- 23 Temmuz 2014
- 1.726
- 931
- 198
Nihal senin bellimi cinsiyet ay 3 kiz olsa en cok istedigim sey boy boy kizlarini alip geziceksinBen ilk aylar hic terlemedim hafif usudumde diyebilirim bakalim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nihal senin bellimi cinsiyet ay 3 kiz olsa en cok istedigim sey boy boy kizlarini alip geziceksinBen ilk aylar hic terlemedim hafif usudumde diyebilirim bakalim:)
Ayaklar ve bacaklara dikkatgunduz degilde aksamlari anlamak daha kolay
aynen iş yaparken yok ama yürürken nefes nefese kalıyorumKızlaarr kilolardan bahseden olmuş ben de 3 kilo almışımSon zamanlarda aldım o kiloları da ben yine bi 25 kilo alırım diye bekliyorum ya hadi bakalım
Bu aralar maaşallah keyfime diyecek yok çok hareketli ve enerjiğim
Salondaki 2 tane büyük halıyı sildim dün gece.Tertemiz oldular valla.Çalışıyorum zamanım yok aslında evde olsam daha neler yaparım
Doktor bana kan hapı yazmıştı ama içmiyorum hiç hep unutuyorum bu ara midem coştu yine maalesef hergün lansor içiyorum ama bi kan hapını da içmek aklıma gelmiyor eşim duymasın
Bu arada hareketleri ben de hissetmiyorum üstelik bu benim 3. bebeğim :) Yalnız bu son zamanlarda yürürken filan nefes nefese kalmaya başladım sizde de var mı?
ben yıkamaya veriyorum her açıdan daha sağlıklımutfak halısı gözüme batıyor silmem lazım ama korkuyorum.. aynı eylemi ablam yapmıştı 7 aylık aniden suyu gelmiş erken doğurmuştu aklıma geldikçe tırsıyorum en iyisi yıkamaya vermek
Hosgeldin cnm iyi olmana sevindim ohh bol bol dinlen gez biz tatili erken bitirdik simdi oturuyoruz:) bu arada listeyi senmi yapiyosun cnm bi cinsiyet listesi yapsak diyoruz
Moralinin düzelmiş olmasına çok sevindim. İnsanın evi gibisi yok canım ya huzur doluyosun ne güzel :) ben de öbür çarşamba öğrenicem umarım artık cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyorum :))
OHH BE SENİN ŞÖYLE NEŞELİ İLETİLERİNİ ÖZLEDİK
SÜREKLİ MELANKOLİKTİN GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA :)
sevındım evıne gelmene. insan kımsenın evınde rahat edemıyor cunku. en ıyısı ev valla. azıcık aşım agrısız başım dıye bosuna dememısler :) bızde cumartesı tatılden donduk , ama grıp gıbı olmusum. pazar yatmakla gectı. eve hıc bakamadım. benımde temızlık yapmam lazım ama bugun iş bası yaptım. nerdee temızlık.. cok ozendım valla sana benım evımde mis gibi koksun yaaa
![]()
Gebeliginin ilk 4 ayinda usuyenin oglu sicak basanin kizi olurmus kimde denesem tuttu![]()
merhaba duygu,Merhaba Kızlar güzel haftalar herkese.....
Bende 10.30 kalktım ama gece çok geç yatıyorum bir türlü düzen oturtamadım kendime ona üzülüyorum
progestan demişsiniz herkes kullanmış hemen hemen nedir bu acaba?
Birde ben dün demir hapımı içmedim iştahımda hemen azalma oluyor açlığa daha çok dayanıyorum sanki..Onu içince saat başı mutfaktayım utanıyorum artık kendimden.....
Bu hapları hiç içmeyenlerde varmış acaba bir gün içsem bir gün içmesem en azından bir zararı olur mu?
Akşam yemeklerini saat 7 ye kadar yemeye çalışıyorum sonra birşey yemiyorum ki kilo olmasın diye ama demir hapı içersem asla dayanamıyorum![]()
ben günde bi iki bardak anca içiyorum hiç sevmiyorum su içmeyi normalde hiç içmediğim günler oluyordu acaba öle bişey olurmuselam herkese evime döndüm şükür. temizlenecek bir ev var temizlik yapanlara maşallah diyorum benim belim ağrıyor sürekli. zaten hava hala sıcak, sıcakta hiç hareket edemiyorum.
doktora gittik bu gün tatilde gittiğim dr kız demişti bu erkek dedi ama şüpheliymiş. 15 eylülde bi daha bakıcak.
bir de bebeğin suyu az çok su iç dedioğlumda da suyu hep azdı hastaneye yatmıştım ciğer geliştirici iğne olmuştum. niye hep suları az oluyor benim bebeklerin. günde 3,5 litre su içicem bakalım düzelir inş.
ben günde bi iki bardak anca içiyorum hiç sevmiyorum su içmeyi normalde hiç içmediğim günler oluyordu acaba öle bişey olurmu
Nihal senin bellimi cinsiyet ay 3 kiz olsa en cok istedigim sey boy boy kizlarini alip geziceksin![]()
bu sıcaklarda kimse üşümez herhalde:)Gebeliginin ilk 4 ayinda usuyenin oglu sicak basanin kizi olurmus kimde denesem tuttu![]()
hadi yaa bu baya etkili oldu nasıl yapsamda suya alıştırsam kendimi diyordum okuduktan sonra iki şişe su söledim sebilden alıp içmeye üşendiğimden canım da istemiyorsu çok önemli cnm. ben başlarda hiç yemek yemediğim gunler olmustu. dr bana yemek yeme ama su mutlaka kussan da ıcmelısın demişti. yanına şişeye su koy gordukce yavas yavas ıcmeye calıs.
ayrıca komsumuzun anne karnında susuzluktan bebeğinin bobreklerı gelişmemişti. o yüzden su çok önemli.
hadi yaa bu baya etkili oldu nasıl yapsamda suya alıştırsam kendimi diyordum okuduktan sonra iki şişe su söledim sebilden alıp içmeye üşendiğimden canım da istemiyor
aynen bende vicdan yaptım şuanda baksana daha doğmadan ellerinde oynatıyorlar bizi
ben hiç bilmiyorum cnm ama bebeğe bakarken göbek deliğimden bakıyorKizlar yazdim ama gormediniz bende 16 haftllk hamileyim plesantam asagida varmi bebim gibi
Kizlar yazdim ama gormediniz bende 16 haftllk hamileyim plesantam asagida varmi bebim gibi
oglum eylul dogumlu cok kotuydu o siskin gibekle yaz. simdi hevesle kişi bekliyorum. oglumda da suyu azdi sicakta.allah herkese saglikli hamilelik nasip etsinaz kaldı sabırfazla efor sarfetmemeye çalış bak evi topladım süpürge yapmadan geçtim pervanenin başına o derece nefesim tıkanıyor. allahım 8 9 aylıklar ne yapsın bu sıcakta allah herkesin yardımcısı olsun.
Kizlar yazdim ama gormediniz bende 16 haftllk hamileyim plesantam asagida varmi bebim gibi