2015 Şubat Anneleri

Kızlar bugün sordum ama gözden kaçtı progestan mı kullanıyoruz demişler o ne için?Birde bende sanki kokulu akıntı var ama sıcaktanmıdır gerçekten enfeksiyon mu bilmiyorum akıntım çok gidince söyleyeceğim doktora aynı durumu yaşayan var mı?
Kız yazdık kaç kişi cvp görmedin heralde.akıntı bende de var ve aşırı kötü kokuyor.

Kizlar nub teorisi sayfasina yazdim ama cvp veren yok bi arkadas subat anneleri vvp veriyor tahmin yapanlar var yazmia banada tahmininiz varmi burada 10+2 bebisim ama;)
2014-08-24 22.56.47.webp

Valla nasıl olcak bilemiyorum Demir kıyafet giydiriyolar diye biliyorum carsamba yazarım nasıl yaptıklarını ac gitmemi söylediler sadece
çok geçmiş olsun canım baş ağrısı hamilelikte olur normalde ama sen görünmekle iyi etmişsin

Hadi bakalim hangimiz arak yapicaz suan ben ondeyim:D

Tokuştururuz göbüşleri o zaman:))

Kız yazdık kaç kişi cvp görmedin heralde.akıntı bende de var ve aşırı kötü kokuyor.

Yaaa off atlıyormuyum ne yapıyorum hiç alışamadım yeni sisteme yaaa sinir oluyorum :((Peki ne kullanıyorsun canım ?

Akinti icin ilk uc ay ilac vermiyoruz ancak sonrasinda akinti icin mutlaka kullanmalisin demisti doktorum...benim de akintim var, kotu kokmuyo ama rahatsiz ediyo. Yrn kullanmaya baslamayi planliyorum...progestan da kullandim ,rahim guclendirici diye biliyorum..benim sikintim da baska, acayip kasiklarim agriyo,karnim da tas gibi. Allah hayir etsin

Canım nub teorisi nedir onu bilmiyorum ama maşalah çok güzel görünüyor çok net ve kesen geniş sağlıkla gelsin bebişin:)

Erkek gibi geldi bana sadece öyle hissettim nubdan falan anlamıyorum.görüntü çok net ve kesesi de çok geniş maşallah diyelim.
Amin sagol hepinize masallah.Ben mart annesi olacagim nasipse bende erkek hissediyorum ama cinsiyet farketmez Rabbim hayirliai ile nasip etsin kucagima almayo tek dilegim bu benim kese arkasinda buyuk bi kanama alani ve kese yaninda kanama alani var bebegim iyi cok şükür kanama alanida kapanirsa hersey yoluna girecek ins sizlerde boyle birsey yasayan varmi Şubat anneleri.buarada canim goruntu vajinal ultrason olsugu icin net

Canım nub teorisi nedir onu bilmiyorum ama maşalah çok güzel görünüyor çok net ve kesen geniş sağlıkla gelsin bebişin:)
Amin ins canim vajinal ultrason oldugundan net canim kanamam var diye mecbur oyle baktılar digerleri bukadar net degil:)

geçen hafta bendede olmuştu baş ağrısı.yazmıştım hatta.bigün sol diğer gün sağ gözüme geçti bikaç gün sürdü.oyuluyor gibi.
sinirsel ve hormonal oluyor.geçen hafta sinirli gergindim.bide 15-16.haftalarda hormonlar artarmış.ılık duş ve sessiz bi yerde uyku iyi geliyor.uyuyamasanız bile gözlerinizi kapatın.çok geçmiş olsun

Kizlar nub teorisi sayfasina yazdim ama cvp veren yok bi arkadas subat anneleri vvp veriyor tahmin yapanlar var yazmia banada tahmininiz varmi burada 10+2 bebisim ama:KK66:Eki Görüntüle 1226654
şu bükülü olan sağ ayak azcık kendine çekmiş yanılıyormuyum yoksa ?? ama kız gibi görünüyor yinede allah gönlüne göre sağlıklı evlat versin inşş

geçen hafta bendede olmuştu baş ağrısı.yazmıştım hatta.bigün sol diğer gün sağ gözüme geçti bikaç gün sürdü.oyuluyor gibi.
sinirsel ve hormonal oluyor.geçen hafta sinirli gergindim.bide 15-16.haftalarda hormonlar artarmış.ılık duş ve sessiz bi yerde uyku iyi geliyor.uyuyamasanız bile gözlerinizi kapatın.çok geçmiş olsun

Nettede araştırdım ben hamileliktw olurmua hormon arttigi icin bende migren var zaten hep agriliyim yani ;s

Ew
Aynen cnm bende valla sabırsızlıkla bekliyorum elim her an göbeğimde bayada çıktı hani. Seninde ilk bebeğin mi?
ewt canım ilk bebeğim ilk gebeliğim. Çok heyecanlıyım dolayısıyla :) bir an önce eşyalarını almak 2 hafta dolmadan doktora gidip bebişi görmek her hafta gelişimini takip etmek hep onu düşünerek geçirmek istiyorum. Öyle olmuyor değil hani. Seneye bu zamanda neler olcak diye 2014 şubat annelerini bile takip ediyorum :) ilk kakası ilk gazı ilk uykusuz gece ilk dişi . Bunlar beni çok heyecanlandırıyo.

Back
X