2015 Şubat Anneleri

ben de içemiyorum su ama bugünde doktorum suyumun iyi olduğunu söyledi..amniyon sıvısının çoğunu bebek kendi idrarıyla oluşturuyormuş,% 5 i bizim içtiğimiz suymuş..ocak annelerinde bir bayana doktoru öyle demişti,bebeğinin böbreklerinde sorun olduğu için suyu azalmıştı onun..
canım yinede içmeye çalış bebek zaten amnion sıvsını ağzına alıp geri idrar olarak çıkarıor yani devir daim yapor

Ah canim ayniyiz vende 26 kilo alip 30 kilo vermistim ama nasil verdim bi ben bi allah bilir yuruyusler sporlar lahana sularimi dersin ac yasiyodum bende simdi 17. Haftamdayim 6 kilo almisim yine col hizli gidiyorum allah sonumu hayir etsin

Kader arkadaşım diyebilirim o zaman:)Sorma sorma neler çektim bende açlıktan gece uyku uyumadığımı bilirim dediğin gibi diyetisyenler şok diyetler,yürüyüşler 33 kilo verdim ama anamdan emdiğim süt burnumdan geldi resmen:(Bende 16.haftadayım ve 4.5 kiloya ulaştım bile gidişat aynı yani anlayacağın:(

Canlarım dün akşam asırı baş ağrısı yüzünden acile gidecegimi yazmıştım bugun gittim doktora bi sürü testten gectikten sonra doktor durumun kötü olabileceğini düşünüp kafa radyosu yazdı carsamba günü geciyorum dua edin lütfen kızlar. Baş ağrısı önemli olabilirmiş hamilelikte hafife almayın. Üstüne bi de enfeksiyon kapmısım :/

Kader arkadaşım diyebilirim o zaman:)Sorma sorma neler çektim bende açlıktan gece uyku uyumadığımı bilirim dediğin gibi diyetisyenler şok diyetler,yürüyüşler 33 kilo verdim ama anamdan emdiğim süt burnumdan geldi resmen:KK43:Bende 16.haftadayım ve 4.5 kiloya ulaştım bile gidişat aynı yani anlayacağın:KK43:
Aç kalmayın kızanlar hep beraber dukan yaparız.ben önceden dukan dileti deneyimlerimiz forumundan buraya transfer oldum.

Aç kalmayın kızanlar hep beraber dukan yaparız.ben önceden dukan dileti deneyimlerimiz forumundan buraya transfer oldum.
Vallahi simdi gorumcemdeyim 77 ciktim 7 kilo almis oldum 4 ayda kendime yuh diyor allahtan krndime yardim istiyorum nokta:KK62:

Canlarım dün akşam asırı baş ağrısı yüzünden acile gidecegimi yazmıştım bugun gittim doktora bi sürü testten gectikten sonra doktor durumun kötü olabileceğini düşünüp kafa radyosu yazdı carsamba günü geciyorum dua edin lütfen kızlar. Baş ağrısı önemli olabilirmiş hamilelikte hafife almayın. Üstüne bi de enfeksiyon kapmısım :/

Canım çok geçmiş olsun umarım kötü bir durum yoktur. Devam ediyormu ağrın?

çok çok geçmiş olsun bol bol dinlenmek geçiriyor seni çok iyi anlıyorum benimde bünyem hemen gripe elverişli. şimdi kışta geliyor ben yatak döşek olucam yine. birde kötü tarafı geniz eti ve bademcik şikayetim var hamilelikten önce ameliyat için doktora gitmiştim seni ameliyat yapamayız kan değerin düşük dedi. öyle kaldı ve hamile kaldım yani bende ağır atlatanlardanım. amagöz nezlesi hiç çekmedim oda kötüdür eminim. nane limon içmeyide öneririm oda çok rahatlatıyor.

Of of okul baslayinca acilcak grip sezonu derken kizcem saolsun erken actik sezonu yaz gunu cekilmiyor ben guya genizetimi aldirdim da noldu her sene ayni cile rabbim hepimize sifa versin nanelimon midemi kaldiriyor benim:(

GEÇMİŞ OLSUN
ANTİBİYOTİK İÇME SAKIN
İÇTİN Mİİ?

Yok canim icer miyim bademcik enfeksiyinu gibi degil zaten griba bagli viral bisey muhtemelen cok saolasin

hareketlerden bahsetmişken biraz önce yemek yedim. yemekten sonra içerden böyle biri beni kemiriyormuş gibi hissediyorum. bizim kız beni mi dişliyor ne yapıyor.

anasini tatli niyetine goturuyor ufaktan desene

Geçmiş olsun. İnşallah problem çıkmaz. Çok ağrı olursa mutlaka doktora gidin diye yazıyor zaten heryerde. MR mı çekecekler.zararı yok muymuş?

Aa cok geçmiş olsun doktorun pimpirikligi olarak kalir inşallah muhim bi sikintin yoktur tez şifalar diliyorum

Of of okul baslayinca acilcak grip sezonu derken kizcem saolsun erken actik sezonu yaz gunu cekilmiyor ben guya genizetimi aldirdim da noldu her sene ayni cile rabbim hepimize sifa versin nanelimon midemi kaldiriyor benim:KK43:

Yok canim icer miyim bademcik enfeksiyinu gibi degil zaten griba bagli viral bisey muhtemelen cok saolasin

anasini tatli niyetine goturuyor ufaktan desene
Sen iyileşmedin mi daha. Bir parol içip terle bence. Gözüne çay iyi gelmiyor mu? Hamilelikte kocakarı ilaçlarına geri dönüyor insan. Eskiden çok cocuk yapıyorlardı heralde ondan gelişti bu ilaçlar.paso hamilelermiş çünkü.
Ben iki üç yılda bir hasta olurum,yaz kış soğuk su içerim ama bunyem dayanıklı.bir o kadar da şom ağızlıyımdır.duramadım yazdım yarın perişanım dersem şaşırma.

Kizlar yazdim ama gormediniz bende 16 haftllk hamileyim plesantam asagida varmi bebim gibi

Simdi degil de ileriki haftalarda sanirim devam ederse sikintuli olabliyo tasima acisindan benm de bebek de esi de asagidaymis plesanta altta dikkatli ol dedi zamanla cikablrmis inşallah

galiba kız çünkü doktorda yüzde 80 - 90 kız birde bacaklarının arasına kordonu koymuş bacakları çekmiş karnına göstermem de göstermem dedi yetmezmiş gibi arkasını döndü konuşmuoruz bugün küstük birbirimize :KK11:

Kiz milleti naza niyaza erken basliyor ;)

aslında yarısı gitti sayılır öle düşünelim=)

Bana da bu hamilelik asir gibi geliyor niyeyse

Bende hissetsem keşke ayağını elini :)[/QUOTE

Az kaldi insallah hepimiz hissedecez

selam kızlar hsonu bi arkadasım doğum yaptı..aslında beklenen tarihten 15 gun once gerceklesti doğum..rutin kontrolunde suyunun cok azalmasından dolayı acil doguma aldılar..ilk defa birinin doguma gidisini cıkısını bebegini ilk emzirişini gordum..cok heycan vericiydi.. ama nedense bnm içime bi korku düştü..cok zor geldi gozume..ara sıra siz de boyle seyler hissediyor musunuz?

Iyi hos da yumurta ve et yemekten baymistim dukanda uzun sure neysekj gebelikte ettwn tiksiniom bisure hasretlesrsek daha kolay olur belki dukan
Ben ikisinide çok seviyorum.bir gün yemesen resmen aşeriyorum.tavuk da çok severdim ama hamilelikte yemedim hiç nedense.bu sıcakta bile.hergün yumurta yiyorum kızıyorlar yeme diyr

Back
X