Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewt cnm allaha şükür 18 yaşında gelin oldum ama herşeyin üstesinden geliyorum evelallah. İşte hamilelik biraz geriletti beni ama oda geçici bişey. Beebeğim sağlıklı olsun eşim beni anlasın yeter.ne anladım ben bu işten hem yapıyor hemde söylüyor allah razı olsun yapmasa daha makbule geçersen kendine yetersin bencede
teşekkür ederim cümlemize ya vallaGünaydın elifçim allah kolaylık versin kuzum
Benim de 15+2 doktorum zorla yeme hiçbir şeyi dedi bir d vitamini kullanıyorum güneş yüzü görmediğim için sıcaktan yakınmayın az bana gönderin her gün yağmur gece gündüzgebelikten önce yerdim her gün olmasa da malum çalışınca insan hergün iyi kahvaltı yapamıyor depolarım iyidir sanırım ya düzenli beslenirim ben , iştahımda azalmıştı ama bikaç gündür düzene girdi sanki benimki 13+6
Allah'ım nasıl güzel nasıl şanslısın yaBenim de 15+2 doktorum zorla yeme hiçbir şeyi dedi bir d vitamini kullanıyorum güneş yüzü görmediğim için sıcaktan yakınmayın az bana gönderin her gün yağmur gece gündüz Eki Görüntüle 1226769
Benim de 15+2 doktorum zorla yeme hiçbir şeyi dedi bir d vitamini kullanıyorum güneş yüzü görmediğim için sıcaktan yakınmayın az bana gönderin her gün yağmur gece gündüz Eki Görüntüle 1226769
Ayyy o cami gordum ya orda olsam cikip yurumek istedim resmen aserdimBenim de 15+2 doktorum zorla yeme hiçbir şeyi dedi bir d vitamini kullanıyorum güneş yüzü görmediğim için sıcaktan yakınmayın az bana gönderin her gün yağmur gece gündüz Eki Görüntüle 1226769
Sıcaklardan bunalanı Belçika'ya beklerimayyy resme bayıldım çok güzel yakalamışsın canım![]()
Masallah bebegine cnm ne keyiflide uzanmis kiz gibi geldi bana cnm ya allah saglikla dogmasini nasi0 etsinBu cuma kontrole gideceğim belki cinsiyetini öğrenebiliriz ama sizlerin de yorumlarınızı almak istiyorum. Eki Görüntüle 1226767
Sıcaklardan bunalanı Belçika'ya beklerim![]()
ya o kadar suyu icmem icin hic bir sey yemeden su icmem lazim. evim de coksicak surekli terliyorum susuz kaliyorum idrar hep koyu. hamileyken sicagi hic cekemiyorum yaüstüste içme kuzum belli aralıklarla iç su önemli tabi ama misalen ablam çok su içince midesi bulanır hemen 3 tane sağlıklı sıhhatli tosunu var çokta zorlama kendini herkesin midesi farklıdır
Benim de 15+2 doktorum zorla yeme hiçbir şeyi dedi bir d vitamini kullanıyorum güneş yüzü görmediğim için sıcaktan yakınmayın az bana gönderin her gün yağmur gece gündüz Eki Görüntüle 1226769
Ben o ufak şişeleri bir kerede içiyorum ve günde 6-7 tane içiyorum buz gibi ama benim içim kavruluyor sürekli uyanır uyanmaz kafaya diliyorum. Nasıl hasretle içiyorum ki her içtiğimde Allaha şükrediyorum su için.ya o kadar suyu icmem icin hic bir sey yemeden su icmem lazim. evim de coksicak surekli terliyorum susuz kaliyorum idrar hep koyu. hamileyken sicagi hic cekemiyorum ya
Asıl sizler şanslısınız bu güneşin faydalarını kaçırmayın yarım saat güneşin altında otursanız bebişe nasıl faydası olur Ekim'de geleceğiz Türkiye'ye kısmetse Allah'tan memleketim Adana güneş her daim vardır orada sonra ikinci memleketim Ankara bünyeyi alıştırıp soğuğa öyle dönmeyi planlıyoruz evimizeAllah'ım nasıl güzel nasıl şanslısın ya![]()
Aslında yaz ama Türkiye'deki nimetlerden yok burada o yüzden bulutların arasında güneş görsünler bikinilerini giyip balkona çıkıyorlar :)) yılda 1 max 2 ay yaz yaşıyoruz ama hani bizim memlekette derler ya yağmur sıcağı öyle yağmursuz geçen ay yok şimdi de bildiğin kış geldiinsanoğluna yaranılmaz kışın yaz gelsin deriz yazın kış gelsin deriz ama benim en sevdiğim mevsim ilkbahar ve sonbahar ne çok sıcak ne çok soğuk
anlamadığım bişey var şimdi biz ağustosta yaz yaşarken siz kış mı yaşıyorsunuz o zaman ocakta denize girilir orda![]()