- 25 Şubat 2013
- 887
- 202
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün göbekleri gördük :)Kızlar ya ben burdaki herkesi çok merakedyrm :) ( yaprakgül)
Hadi yaa telden girince iyidi burdan çok takip edemiyrm geri dönüp bakayım en iyisidün göbekleri gördük :)
kan ilacı içiyorsanız o çok acıktırıyor.
ben de çok kullandım hepsını. her doktor başka dozda verıyor. ben sabah aksam 200 mg olarak alırken hapı, başka doktor vajinal al o daha etkili demişti. sonra başka doktora gittim haftalık iğne ile birlikte günde 3 kez 100 mg hap al dedi. ama işte en etkili olan iğne imiş. birde ben de hapı vajinal almaktansa jel istemiştim doktor o mantara neden oluyor diye vermedi.slm kızlar size bir sorum olacaktı çok uzun süredir siteye giremiyorum belki konusu geçmiştir ama muhtemelen kaçırdım 15+3 hamileyim düşük tehlikem olduğu için ilk 3 ay boyunca PROGESTON kullandım dozu yavaş yavaş düşüüldü.ve 3.ayımın sonunda kesti doktorum bi kaç hafta geyet iyiydim inanırmısınız hamile olduğumu bile hissetmiyordum ama geçen hafta yine kanamam oldu 3 gün sürdü bizde acile gitmek durumunda kaldık tekrar progestona 1*1 olarak başladı bir gün sonra kendi doktoruma gittiğimde haftada bir proton iğne (2 doz) ve 3*1 progeston dedi her hafta bir doz düşürülerek. sonra üniversite hastanesine gittim ağrım çok olduğu için bana proton iğneyi her hafta doğuma kadar vurdurmamı ve progestonuda özellikle vajinal olarak (ben oral kullanıyodum) yine doğuma kadar 2*1 almamı söyledi ve ben çok tedirginim ne yapcağımı bilemiyorum s
ürekli kasık ağrım var geceleri çok şiddetleniyor sanki adet olcam... kızlar progeston kullananlar sizler nasıl kullandınız ve sizdede böyle ağrıya sebep oldumu ve iğnede kullandınızmı ve oral hapı ben vajinal mı kullancam bunun fitili falan yokmu onu anlamadım lütfen yardımcı olun düşünmekten artık uyuyamıyorum.......
aaa kaçıncı haftada kız demişti. birde nasıl söylemişti. benım 13+1 de kız dedı . yarın gıdecegım yenıden degısır dıye korkuyorum .Kızlar ne zamandır yazmiyodum en son kızım olacağını yazmıştım ama bizim bi oglusumuz geliyor doktorum yanilmis :)bu sefer kesin pipisini gorduk cok komiktii :) kiza alışmıştik olsun maşallah hareketler yapiyodu kocaman olmus minigim hersey yolunda..
Valla işin doğrusu hep kız istydm bende ama artık tek istedğim sağlıklı olmaşarı ve erken doğmamalaro dün prematüre bebek resmlerine baktımda çok korktumaaa kaçıncı haftada kız demişti. birde nasıl söylemişti. benım 13+1 de kız dedı . yarın gıdecegım yenıden degısır dıye korkuyorum .
doğmaz doğmaz merak etme.aklına öyle şeyleri sokma bence bakma bile öyle şeylere.Valla işin doğrusu hep kız istydm bende ama artık tek istedğim sağlıklı olmaşarı ve erken doğmamalaro dün prematüre bebek resmlerine baktımda çok korktum
kan ilacı içiyorsanız o çok acıktırıyor.
yahu aynen ya cidden elim ayağım kanım çekilio bi anda neye uğradığımı şaşırıyorumbende son bikaç gündür öyleyim 14. haftama bugün girdim midem kazınıyor resmen hatta boğazım bile kazınıyor öyle acıkıyorum ki ilk başlarda iştahsızdım galiba geride kaldı![]()
Eki Görüntüle 1227047 Bizde yorumlarınızı bekliyoruz :) Arkadan kimse hamile demez karşıma geçen aaa sen hamilemisin diyor :)
Kilo almadım sayılır 55 tim 55,700 falanmı şimdide :)
( Fotoğrafların arası 2şer gün falan )
aynen aslında meyve en iyisi ama oda iş yerinde çok mümkün olmuyo ya...ben de öleyim arada atıstırmazsam olmaz ki süre uzun bizler için. meyve olsa süper olur ama artık ne bulursam atıyorum ağzıma.
aynen aslında meyve en iyisi ama oda iş yerinde çok mümkün olmuyo ya...
doğal açılık o zaman seninki. o ilaç ne işe yarıyor. ya benim arkadaşımda hamile tiroit çıkmış onda ama sınırdaymış . doktor ilaç vermiş. şu anda 7 aylık hamile ve sadece 2,5 kilo aldı. hamile kaldığında 85 kilo idi. normalde çok yiyen biri ve hamileyken de bir seferde (isim yazıcam pardon, canı çekene bir koşu getircem) 10 tane halley yiyormuş . diyorum acaba o ilaç nedeniyle mi kilo almadı . tamamen uydurma bir senaryo bilimsel dayanağı yok ama kendi kendime bu senaryoyu kurdum.ben hiç ilaç kullanmıyorum bi hipotroit için ilacım var o da hayatım boyunca kullanmam gereken bi ilaç ne yazıkki![]()
Sen bugün git eve dinlen iyileş gel deişyerinde çalışan stajyer üşütmüş ve çok fena burnunu çekiyor. ben ne yapayım çekme diyemem. her seferinde kafama biri balyozla vuruyor sanki, midem kalkıyor , başım dönüyor. ağlıycam bayılcam bir yol gösterin fenalık geldi valla.
doğal açılık o zaman seninki. o ilaç ne işe yarıyor. ya benim arkadaşımda hamile tiroit çıkmış onda ama sınırdaymış . doktor ilaç vermiş. şu anda 7 aylık hamile ve sadece 2,5 kilo aldı. hamile kaldığında 85 kilo idi. normalde çok yiyen biri ve hamileyken de bir seferde (isim yazıcam pardon, canı çekene bir koşu getircem) 10 tane halley yiyormuş . diyorum acaba o ilaç nedeniyle mi kilo almadı . tamamen uydurma bir senaryo bilimsel dayanağı yok ama kendi kendime bu senaryoyu kurdum.