2015 Şubat Anneleri

Eki Görüntüle 1226873

bu pek hoşuma gitti oturu ve yatar pozisyonda kendinden titreşimli oturma odasındayken ve mutfakta iş yaparken bebek kendini yalnız hissetmez

sanki bebek biraz büyünce döner kemere takılı kalır düşer gibi olur gibi geldi bana

işte benm küçüğüm 3 numaram

Eklentiler

• ufk.y.gif
    ufk.y.gif
    260,6 KB · Görüntüleme: 66
  • ufk.y.gif
    ufk.y.gif
    260,6 KB · Görüntüleme: 55
sanki bebek biraz büyünce döner kemere takılı kalır düşer gibi olur gibi geldi bana
kemer çok sıkılmaz kuzum onlar sıkılıyor zaten azcık düşmeyecek şekilde geniş olcak hem takılsa ne olur onlar ne yapar eder çözerler teee tek korkun bu olsun :KK48:

allah gönlüne göre versin inşşş
amin inş.hepimizin.arkadaşlar göğüs uçları kararan var mı benm daha 7-8 haftalıkken kararmaya başladı.şimdi biraz düzeldi.kızlarımda olmadı.birde bunda hiç bulantı kusma yaşamadım.normalmi acaba diğerlerinde kusunca acayip geldi

Muhteşem baş ağrım yine başladı. İş çıkışı hemen şu nane-kekik yağı tarifini denemek için almam lazım sanırım yoksa bu iş böyle zor o_O

amin inş.hepimizin.arkadaşlar göğüs uçları kararan var mı benm daha 7-8 haftalıkken kararmaya başladı.şimdi biraz düzeldi.kızlarımda olmadı.birde bunda hiç bulantı kusma yaşamadım.normalmi acaba diğerlerinde kusunca acayip geldi

bulantılarım sabahları oluyor artık eskisi gibi değilim ama göğüslerimden malesef çok çekiyorum kaşıntısı acıması ayrı birde rengi kapkara oldu :) hadi kararsın ama kaşınması çok fena birşey kaşıyamıyorumda öyle içim gidiyor :)

kaçıncı haftada tahmin yapıldı sana canım??
12+3tüm 2 li tarama için gitmiştim kendi doktorum yoktu aynı hasatanede başka doktora gittim.baktı ama bakarken sormama rağmen cinsiyeti hakkında yorum yapmadı.kalktım çok ısrar ettim soylemesi için belli olmuştur tahmininiz ne falan diye duraksayarak kız gibi ama net değil dedi.hani ultrasonda bakarken kıza benzyo falan demedi.ya da ben farklı istdiğim için çok önemsemedim bilmyorum.

Ben oğlumda çok aşırı derecede mide bulantısı kusma yaşadım, bunda ondan daha hafif oldu, ama Buda oğlan :) oğlumda daha ağır geçti bunda kendimi çok hafif hissediyorum :) Allah gönlüne göre versin..

bulantılarım sabahları oluyor artık eskisi gibi değilim ama göğüslerimden malesef çok çekiyorum kaşıntısı acıması ayrı birde rengi kapkara oldu :) hadi kararsın ama kaşınması çok fena birşey kaşıyamıyorumda öyle içim gidiyor :)
bende kaşıntı yok ama karnım kaşınıyo benmde bulantım kusmam hiç olmadı

Aman benimkide sanki geri geliyor bi kaç gündür hafiften bulanıyor

Ben oğlumda çok aşırı derecede mide bulantısı kusma yaşadım, bunda ondan daha hafif oldu, ama Buda oğlan :) oğlumda daha ağır geçti bunda kendimi çok hafif hissediyorum :) Allah gönlüne göre versin..
Allah razı olsun belki benm bünye alışmıştır hamişliğe ondandır:KK52:

Kızlar saçlarımı kesip boyamayı düşünüyorum, boyanın sakıncası olur mu onu bilemiyorum yada doğuma yakın boyayım :-/

12+3tüm 2 li tarama için gitmiştim kendi doktorum yoktu aynı hasatanede başka doktora gittim.baktı ama bakarken sormama rağmen cinsiyeti hakkında yorum yapmadı.kalktım çok ısrar ettim soylemesi için belli olmuştur tahmininiz ne falan diye duraksayarak kız gibi ama net değil dedi.hani ultrasonda bakarken kıza benzyo falan demedi.ya da ben farklı istdiğim için çok önemsemedim bilmyorum.
Ben ee 12+4te öğrendim cinsiyetini bebişin:)erkekimiz olacak inşallah :))

Kızlar saçlarımı kesip boyamayı düşünüyorum, boyanın sakıncası olur mu onu bilemiyorum yada doğuma yakın boyayım :-/

tabikide boyama
bebeğin genizlerine kadar gidip huzursuz edermiş
kuaförüm dedi
artık dip boya işi bitti dedi
sakın yaptırma

arkadaşlar gerginlik problemi yaşayan var mı
sinir hali tahammülsüzlük
ağzını burnunu dağıtma isteği
yada bi anda hüngür hüngür aglamak isteyen:KK62::mad:

Back
X