2015 Şubat Anneleri

selam kızlar.1 aydır yoktum ilk defa bu kadar uzun bir tatil yaptım ve geldimki ev berbat olmuş.banyoları hakdene kadar

deterjanlardan dolayı az daha zehirleniyodum.bi dahaa töööbe bu kadar uzun bi yere gitmem.hepiniz iyisinizdir inşallah

artık cinsiyetler belli oluyor ufak ufak.benimde haftaya kontrolüm inşallah öğrenebilirim.2 kilo almışım daha doğrusu

verdiğim kilolarımı alıp normal kiloma gelmişim.sizde durumlar nasıl?göbüşler çıktımı?geçmiş sayfalar o kadaar çook ki

okuyamadım :p
Hisgeldin seninle tarihlerimiz ayni benimde kontrolum haftaya bilgilerimizi paylasiy gelisimlerini kontrol ederiz benimde 3 haftaboldu cok merak ediyorum bu arada dikkat et deterjanlari gercekten cok zararli ozellikle bu dobemde

sana bağlı canım özelde ücreti biraz yüksek olabiliyor. ama devlette bedava bu seferde gün bulamıyorsun değişik bir durum.

devlette kadın doğumda bile sıra bulmak zor ki kaldı ki ayrıntılı için bekleyen kaç kişi var bakalım hastaneye göre değişir ama tahmini ayrıntılı ultrasyon ücreti nedir acaba

ben banyo ısını eşime verdim. normalde de çok etkileniorum deterjanlardan. bu donemde risk almak istemedim. saolsun eşim halledio. :KK74:

Hisgeldin seninle tarihlerimiz ayni benimde kontrolum haftaya bilgilerimizi paylasiy gelisimlerini kontrol ederiz benimde 3 haftaboldu cok merak ediyorum bu arada dikkat et deterjanlari gercekten cok zararli ozellikle bu dobemde
demek aynıyız merak ediyorum hareketlerini hissedebiliyormusun?ben daha anlayamıyorum bazen gaz mıdır değilmidir

dediğim kıpırdanmalar oluyor.deterjanları sorma bide kireç çözücü kullandım ki kaç kere boğazım tıkandı her yer sapsarı

olmuş yapsam bi türlü yapmasam bi türlü.bol bol ayran içtim sonra inşallah bi şey olmaz Allaha emanetler.bi daha uzun

süre bu kadar deterjanla uğraşmam.şimdi bir gardolap ütü var aman Allahımm :mad:

Kizlar ya burayi seviyorum ama face daha kolayima geliyor.bir grup kursak kadinlar kulubu 2015 subat anneleri diye.kazen kizar mi

bu sorun ben kasım annelerindeyken yaşanmıştı. buradaki paylaşım bitiyor canım. bu seferde burada kalan arkadaşlara ayıp oluyor. ben tercih etmiyorum face grubunu :)

ben banyo ısını eşime verdim. normalde de çok etkileniorum deterjanlardan. bu donemde risk almak istemedim. saolsun eşim halledio. :KK74:
gece geç geliyo tatlım benim ki yorgun argın.bide benim kız baba manyağı.adamın yakasına bi yapışıyo gelince.uyuyup

kalana kadar tepesinde zavallının

devlette kadın doğumda bile sıra bulmak zor ki kaldı ki ayrıntılı için bekleyen kaç kişi var bakalım hastaneye göre değişir ama tahmini ayrıntılı ultrasyon ücreti nedir acaba

hastaneden hastaneye değişiyor 100 lira alt sınır ama üst sınır ne kadar bilemiyorum canım.

ben bi kaç yere telefon açtım 250 tl diyen de oldu 130 diyende.araştırmak lazım.ben devlet hastanesinden ayarşamaya

çalışıcam bakalım bana yakın bi kaç devlet hastanesi var.bide k.k den paylaşmışlar baya uygun ve avantajlı bi yer buldum

detaylı yapıyorlar artı 4 boyutlu ultrosan çekip cd veriyorlar ve doğuma kadar 2 kere daha muayneye gidebiliyorsun

bunların hepsi 150 tl.bana baya ugun geldi

canım sanki kızımız geliyor dedi. ama emin olma oranı %10 gibiydi. bence erkek dedim doktora :-) amma inatçısın kız dedi bana o da :-)

kısmet sağlıklı olsun da. ama göstersin artık e biz de merak ediyoruz bonibonumuzun rengini pembe mi mavi mi, di mi ama :-DDD
sağlıkla gelsin canım kızda erkekte can ciğerdir

bende face kullanmıyorum giderseniz ben naaparım burlarda :110:

ben gitmem En Büyük KK canım buradaki paylaşım azalıyor biz buraya niye giriyoruz. hepimiz dertleşmek sorunlar güzel anları paylaşmak için. tamam bu facede de oluyor ama face gruplarında çok sorunda çıkıyor buda bir gerçek canlı şahit oldum. ben düşük yapmıştım yinede ısrar edildiği için kalmıştım grupta sonradan meğersem insanlar göründüğü gibi olmadığını anladım. :) en iyisi burası :KK28:

ya o kadar suyu icmem icin hic bir sey yemeden su icmem lazim. evim de coksicak surekli terliyorum susuz kaliyorum idrar hep koyu. hamileyken sicagi hic cekemiyorum ya
bizim burasıda çok sıcak druduğun yerde terliyosun benmide 2 litreyi anca buluyor çok zorlarsam midem bulanıyor

maşallah dunur senın bebısede kocaman olmuş valla :)

canım aşı olmadım daha hıc ben. valla benım doktor ıkılı ıstemedı dırek uclu yapıcam dedı. uclude 16. ıle 18. haftalar arası oluyormus. bende 17 de yaptırdım . 4lu ıleılgılı bırsey demedı. renklı ultrason dedıgın detaylı ultrason mu ? ben dun detaylıya gırdım.

evet detaylı galiba, baya tuzlu bir şey 300 tl istediler benden :) devlete soracağım yapıyorlar mı diye

Back
X