2015 Şubat Anneleri

ayy kıyamam yaaa
hadi sana saygıları yok kendi doğurduğu evladına neden böyle yapar bir insan
öyleleri gölge etmesin başka ihsan beklemeyiz
inşallah bebeğin olunca eşinde görür anne babalık ne demek
aynen canım aynen benim eşim dört dörtlük ama gel gör ki ailesi konusunda sınıfta kalıyor :KK47:

kızlar yarın sabah saat 9 da doktora gidicem.4 lü tarama için kanda vericem.nerdeyse 1 ay oldu görmeyeli bebeği.hem çok heyecanlı hem endişeliyim:KK17:nolur dua edin mutlu mutlu döneyim.Allah hepimizin yardımcısı olsun
hayırlı haberlerle gel kuzum

Yavrularrrr günaydınn nasılsınız? Ya ben hala bebeğimin hareketini hissedemedim hani hafif hafif te olsa oluyor sizde ya ben ne zaman hissedicem heyecanlı ve meraklıyım artık yavaş yavaşta olsa hissedeyim

Bana tavsiyeniz yok mu hanimlar goz burun bogaz uclemesinde kaldim cok fena oldu bu grip ya. Limon siktim ictim bogaz pastili aliyorum arada ihlamur bal bir de. Baska da bihalt olmuyor gebelikte hasta olmak cok gicik; (
canım bir çay kaşığı zencefili yarım çay bardağından azcık az balla karıştır sabah akşam ye boğaza gribe çok iyi geliyor istersen sütlede içebilirsin

Kızlar günaydın:)aranızda gebeliğin ilk üç ayında protestan kullanan var mı vajinal olarak?bırakma sürecinde vücut herhangi bir tepki verdi mi?

kızlar yarın sabah saat 9 da doktora gidicem.4 lü tarama için kanda vericem.nerdeyse 1 ay oldu görmeyeli bebeği.hem çok heyecanlı hem endişeliyim:KK17:nolur dua edin mutlu mutlu döneyim.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah'ın izni ile mutlu şekilde dönersin canım. Ya ben de bebişi gördükten 2 hafta sonra evhamlar başlıyo... Niye böyleyiz acaba

Kızlar günaydın:)aranızda gebeliğin ilk üç ayında protestan kullanan var mı vajinal olarak?bırakma sürecinde vücut herhangi bir tepki verdi mi?

ben kullandım canım ama extra bi tepki vermedi sadece bırakınca müthiş rahatladım akıntı azaldı bulantı bitti

günydın kızlar ,
cumartesi doktora gittim ama benim minik kapattı bacakları göstermedi kendini bi türlü doktor cinsiyetini göremicem dedi kıza benzettim demişti ama kesin görmeden olmaz bacağı olabilir demişti şansımıza artık bi dahaki sefere dedi, :(

günydın kızlar ,
cumartesi doktora gittim ama benim minik kapattı bacakları göstermedi kendini bi türlü doktor cinsiyetini göremicem dedi kıza benzettim demişti ama kesin görmeden olmaz bacağı olabilir demişti şansımıza artık bi dahaki sefere dedi, :KK43:
günydın kızlar ,
cumartesi doktora gittim ama benim minik kapattı bacakları göstermedi kendini bi türlü doktor cinsiyetini göremicem dedi kıza benzettim demişti ama kesin görmeden olmaz bacağı olabilir demişti şansımıza artık bi dahaki sefere dedi, :KK43:

Aynı şekilde bnm minik te bacagiyla kapattı, doktor erkek dedi ama yanilma ihtimalim var dedi beklicezz TE="fyz35, post: 36624110, member: 573501"]günydın kızlar ,
cumartesi doktora gittim ama benim minik kapattı bacakları göstermedi kendini bi türlü doktor cinsiyetini göremicem dedi kıza benzettim demişti ama kesin görmeden olmaz bacağı olabilir demişti şansımıza artık bi dahaki sefere dedi, :KK43:[/QUOTE]
Ayni

ben hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren vajinal olarak günde 3 defa 200 mglık kullanıyordum. doktor cuma günü lekelenmen yok değil mi dedi dedim yok o zaman gel bir rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi oda güzel çıkınca bıraktırdı yani 18. haftaya kadar kullanmış oldum. tepki olarak zaten vajinal aldığımız için fazla bir etkisi yoktu ama akıntı azaldı bende sadece

progestan mı ? herkes kullandı hemen hemen. verdi tepki ama iyi tepkiler verdi. vücut kendıne geldı resmen.

ben hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren vajinal olarak günde 3 defa 200 mglık kullanıyordum. doktor cuma günü lekelenmen yok değil mi dedi dedim yok o zaman gel bir rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi oda güzel çıkınca bıraktırdı yani 18. haftaya kadar kullanmış oldum. tepki olarak zaten vajinal aldığımız için fazla bir etkisi yoktu ama akıntı azaldı bende sadece
Ben de öğrenir öğrenmez hamileliğimi başladım 14. Haftada bıraktık.ilacı almayınca bir sorun oluyor mu en başta diye tedirgin oldum biraz.ama yorumlara bakınca kimse de olmamış bende de olmaz inşallah...

Back
X