Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım annemın yap ya da yapma dıye bır talebi olmadı da.Bebeği ikisi de çok istiyordu :) şart koştum siz istediniz geleceksiniz diye![]()
küçükmüş burda . sizde tetanos var mı?Bana ikili yapmadı doktorum burnu oluşmuş ense kalınlığı normal gayet iyi gerek yok dedi. Ben de pimpiriklenmiyorum her şeyin hayırlısı olsun 11 haftalık görüntüsü bebeğimin![]()
Bi cinsiyet listemiz olmadı gitti![]()
benım annemın yap ya da yapma dıye bır talebi olmadı da.
kayın validem sen yap ben bakıcam dedi hele de kız olursa akan sular durur diyordu ama hamile kalınca şehirden taşınmaya karar verdi.
SelamlarrrrHavadan mıdır sudan mıdır ne yata biliyorum ne kalka biliyorum dayak yemiş gibiyim
başım gözüm bi tuaf yaaa
Kilodan bahsedilmiş boşverin sağlıklı olsunlarda veririz gerçi ben sadece 1 kilo almış gözüküyorum
![]()
Aman canım, onların hepsi yalan dolan bizimki çocuk ağlasa nereye kalacağını şaşırırdı.. Oğlum diye demiyorum çok rahat büyüdü çok akıllı ve sakinde, kadın yok yerden bişey çıkarırdı... İnşallah bu kuzumda ağabeyine çekerbenım annemın yap ya da yapma dıye bır talebi olmadı da.
kayın validem sen yap ben bakıcam dedi hele de kız olursa akan sular durur diyordu ama hamile kalınca şehirden taşınmaya karar verdi.
elbette canım vücut susuz kalmasın bende diyorum ki zorlamanın anlamı yok sen bayağı içiyosun ben mümkün değil 4 litre içemem 1,5 bazen en çok 2 litre onuda öğünlere bölüyorum yetiyorda artıyor bana çok şükür 3. gebeliğim ve hiç problem yaşamadım maşallah diyeyimonu bende okumuştum %5 ini karşılıyormuş sadece içtiğimiz su :) ama su içmedeki amaç zaten vücudumuz çok değişiyor susuz kalmak ta bebeği etkiliyor başka sorunlar oluşuyor o yüzden yani. aslında çokta zorlamıcaksın allahtan ben günde 4 litreyi buluyorum. ama işte tuvalet çok sorun oluyor. :)
Ay ne güzel keşke bizimde öyle oyalanacak bişeylerimiz olsa, köy bambaşka yaaahavalardan sanırım oturdum kaldım işlerimi halledip yıkanıcaklarımı yıkmamam lazım yarın köye gidicem annemlerle salça yapmaya. köy havası iyi geliyor bana 2 gün biraz hava alayım![]()
insanın kızı varsa oğlu olsun istiyor oğlu varsada kız istiyor bu çok normal banada sorsalar erkek olsun isterim ama rabbim kızda verirse başım üstüne sağlıklı olsunda yinede rabbim her iki meyvedende tattırsın inşşşyooo üzüntü değil ama 2 kızı tattım bir de rabbim değişik duyguyu tattırsın istyorum.kızlarım çok ii anlaşıyolar çok şükür.buda 2 çiçeğin içinde bir böcek olsa fena olmaz ama bakalım hayırlısı sağ salim doğsunlar da.bizlere vatana millete hayırlı evlat olsunlar
Ay ne güzel keşke bizimde öyle oyalanacak bişeylerimiz olsa, köy bambaşka yaaaHavası suyu güle güle git canım :)
Evet, eltimin bir oğlu bir kızı var bugun ilk kontrolü vardı bacakları kapalıymış, sanırım kız dedik daha küçükmüş hatta ya ondan söylemediler her halukarda Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..insanın kızı varsa oğlu olsun istiyor oğlu varsada kız istiyor bu çok normal banada sorsalar erkek olsun isterim ama rabbim kızda verirse başım üstüne sağlıklı olsunda yinede rabbim her iki meyvedende tattırsın inşşş
bak bu çok güzelmiş gerçekten bi kaç önce bizde kızcemle baktık en pahalısı 200 tl oda dediğin gibi 15 dk kendinden titreşimli benim gördüklerim sepet kısmı biraz yuvarlaktı bu biraz daha uzun ve geniş çok hoş gerçektenEki Görüntüle 1226873![]()
bu pek hoşuma gitti oturu ve yatar pozisyonda kendinden titreşimli oturma odasındayken ve mutfakta iş yaparken bebek kendini yalnız hissetmez
amin kör tırnağımızı yaratmaya kudretimiz yokken mucizevi bir şekilde oluşuyorlar.ama gönül ikisinden de istyo tabi.hele bir de 3.ise benm gibi.insanın kızı varsa oğlu olsun istiyor oğlu varsada kız istiyor bu çok normal banada sorsalar erkek olsun isterim ama rabbim kızda verirse başım üstüne sağlıklı olsunda yinede rabbim her iki meyvedende tattırsın inşşş
Maşallah 3. Demekamin kör tırnağımızı yaratmaya kudretimiz yokken mucizevi bir şekilde oluşuyorlar.ama gönül ikisinden de istyo tabi.hele bir de 3.ise benm gibi.![]()
oda sürpriz olsun kızıda oğluda var ne güzel biraz merakta kalacak belliki geneldede kız oluyor öyle olunca yinede hayırlısı tabi canımEvet, eltimin bir oğlu bir kızı var bugun ilk kontrolü vardı bacakları kapalıymış, sanırım kız dedik daha küçükmüş hatta ya ondan söylemediler her halukarda Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..