1Kilo almaya hangi haftalarda başladınız kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1Kilo almaya hangi haftalarda başladınız kızlar?
benim anneannem her yerine sürekli z.yağı sürerdi . kadının cildi her daim ipek gibi olurdu. doğal olarak bence z.yağı sürülebilir. ben bir şey sürmeyi düşünmüyorum çatlarsa da kendi bilir. bol suyumu içerim o kadar.Kaşıntı nem eksikliğinden oluyomuş yırtılma nedenleri , bol su içmek lazımmış bi de yağlardan sürmek gerekiyomuş bunlar netten edindiğin bilgiler ,yağ olarak bi tanıdığım badem yağı sürdüm çok kıllanma yaptı zeytinyağı sürenlerde bişey yokmuş demişti bu da dipnot.
büyür büyür.senin işin de zormuş.
benım o kadar zamanım olsa keşke doğumdan sonra kırkı nasıl çıkar diye düşünüyorum, bir de sezeryan yarası var tabii o da iyileşmeli.
muhasebe de her ay işlemler var beklemez de. ya vergi zamanına denk gelirse diyorum. evim işyerine 5 dk. ya eve sistem kurucam ya da bir yolu bulunacak bakalım. bunlar iyi günlerim bebek karnımda iken keyfini çıkarayım.
ya orda yapılıp yapılmadığını öğrenirsen bize de söyler misin ?Henüz yapılmadı belki bu kontrolde yapılır.
cnm benım kuzenım ıkı tane dogurdu devlette ıkısınıde yapmadılar. benım tahmınım doktor normal ultrasonda bır garıplık hıssederse yaptırıyor ama bu hastaneye ve doktoruna gorede degısır.
kızz senın karnın benden cok nerdeyse. birde benım göğüs altından başlıyor şişlik. dıyorum bebek burda degıl heralde burası neden şişiyor. iyi sevindim valla ben sanıyordum bende garıplık var. bir arkadaşım varda aramızda ıkı hafta var daha karnı dümdüz.ben çok şiştim ya herkes beni 5 aylık falan sanıotuzu kesemiorum ki ayaklarım falan hep şiş bileklerim falan
![]()
öff aynı evde yaşamakta sıkardı ya , benimde k.validem bakacak 4 gözle bekliyor ama evlerimizin arası uzak k.validem bize gelemez gibi sanki rahatsız biraz hasta olur biz hergün götürüp bırakacaz ama o da kışın nsl olur bilemem gerçi seneye kışa kadar büyürler heralde demi ? :)))
ama öyle gerçekten. gıdıyorum sureklı kıyafet alıyorum .yakışmıyor arkadaş yakışmıyor. Allah kımseyı şişman yapmasın. ne güzel dar paça pantiler var diyorum sadece göbeğim olsa bunları gıysem. Ablam dıyor sen hamılesın bırak şimdi süsü püsü ama olmuyor işte cici hamıle olmak istiyorum.kusura bakma ama buna çok güldüm :)) " 1 "
kızz senın karnın benden cok nerdeyse. birde benım göğüs altından başlıyor şişlik. dıyorum bebek burda degıl heralde burası neden şişiyor. iyi sevindim valla ben sanıyordum bende garıplık var. bir arkadaşım varda aramızda ıkı hafta var daha karnı dümdüz.
ben pek bişi yiyemyorum ama senin gibiyim çok şiştim gören 5-6 aylık falan sanıyo valla ama kilo almıyorum.anlaamadım ben bu işiben çok şiştim ya herkes beni 5 aylık falan sanıotuzu kesemiorum ki ayaklarım falan hep şiş bileklerim falan
![]()
cnm kusura bakma yenı gordum.. evet onceden kullanmaya baslarsan deısen yapısından dolayı sonrasında daha rahat olursun au aralar asırı kasınma buyume oluyo ılerde dahada cok olacak ee cocujkta emecek alıskın oldugumuz bı durum deılkı memıslerı hazırlayalımda bebıslerde bızde cekmeyelım :)bu kremi neden hamileyken kullanmaya başlıyoz şimdiden mi yara olmaya başlıyor ?? büyüdüğü için çatlaklar mı oluşuyor ?? onun için mi ? helpp
oo beybi beybi zordayım cidden :)vovv cesurca :))
sen inceciksin ama ne güzel.bundan sonra kilo alsan da bir şey olmaz.Zorlayınca çıkıyor ama dediğin gibi mideden başlıyoruz sanırım şişmeye hıçkırıklı günler ardından midem genişledi sanırım bugün ağzım boş durmadı bundan sonra tehlikeli dönem inşallah hepimiz bebişi besleyecek kadar kilo alırız![]()