş yapmış değilim...Çok şükür ayıran Allah kayırıyor diyorum ben..Benim annem rahmetli oldu Allah eşimden ailesinden güldürdü yüzümü..

Bebeğiniz cinsiyeti belli olunca eşya almaya başladınız mı yoksa erken mi acaba?biz bu hafta öğrendik bebiş erkekmiş:)sağlıkla ve hayırlısıyla doğar inşallah:)

Canım benim ikinci hamileliğim ilkinde bol bol bez mendil ve çıtçıtlı body stoklamıştım çok faydasını gördüm..Her alışverişte indirimli bez görüp aldım ilk 6 ay neredeyse bez almamıştık..Onun dışında 6.aydan sonra da kıyafetleri ıvır zıvırları almıştım...Bende haftaya net olarak cinsiyet öğrenince bezden başlıcam:)

bizim daha 1. yılımız oldu:KK68:
10.yılınız olsun inşallah:)

ben bu yaşıma kadar çok çektim hiç mutlu olmadım kendi ailem dışında
rabbimin bana en büyük ödülü eşim ve kayınvalidemdir
şimdi bide bebeğim :KK68:

Canım benim demek dediğim gibi Rabbim kayırıyor...Bende çok çektim neler yaşadım..Şimdi anlayışlı dünya iyisi bir eşim,kayınvalidem ve çokta tatlı bir oğlum var:nazar::nazar::nazar::nazar:.İkinciside yolda:)İnşallah Rabbim evladından da yüzünü güldürür o zaman tam bir aile oluyor...

Bebeğiniz cinsiyeti belli olunca eşya almaya başladınız mı yoksa erken mi acaba?biz bu hafta öğrendik bebiş erkekmiş:)sağlıkla ve hayırlısıyla doğar inşallah:)

eşimi zor tutuyorum yavaştan alalım sonra hepsini birden almak zor olur diyor aslında haklı ama en azından 5 ayı bi geçirelim..geçen hafta dayanamadık oyun halısı ve bebek bakım seti aldık halıyı kurduk bi bakalım nasılmış diye ev rengarenk oldu birden havası değişti kıyafetleri alsak kimbilir nasıl olacak çok tatlı telaşlar bunlar rabbim kucağımıza da almayı nasip eder inş..

keçeden yapılan magnetli süsleri beğeniyorum ama nasıl yapabilirim bilmiyorum bu tarz işlerle uğraşan var mı
Benim ablam yapıyor.doğum yapacak olan çevresi hep ona yaptırıyor. Aslında sitilist ama çocukları okula başladı çalışmıyor ve evde o işlerle uğraşıyor. Kapı süsü, işte o süslü şekerlerin falan. Çok ilgisizim adlarını bile bilmiyorum.ben öyle süs müş de istemem doğum sırasında. Pijama bakıyorum doğumdan sonra giymek için hastanede o bile siyah beyaz.
Herkes diyor ne kadar şanslısın ablam yapar diye ama bana gereksiz geliyorlar.

Benim ablam yapıyor.doğum yapacak olan çevresi hep ona yaptırıyor. Aslında sitilist ama çocukları okula başladı çalışmıyor ve evde o işlerle uğraşıyor. Kapı süsü, işte o süslü şekerlerin falan. Çok ilgisizim adlarını bile bilmiyorum.ben öyle süs müş de istemem doğum sırasında. Pijama bakıyorum doğumdan sonra giymek için hastanede o bile siyah beyaz.
Herkes diyor ne kadar şanslısın ablam yapar diye ama bana gereksiz geliyorlar.
Bana şimdiden alışveriş yapmak falan pek mantıklı gelmiyor bi sürü zaman var daha şimdiden alsam sonraki 5 ay napıcam? Ben herşeyi son iki ayda falan yavaş yavaş tadını çıkara çıkars almayı düşünüyorum sonuçta kara borsa değl ya bunlar :) ama bebişime magnet düşünüyorum yaptıracağım zaman sana söylesem örnek gösterir misin canım ablana sipariş veririm tabi daha erken ama olsun şimdiden kafadan çıkarırım bu konuyu?

Canım ben bi dönem uğraştım keçeyle ama o gördüğün süsler genelde makinayla yapılıyor. Keçeye şekil veren özel kesim makinaları oluyor o da çok pahalı eve almak için. Ama basit şekiller elde yapılabilir. Ben mesela sallama oyuncak yapıcam bebeğin beşiğine asılanlardan. Youtubedan videolar var bakabilirsin fikrin olur

image.webp image.webp image.webp
ben allah nasip ederse hazır alcam çok sabrım yoktur birde uzağız anacığıma erkek olursa arabalı kız olursada pembiş bebekli şekerleme yaptırmayı düşünüyorum bi dükkanı olan arkadaş var sepetide ona yaptırırım çok güzel yapıyor
Tanidik olunca tam istedigin gibi olur insallah nazin gecer :)
Benim begendigim de hazir zaten icine pelitten badem sekeri alip koymayi dusunuyorum. Mevlutte de bundan vermeyi dusunuyorum. Belki altina magnet yapistirim belki de vardir bilmiyorum
Eminonunde cok guzel sepet ve sekerlikler var ben ordan almayi dusunuyorum kismetse
Kizsa pembis oglansa mavi tabi

Canım ben bi dönem uğraştım keçeyle ama o gördüğün süsler genelde makinayla yapılıyor. Keçeye şekil veren özel kesim makinaları oluyor o da çok pahalı eve almak için. Ama basit şekiller elde yapılabilir. Ben mesela sallama oyuncak yapıcam bebeğin beşiğine asılanlardan. Youtubedan videolar var bakabilirsin fikrin olur
Kece oyuncaklar cok guzel duruyor da yapmaya maharet lazim :)
Elinizden geliyosa super bisey.. Cok yaratici kapi susu donence ve bebek sekeri ornekleri var.. Ben begeniyor ama dikis dikebilecek sabri gosteremiyorum.

Eki Görüntüle 1225610 Eki Görüntüle 1225612 Eki Görüntüle 1225614

Tanidik olunca tam istedigin gibi olur insallah nazin gecer :)
Benim begendigim de hazir zaten icine pelitten badem sekeri alip koymayi dusunuyorum. Mevlutte de bundan vermeyi dusunuyorum. Belki altina magnet yapistirim belki de vardir bilmiyorum
Eminonunde cok guzel sepet ve sekerlikler var ben ordan almayi dusunuyorum kismetse
Kizsa pembis oglansa mavi tabi
sen istbulda bol malzeme bulursun kuzum istediğin gibide yaparsın bizim burda yok minik bir ilçedeyim ama dediğim gibi bir velim var ve o yapıyor nazım geçer herhalde istediğin gibi yaparız demişti bide kırklık var dimi :KK48: ayy kızda onda anacım yapmıştı bişeyler olmadı kırklıktada velime yaptırırım olur biter bizim kuzular bi gelsinde bunlar kolay ve tatlı işler

Bana şimdiden alışveriş yapmak falan pek mantıklı gelmiyor bi sürü zaman var daha şimdiden alsam sonraki 5 ay napıcam? Ben herşeyi son iki ayda falan yavaş yavaş tadını çıkara çıkars almayı düşünüyorum sonuçta kara borsa değl ya bunlar :) ama bebişime magnet düşünüyorum yaptıracağım zaman sana söylesem örnek gösterir misin canım ablana sipariş veririm tabi daha erken ama olsun şimdiden kafadan çıkarırım bu konuyu?
kesinlikle katılıyorum benim oğlumdan bişeyler var tabi erkekse pek gerekmeyecek ama kızsa da bekliycem kışın uzun kollu zıbınlar var yazında kısa kollu stoklamama gerek yok zaten mevsimler kafayı yemiş durumda birde şu var biz tecrübeli ikinci analarız öyle çok çok almayın sakın bir ay bitince bi bakıyosun ayy aldığın cicilere sığmıyolar kuzucanlar kalıyo öylece

sen istbulda bol malzeme bulursun kuzum istediğin gibide yaparsın bizim burda yok minik bir ilçedeyim ama dediğim gibi bir velim var ve o yapıyor nazım geçer herhalde istediğin gibi yaparız demişti bide kırklık var dimi :KK48: ayy kızda onda anacım yapmıştı bişeyler olmadı kırklıktada velime yaptırırım olur biter bizim kuzular bi gelsinde bunlar kolay ve tatlı işler
Saglikla bi alalim da kucagimiza insallah gerisi teferruat.. Yapabildigimizi yapicaz kismetse.

boolll sebze yemeği yaptımm eşim işten gelicek ve sebzeden nefret eder buda ona kapak olur belkim bi kaç gün et yasağı koyuyorum tabi kızımla bana değil o işteyken yaparım bize ben hayınım kızlarr zalımımmm :KK48:

Hıı olur vardı resimleri ama sildim. Ben yapılanların çekip biriktireyim resimlerini eklerim buraya.
Ben birazda korkudan alamıyorum, yedi ay geçtikten sonra alırım ancak büyük şeyleri.yine heveslendiğim kıyafetleri falan alırımda.

Kece oyuncaklar cok guzel duruyor da yapmaya maharet lazim :)
Elinizden geliyosa super bisey.. Cok yaratici kapi susu donence ve bebek sekeri ornekleri var.. Ben begeniyor ama dikis dikebilecek sabri gosteremiyorum.

Ben de sabırlı değilim muhtemelen dönence yapar bırakırım yetti beaaaa diye :)))

Bana tavsiyeniz yok mu hanimlar goz burun bogaz uclemesinde kaldim cok fena oldu bu grip ya. Limon siktim ictim bogaz pastili aliyorum arada ihlamur bal bir de. Baska da bihalt olmuyor gebelikte hasta olmak cok gicik; (

ne güzel canım iyi olunca insan zekle anlatır benimkide maalesef :KK62:bundan biz her bir zerremizi kendimiz aldık ama yinede maydanoz olmaktan zevk aldı 22 yaşındaydım toy olunca insan bilmiyor ama zamanla herşeyi anlıyosun bi güzel herşey boş kuzum bi tarafa atılırda insan anne olunca maalesefki kuzucuğuna yapılan haksızlığı ölünceye dek unutmuyor yeni doğum yapmıştım kızıyla berber geldilerdi annem sağolsun sabah akşam yemek tabakları elinde gelir evi temizler paklar gider bense sezeryanlı halimle bulaşık yıkıyordum insan vicdansız olunca oluyor kimse kusura bakmasın canım canım annem peynirimden kurutmalığıma kadar yollar her sene ama 7,5 yıllık evliyim daha bir poşetini görmüş değilim muhtaçlık mı değil kuzum gönül zenginliği güzelliği eşimle dünden beri küsüm daha öncedende anlatmıştım eşim küçük bidonda turşu istedi görsen ayyy bozuk turşuyu yollamışlar üstüne üstlük küçücük bidona bi sürü para verdim kargosunuda bize kakalamışlar vicdansızlar oysa eşim kasa kasa meyve sebze gönderiyor asla göndermeyeceksin hakkımı helal etmem dedim eşimde ailesi yaa onları savunuyor saftrik iyilik zorla olmuyor gönülden oluyor çok konuştum kusura bakma canım

ayy kıyamam yaaa
hadi sana saygıları yok kendi doğurduğu evladına neden böyle yapar bir insan
öyleleri gölge etmesin başka ihsan beklemeyiz
inşallah bebeğin olunca eşinde görür anne babalık ne demek

Back
X