2015 Şubat Anneleri

Bana tavsiyeniz yok mu hanimlar goz burun bogaz uclemesinde kaldim cok fena oldu bu grip ya. Limon siktim ictim bogaz pastili aliyorum arada ihlamur bal bir de. Baska da bihalt olmuyor gebelikte hasta olmak cok gicik; (
Sana kendi denediğim şeyi söyleyeyim arkadaşım saraçoğlundan duymştm adaçayını kaynamış suya bırak altını kapat 6-7 dk demlensin sonra süz onu gargara yap saatte bir fln bi günde geçiyo emin ol normalde hamilrlerin bitki çayları içmesi yasak diye bilyrm ben içme bişy bnce inşllh geçer bian önce

günydın kızlar ,
cumartesi doktora gittim ama benim minik kapattı bacakları göstermedi kendini bi türlü doktor cinsiyetini göremicem dedi kıza benzettim demişti ama kesin görmeden olmaz bacağı olabilir demişti şansımıza artık bi dahaki sefere dedi, :KK43:

ben en iyisi 17. haftaya kadar gitmeyim
demekki hemen belli olamıyo

Sana kendi denediğim şeyi söyleyeyim arkadaşım saraçoğlundan duymştm adaçayını kaynamış suya bırak altını kapat 6-7 dk demlensin sonra süz onu gargara yap saatte bir fln bi günde geçiyo emin ol normalde hamilrlerin bitki çayları içmesi yasak diye bilyrm ben içme bişy bnce inşllh geçer bian önce
( ben yaprakgül) :)

Ben de öğrenir öğrenmez hamileliğimi başladım 14. Haftada bıraktık.ilacı almayınca bir sorun oluyor mu en başta diye tedirgin oldum biraz.ama yorumlara bakınca kimse de olmamış bende de olmaz inşallah...
Ben hala kullanıyırum 100 mg.günde 1 e düşürdü sadece. Ağızdan alıyorum ben. 3 ay bitti ama bıraktırmıyo hala. Bi sorun var da demiyo. Bitsin diye bekliyorum 4 gözle

ben de bıtkı cayı ıcmenın yasak oldugunu bılıorum. kusburnu ıccektım ben ıcmedım valla. lımona talim.

Ben hala kullanıyırum 100 mg.günde 1 e düşürdü sadece. Ağızdan alıyorum ben. 3 ay bitti ama bıraktırmıyo hala. Bi sorun var da demiyo. Bitsin diye bekliyorum 4 gözle
her gittiğinde devam etcekmiyim diye sor sen sölemeden bıraktırmıyo

Bana tavsiyeniz yok mu hanimlar goz burun bogaz uclemesinde kaldim cok fena oldu bu grip ya. Limon siktim ictim bogaz pastili aliyorum arada ihlamur bal bir de. Baska da bihalt olmuyor gebelikte hasta olmak cok gicik; (

bence bunları bırak anasağlığına git ordaki ebe bakıyo ona göre ilaç veriyo bitki çayları hep yasak ama

ben de bıtkı cayı ıcmenın yasak oldugunu bılıorum. kusburnu ıccektım ben ıcmedım valla. lımona talim.

ben çok az nane ve limonu su ile 2 3 dakika kaynatıp içiyorum o geçirdi beni. bende dün baya bir kötü oldum genizimden. şekersiz içersen daha bir iyi olur. hem mideyi rahtlatıyor hemde gripe etkili :)

günaydın arkadaşlar sabah sabah içim dışıma çıktı hala geçmedi bu bulantılar üstelik çıkarmaya da başladım ne iş yapabiliyorum ne çocuğumla ilgilenebiliyorum sürekli halsizim. oğlumda o kadar enerjiktim ki herkes uyarıyordu beni dikkat et diye. şimdi yerimden kalkamıyorum. üstelik haftaya işe de başlıcam. sabah sabah çok moralim bozuldu. sizler iyisinizdir inşallah.

bence bunları bırak anasağlığına git ordaki ebe bakıyo ona göre ilaç veriyo bitki çayları hep yasak ama
herkese merhaba
bencede mutlaka bi doktora gözük anasağlığında ne yapman gerektiğini söylüyor herzaman ilaç kötü die bişey yok bazen de alman gerekiyor ki onlar sana zaten sağlıksız bişey vermezler

düşüğe karşı ilaç. iyiki kullanmamışsın.

yok canım ya düşüğe karşı olurmu düşük olucaksa kullansanda düşüyor tecrübe ile sabit :) olay tamamen doktorların ona bel bağlaması ha birde kasık ve rahim ağrılarını ve rahime kan akışını hızlandırıyor. :) benim mesela doktorum bıraktırdı ama arada ağrın olursa gece yatarken al dedi yani o büyüyen rahimi rahatlatıyor. bende sadece ara ara almaya devam ediyorum .

Back
X