2015 Şubat Anneleri

günaydın annişler En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE. dün benımde randevum vardı 3 lu test için. detaylı ultrason masallah cok temız cıktı. kan testı sonucunu beklıyoruz bırde. bır ay sonra yıne gordum bebısımı:KK9: nasıl mutluyum anlatamam. kocaman olmuş paşam. normalde 17. haftam olması lazım ama bızım afacan 1 hafta onden gıdıyor. doktor bıle cok buyutmuusn dedı :nazar::nazar: insallah kan sonucuda temız cıkar kocaman bır ohh cekerımm. bu arada benım tahmını dogum tarıhı 28 ocaga kaydı :) kızlar bızım cocgumuz kesın ocakta dogurucak :)

maşallah canım bende ilk detaylıyı atlattım şimdi 3 eylülde ikinci detaylım var. 3lüye 4lüye gerek görmedi ikilideki riskler çok düşük olduğu için. birde 16 eylülde fetal ekomuz var bebeğin kalbiyle ilgili problem varmı diye bakılacak. hayırlısıyla birde onları atlattıkmı geriye fazla birşey kalmıyor. benimde 2 hafta gibi bir süre önde çıktı doktor normal dedi.inşallah herkes böyle mutlu musmutlu döner doktordan :)

benimde ilk normal mi olur sez. mi orası kısmet
Benim normal doğum olacak çok korkuyorum ama burda sezeryan zor durumda kalınmadığı sürece söz konusu bile değil. Psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum iki annemi de çağırdım onlar Şubat'ın başında gelecekler destek olmak için

Benim normal doğum olacak çok korkuyorum ama burda sezeryan zor durumda kalınmadığı sürece söz konusu bile değil. Psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum iki annemi de çağırdım onlar Şubat'ın başında gelecekler destek olmak için

benim tek korkum alttan dikiş olması normal doğumda. tercih seç derseler karnımda dikiş olmasını tercih ederdim :) ama tabiki bunları bebeklerimiz belirleyecek.tabi bizimde psikolojimiz çok önemli. allah bir avazda kurtarsın inşallah. hem çok acı hem çok güzel bir duygudur eminim :)

Hadi gozun aydin canim masallah kuzucuguna ins hep bole guzel haberler aliriz acaba sitede ilk senmi dogurcan

valla canım amin insallah hepımızın bebısı hep ıyı olur. sımdılık onden gıdıyor ama sonra tekrar normale donebılır :) sımdlık baslarda gorunuyorum ama kısmet bu işler sabırsızlar cıkabılır aramızda :)

Bakarmisiniz coo begendim bunu ama ist de hic denk gelmedim bole biseye

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-26-11-25-29.webp
    Screenshot_2014-08-26-11-25-29.webp
    27 KB · Görüntüleme: 78

bence korkma canım kendını yapabılırım gıbı pozıtıf yonde alıstırmaya calıs. bu kdr kadın yapabılıosa tıbbı sorun olmadıgı muddetce sen de yapabılırsın öle dusun. bi de fazla araştırma video falan izleme. ister istemez etkilenio insan. ayrıca bunyemız o kdr mukemmel kı sanki çok kötü koşullarda doğum yapılacakmış gibi 9 ay boyunca kendini buna hazırlar. yeni hiçbir destek olmasa yiyeceğin bile olmasa doğum yapabilirsin. bu kdr mukemmel hazırlanıyor bunyemız buna. o yuzden once kendını buna psıkolojık olarak ınanarak hazırlamalısın ve bazı hareketler var daha kolay gecmesı ıcın. onları da yapabılırsın.

dünürüm maşallah, benimde oğlan da 9 gün önden gidiyor maşallah....

tetenoz aşısını oldun mu? sen benden farklı şeyler yapıyorsun :) dörtlü test yaptırdım bende ve bir ay sonra renkli ultrason istedi doktor. sen erkenden yaptırmışssın galiba.

maşallah dunur senın bebısede kocaman olmuş valla :)

canım aşı olmadım daha hıc ben. valla benım doktor ıkılı ıstemedı dırek uclu yapıcam dedı. uclude 16. ıle 18. haftalar arası oluyormus. bende 17 de yaptırdım . 4lu ıleılgılı bırsey demedı. renklı ultrason dedıgın detaylı ultrason mu ? ben dun detaylıya gırdım.

maşallah canım bende ilk detaylıyı atlattım şimdi 3 eylülde ikinci detaylım var. 3lüye 4lüye gerek görmedi ikilideki riskler çok düşük olduğu için. birde 16 eylülde fetal ekomuz var bebeğin kalbiyle ilgili problem varmı diye bakılacak. hayırlısıyla birde onları atlattıkmı geriye fazla birşey kalmıyor. benimde 2 hafta gibi bir süre önde çıktı doktor normal dedi.inşallah herkes böyle mutlu musmutlu döner doktordan :)

ay inşallah ya. guzel haber alınca ınsan ne kadar mutlu oluyor. uykumu bıle daha huzurlu uyumusum valla :) allah herkese saglıkla dogurmayı nasıp etsın

Kizlar teldeki uygulamadan giremiyorum ben kk ya.googledan giriyorum.telden kk uygulamasindan giren var mi.

ohh valla biz bir tane bulamıyoruz senın ıkısı bırden geliyor.
ben de eskıden bebek mebek yokken cok korkardım normal doğumdan . sanırdım hamileler gece gunduz doğumdan korktuğundan uyumuyor ama şimdi en ufak bir korku yok içimde 3 tane peş peşe doğum yapabilirim yani o bebek için o acı bir şey değilmiş gibi geliyor. o konuda çok güçlü hissetsem de ben ameliyatlıyım normal doğum olmuyor. olabilse mutlaka tercih ederdim.

bu detaylı ultrasyon için başka bir hastane yada doktora mı gidiliyor yoksa muayene oldugumuz doktor mu yapıyor

selam kızlar.1 aydır yoktum ilk defa bu kadar uzun bir tatil yaptım ve geldimki ev berbat olmuş.banyoları hakdene kadar

deterjanlardan dolayı az daha zehirleniyodum.bi dahaa töööbe bu kadar uzun bi yere gitmem.hepiniz iyisinizdir inşallah

artık cinsiyetler belli oluyor ufak ufak.benimde haftaya kontrolüm inşallah öğrenebilirim.2 kilo almışım daha doğrusu

verdiğim kilolarımı alıp normal kiloma gelmişim.sizde durumlar nasıl?göbüşler çıktımı?geçmiş sayfalar o kadaar çook ki

okuyamadım :p

bence korkma canım kendını yapabılırım gıbı pozıtıf yonde alıstırmaya calıs. bu kdr kadın yapabılıosa tıbbı sorun olmadıgı muddetce sen de yapabılırsın öle dusun. bi de fazla araştırma video falan izleme. ister istemez etkilenio insan. ayrıca bunyemız o kdr mukemmel kı sanki çok kötü koşullarda doğum yapılacakmış gibi 9 ay boyunca kendini buna hazırlar. yeni hiçbir destek olmasa yiyeceğin bile olmasa doğum yapabilirsin. bu kdr mukemmel hazırlanıyor bunyemız buna. o yuzden once kendını buna psıkolojık olarak ınanarak hazırlamalısın ve bazı hareketler var daha kolay gecmesı ıcın. onları da yapabılırsın.
Yogayı tavsiye ediyorlar ona başlamak istiyorum ingilizce eğitim veren yer bulmam lazım buranın dilini bilmiyorum annem de senin söylediğin gibi söylüyor ikisi de normal doğum yapmış bakalım gün gelecek yaşayıp göreceğim :)

bu detaylı ultrasyon için başka bir hastane yada doktora mı gidiliyor yoksa muayene oldugumuz doktor mu yapıyor

sana bağlı canım özelde ücreti biraz yüksek olabiliyor. ama devlette bedava bu seferde gün bulamıyorsun değişik bir durum.

Kizlar ya burayi seviyorum ama face daha kolayima geliyor.bir grup kursak kadinlar kulubu 2015 subat anneleri diye.kazen kizar mi

Yogayı tavsiye ediyorlar ona başlamak istiyorum ingilizce eğitim veren yer bulmam lazım buranın dilini bilmiyorum annem de senin söylediğin gibi söylüyor ikisi de normal doğum yapmış bakalım gün gelecek yaşayıp göreceğim :)

benımde 2 annem normal ıcın desteklıo benı. kardesım de hemsıre nasıpse o da yanımda olcak. ıns hayırlı ıle kolayca atlatcaz. :KK68:

Back
X