Bu gerçekten çok güzelmiş:)nerde bulunur ki acaba???Bakarmisiniz coo begendim bunu ama ist de hic denk gelmedim bole biseye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gerçekten çok güzelmiş:)nerde bulunur ki acaba???Bakarmisiniz coo begendim bunu ama ist de hic denk gelmedim bole biseye
2014 Şubat anneleri yapmışlardı onu çok iyi olmuştu hatta İstanbul tayfası bulunup görüşüyorlar:)Kapali ya da gizli grup olarak
Kizlar ya burayi seviyorum ama face daha kolayima geliyor.bir grup kursak kadinlar kulubu 2015 subat anneleri diye.kazen kizar mi
hayırlı haberlerle gel canımmbizimde ıkılı var bugun bakalım ne kdr yolcaklar bizi![]()
Canim ben bikere hissettim okdr gaz degildi cok eminim ona ama benim ikinci gebeligim ondandir belkidemek aynıyız merak ediyorum hareketlerini hissedebiliyormusun?ben daha anlayamıyorum bazen gaz mıdır değilmidir
dediğim kıpırdanmalar oluyor.deterjanları sorma bide kireç çözücü kullandım ki kaç kere boğazım tıkandı her yer sapsarı
olmuş yapsam bi türlü yapmasam bi türlü.bol bol ayran içtim sonra inşallah bi şey olmaz Allaha emanetler.bi daha uzun
süre bu kadar deterjanla uğraşmam.şimdi bir gardolap ütü var aman Allahımm![]()
Bebeği ikisi de çok istiyordu :) şart koştum siz istediniz geleceksiniz diyeohh valla biz bir tane bulamıyoruz senın ıkısı bırden geliyor.
ben de eskıden bebek mebek yokken cok korkardım normal doğumdan . sanırdım hamileler gece gunduz doğumdan korktuğundan uyumuyor ama şimdi en ufak bir korku yok içimde 3 tane peş peşe doğum yapabilirim yani o bebek için o acı bir şey değilmiş gibi geliyor. o konuda çok güçlü hissetsem de ben ameliyatlıyım normal doğum olmuyor. olabilse mutlaka tercih ederdim.
çok güzelmiş gerçekten kesinlikle bundan istiyorumBakarmisiniz coo begendim bunu ama ist de hic denk gelmedim bole biseye
bu detaylıyı herkese mi yapıyorlar ne zamanbu detaylı ultrasyon için başka bir hastane yada doktora mı gidiliyor yoksa muayene oldugumuz doktor mu yapıyor
çok şanslısın bnmki hayatta yapamaz bazen sofrayı toplamama yardım ediyor bide kırıntı oluyor die süpürge tutuyor okadarben banyo ısını eşime verdim. normalde de çok etkileniorum deterjanlardan. bu donemde risk almak istemedim. saolsun eşim halledio.![]()
İnşallah bakalım tahmini doğum tarihi önce benim burda sana destek olurum :)benımde 2 annem normal ıcın desteklıo benı. kardesım de hemsıre nasıpse o da yanımda olcak. ıns hayırlı ıle kolayca atlatcaz.![]()
benimde ikinci ama unutmuşum demek ki.kızım var bitane bakalım bu ne olacak?bi arkadaşta alışveriş çeki hediye ettiCanim ben bikere hissettim okdr gaz degildi cok eminim ona ama benim ikinci gebeligim ondandir belki
Bilmiyorum yataklara bakarken gordum benimde cok hosuma gitti ama yaptirilabilir yada guvenilir bi sitedende alinabilir gibi cnmBu gerçekten çok güzelmiş:)nerde bulunur ki acaba???
Bana ikili yapmadı doktorum burnu oluşmuş ense kalınlığı normal gayet iyi gerek yok dedi. Ben de pimpiriklenmiyorum her şeyin hayırlısı olsun 11 haftalık görüntüsü bebeğiminbizimde ıkılı var bugun bakalım ne kdr yolcaklar bizi![]()
Benimde pazartesi kontrolum bende bi ogrensem hemen alicam biseyler cok hevesleniyorumbenimde ikinci ama unutmuşum demek ki.kızım var bitane bakalım bu ne olacak?bi arkadaşta alışveriş çeki hediye etti
haftaya salı günü vakti doluyor. bende o güne randevu almıştım inşallah öğrenirim cinsiyetinide ilk cicilerini
alabilirim.bebek kıyafetleri görmek bile heyecanlandırıyo beni
onu bende okumuştum %5 ini karşılıyormuş sadece içtiğimiz su :) ama su içmedeki amaç zaten vücudumuz çok değişiyor susuz kalmak ta bebeği etkiliyor başka sorunlar oluşuyor o yüzden yani. aslında çokta zorlamıcaksın allahtan ben günde 4 litreyi buluyorum. ama işte tuvalet çok sorun oluyor. :)Kızlarr ben link veremedim ama hamilelik hakkında doğru sandığımız 10 hurafe başlığına bakarsanız ben okudum en çok dikkatimi çeken içtiğimiz suyun amniyon sıvısına hiç etki etmemesiymiş suyun azalması plasentayla ilgiliymiş ve ne kadar su içersek içelim etki etmiyormuş ben zaten asla zorlamam yeterince içerim
Eşya görünce heves ediyorum ama bi yandan da çok erken gibi.heyecanlı bekleyiş:))hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler inşallah.Bilmiyorum yataklara bakarken gordum benimde cok hosuma gitti ama yaptirilabilir yada guvenilir bi sitedende alinabilir gibi cnm
amin hepimizin melekleri sağ salim gelsin inşallahAllah kalbine göre versin canım sağlıkla gelsin meleğin
canım oyle dusunme benımde kızım var oncede hep bıde oglum olsun derdım ama sonra kız olsa daha ıyı olacakmıs gıbı hıssetmeye basladım jkız kıza ıyı anlasırlar dıye sımdı dr erkek deı bı uzulur gıbı oldum sonra toparladım kendımı allah ne verdıyse hayırlısını vermıstır dıyorum...