2015 Şubat Anneleri

Papatis dokor sana normal dediyse bırak büz ne anlarız tıp dilinden allasen boşuna canını sıkıyosun her bebeğinki fatklı olabilir bence doktor korkman işin bişy demediyse tasalanma

DAHA DOKTORLA GORUSMEDIM CNM. BEN NETTEN ALDIM SONUCUMU. DOKTORA TELDEN ULASAMADIM. İŞ YERINDE OLDUGUM ICINDE GIDEMIYORUM SUAN

iki testin iyi çıkmıştı canm sanki? topicte kötü çıkan kimseyi hatırlamıorum. bence 3lü test 4 lü test sadece kafa karıştırıp bebeğimizi ve bizi strese sokuyor. emin ol Allah'ın izniyle hiç bişey çıkmıycak. sende sonraları anlatacaksın test sonucunu pozitif sandım, aklım durdu fln diye, hep anlatıyorlar ya. en mantıklısı arkadaşların dediği gibi doktora sorup rahatlamak.

benim doktorum ıkılı yapmadı cnm. pztesi kan verdım ve detaylıya gırdım.orda anormal bırsey yok dedı doktorlar. ama kan degerlerı kafamı karıstırdı. beklıyorum suan

DAHA DOKTORLA GORUSMEDIM CNM. BEN NETTEN ALDIM SONUCUMU. DOKTORA TELDEN ULASAMADIM. İŞ YERINDE OLDUGUM ICINDE GIDEMIYORUM SUAN
cnm ozaman kendını sıkıp strese sokma bu bebegın ıcın daha zararlıı bır rahatla sakın ol once... bız anlayıp algılayabılseydık dr lere gerek kalmazdı once bı dr ıle gorusrsun ona gore bakarız duruma.. ama sımdı bosuna sıkma ıcerde fıstıgı

Ne kadar pahali sizin oralarda burda ozelde 75 civarinda hemde cd veriyorlar cokda guzel ilgileniyorlar
sorma tatlım istanbul anadolu yakasında aramadığım devlet hastanesi kalmadı hepsinin eylül ayı full dolu.130 a bi yer

buldum.oraya gidicez sanırım.

benim doktorum ıkılı yapmadı cnm. pztesi kan verdım ve detaylıya gırdım.orda anormal bırsey yok dedı doktorlar. ama kan degerlerı kafamı karıstırdı. beklıyorum suan

nette mom değeri de önemli diodu, bakındım da biraz. bide burun kemiğine bakıolar ense kalınlığına bakıolar, yani ortada büssürü kıstas var, onlarla birleşip ihtimalin düşecektir canm. mesela iki testte sadece yaş faktörü diye bi değer var, ona bakacak olursak yaşı 27 28 yaş üstü olanlar riskli grubuna giriyor. doktorlar bizden farklı olarak bütün kıstasları birleştirip sonuç söylüyorlar. biz sadece tek değere bakıp evham yapıyoruz..:KK43:

kızlar moralim cok bozuk, elim ayağım titriyor resmen. 3 lu tarama sonuclarımı aldım. degerlerım aşağıdaki gibi
afp : 34,1
hcg : 21891
ue3 : 0,92

netten baktım bi tane normal bbegın sonucları var. afp ve ue3 aynı ama o bebegın hcg si 9 falandı benımkı 21891. ve hcg nın yuksek olması rısk oldugunu gosterır yazıyodu. kafam durdu bı an. suan okudugum hıc bır seyı anlamıyorum. bu testı yaptıran ve sonucunu bilen varmı aranızda ne olur yardımcı olun. doktorumada ulasamıyorum. kafayı yıcem resmen
yahu internetten bakılırmı hiç. Annenin yaşına göre bile o sonuçların değerleri değişiyor. İnternetten baktığın annenin yaşı nedir ne değildir bilemezsinki. Panik yapma sakin ol bir şey çıkmaz Allah'ın izniyle... :nazar:

canım boşuna üzme kendini en önemlisi diğerlerine bakarak daha net sonuç veren detaylı usg.bi sorun olsa muhakkak

detaylıda belli olurdu.

kızlar moralim cok bozuk, elim ayağım titriyor resmen. 3 lu tarama sonuclarımı aldım. degerlerım aşağıdaki gibi

netten baktım bi tane normal bbegın sonucları var. afp ve ue3 aynı ama o bebegın hcg si 9 falandı benımkı 21891. ve hcg nın yuksek olması rısk oldugunu gosterır yazıyodu. kafam durdu bı an. suan okudugum hıc bır seyı anlamıyorum. bu testı yaptıran ve sonucunu bilen varmı aranızda ne olur yardımcı olun. doktorumada ulasamıyorum. kafayı yıcem resmen

canım hiç sıkıntı yapma herkesinde dediği gibi doktorunla konuş bak bana doktorum 3 lü 4 lü test yapmıcam ikili en doğrusu dedi sadece 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gircem boşuna korkma yani sakin ol stres yapma

azz once agustos anasıda olan bır akradasım dogum yaptıı ayy ne mıs kokuyodur sımdı o sıpaa allah bagıslasın ınsallah....

benim gittiğim hastane bu test sonuclarını nete koymuyor elinede vermiyor doktoruna gidiyor ondan alıosun neden acaba diodumda cok mantıklıymıs insan netten arastırıo sonra psikolojisi bozuluyor. doktoruna ulaşmadan sakın telaslanma du bakalım doktorun ne dicek hem dendiği gibi bu testler sadece ihtimal verio kesin bişi yokki sen sakin ol bebişin etkilenio şuan.

Bugun ateş de yapiyor ara ara bi sitmalaniyom cok sinir bisey yaz gunu benden başka hasta olan biri daha vardi okurken gözüme carpti ama unuttum kimdi gesmic olsun herkese dikkatli olun valla

ben hastaydım canım grip geçiriyorum
zor 1 gece geçirdim dün gece iyi uyudum sayılır ama 2 gündür yoğun ter atıyorum
sürekli su içip wc ye koşturuyorum, valla bi baktım damacanadaki su bitmiş 3 gün önce almıştık daha :oops:
çok şükür bugün daha iyiyim. inşallah sende sıkıntısız atlatırsın geçmiş olsun

ultrason normal çıkmış hiç canını sıkma , benim doktorum çok iyi hemde bulunduğum yerde isim yapmış biri , ense kalınlığına baktı çok güzel herşey normal dedi 2 li test sana kalmış bişey bir zeka testi ister yaptır ister yaptırma çok gerekli bişey değil ense normal çıktından sonra dedi. bende yaptırmadım etrafımda da yaptıran kimse yok zaten sende kafanı karıştırma 3 lü ve 4 lü nün yanılma payı 2 den daha fazla diye okudum bi yerde .

sakin ol lütfen
gebelikte hormonlardan kaynaklı yalancı değerler çıkabiliyor
risk olsa dahi değerlere aldanma
risk değeri taşısa bile sağlıklı olabiliyor

Kızlarr günaydınn

Uzunca zamandır yoğunluktan fırsat bulamadım buraya bakmaya..

Evvela bebişimizin cinsiyetini geçen haftasonu öğrendik.
Dr. tek kelime söylemedi... Hemşireye bi işaret çaktı.
Hemşire de elinde pembiş bir çorapla geldi çorabı bana verdiii :) Yani kızzz... Hep öyle geçiyodu içimden

Ne Çin Takvimine ne başka bişeye uyuyo ama... :))

Bu arada dünyada çok okunan bir kitabın türkçesini aldım... oldukça faydalı ve rahatlatıcı bi kitap.. bu tarz kaynak arayışı olan varsa tavsiye ederim
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabın adı..
Canım kitabın yazarı kim ?

gülbecan sen yaptırdın mıydı 2 li yi en son sanki doktor baskısı vardı :KK67:

YAPTIRMADIM
HATTA BEBEĞİMİ GÖRMEYE BİLE GİTMİYOM ISRAR ETCEK DİYE
NEDENSE KORKUYORUM
ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM DOKTORDA BENİ ZORLUYO YAA :KK11:

Kızlar söyle bi bakarken gördüm maşallah göbeği cıkan annişler cok tatlı gözüküyorsunuz benim hala düz göbeğim ama kilomda ilerleme var 400 gr almisim :)))

Back
X