Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlı ya..hep aynı poszıyonda yatıyorlar...işte benm küçüğüm 3 numaram
Ben de var canım üç ayımız bitti çok şükür ama devam ediyor bu duygular...arkadaşlar gerginlik problemi yaşayan var mı
sinir hali tahammülsüzlük
ağzını burnunu dağıtma isteği
yada bi anda hüngür hüngür aglamak isteyen![]()
Demi ya, normal zamanda bile boyanın kokusunu kaldıramıyorum bencede kalsın önemli değil ya
bilmyorum artık kilo falan almadım pekEltimin 4 çocugu var, 4 hamileliğide birbirinden beter geçti, hepsidede 30 ila 40 kilo aldı :)
inş.allah hayırlı evlat versinBen ee 12+4te öğrendim cinsiyetini bebişin:)erkekimiz olacak inşallah :))
bende kaşıntı yok ama karnım kaşınıyo benmde bulantım kusmam hiç olmadı
evet dolu dizgin devamBen de var canım üç ayımız bitti çok şükür ama devam ediyor bu duygular...
arkadaşlar gerginlik problemi yaşayan var mı
sinir hali tahammülsüzlük
ağzını burnunu dağıtma isteği
yada bi anda hüngür hüngür aglamak isteyen![]()
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için @dandinidandini @meryemkuzu @cimcimesultankan verdim 15 gün sonra sonuç alıcam. 16+1 günmüş gelişimi gayet güzelmiş bebeğimin.hee bide bende erkek annesi olucakmışım cinsiyetini söyledi doktor pat diye garip hissettim
![]()
amin inşallah hepimize...inş.allah hayırlı evlat versin
bende şimdi bir tane parol attım zonkluyor kafam resmen yok anam patates koydum masajda yaptırdım banamısın demiyor sanki sağ gözüm çıkacak allahtan bir parolla geçiyor azcık uyudum parolun üstüne kucağımda şipşirin bi oğlan vardı allahım hayretsin inşş hiiçç kız görmedim sadece bir kere pembe yelek gördüm allahım hakkımda hayırlısını versin inşş
aynılarını yaşıyorum en yoğunundan
eşimi kırdımsesimi yükselttim
![]()
Henüz yapılmadı belki bu kontrolde yapılır.küçükmüş burda . sizde tetanos var mı?
Südyen askını da çıkart biraz olsun rahat edeceksin geçmiş olsunMuhteşem baş ağrım yine başladı. İş çıkışı hemen şu nane-kekik yağı tarifini denemek için almam lazım sanırım yoksa bu iş böyle zor![]()
karnın kaşınıyırsa yağ kullanma zamanın gelmiş demek ihmal etme bence çatlak oluşmasınbende kaşıntı yok ama karnım kaşınıyo benmde bulantım kusmam hiç olmadı