2015 Şubat Anneleri

hoş geldin özledik. nerdeydin?
kusmaktan mı giremedin yoksa?
cimcime de yok bugun.

ahh bende sizi çok özledim :D
evet hala kusuyorum hala ilaca devam ama çok şükür eskisi gibi değilim
cumartesi doktora gittik bebeşimiz iyi çok şükür cinsiyeti önümüzde ki ay söyleyecekmiş doktor bulantı ilacını bırak dedi ertesi gün deneyim dedim öyle bir kustum ki burnumdan dahi fışkırdı afedersin burun damarlarım falan çatladı kanadı bi güzel yok dedim daha da 18. haftaya kadar devam kullanmaya bırakmaya korkar oldum yahu.
sonracıma doktor ikili test yaptıracakmısın diye sordu ben istemedim moralim bozulsun istemiyorum dedim sen bilirsin öyle düşünüyorsan birşey diyemem dedi ama aklımda kaldı yaptırsammı diye ama Allah korusun kötü bir sonuçta çıksa o cana kıyamam ki ben :KK64:

yaprak gül mü ağlarım ama bak yaaa ne çabuk unutunuz beni yahu :KK11:
Kusura bakma inan hatırlayamadım, iki gün girmesem bende unutulurum :KK70: Telden her dakka giriyordum herkesi biliyordum, ipadden sık giremiyorum, hoş geldin Anacım, yaprak Gül olmasanda, sade Gül ol :KK74:

Subat anneleri Merhaba. .ben bi kax gun once yazmıştım bebegimin ultrason goruntusunu koymuştu. Erkek diyen arladaslarrrr:) dr bugun erkek gibi dedi :)

Kusura bakma inan hatırlayamadım, iki gün girmesem bende unutulurum :KK70: Telden her dakka giriyordum herkesi biliyordum, ipadden sık giremiyorum, hoş geldin Anacım, yaprak Gül olmasanda, sade Gül ol :KK74:

aynen bende mağdurum burdan yetkililere sesleniyorum andorid sistemini düzeltsinlerrr isyannnnnnnnnn :mad::mad::mad:

sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak demişti emre altuğ da inanmamıştım :-)
bu nasıl bi havadır arkadaş bayılcam şimdi :KK57:

selam kızlar beni özlediniz mi bakimmm :KK1:

HHoşgeldin bayadir yoksun sen de

Subat anneleri Merhaba. .ben bi kax gun once yazmıştım bebegimin ultrason goruntusunu koymuştu. Erkek diyen arladaslarrrr:) dr bugun erkek gibi dedi :)

Oo gozun aydin hadi;)

Ben kaçar canlar hastayım ama yemek yapılacak daha.. :)

piii benim de yok yemegim hasta ve gebe olanlara devletin yemek destegi olsaymis keske

ahh bende sizi çok özledim :D
evet hala kusuyorum hala ilaca devam ama çok şükür eskisi gibi değilim
cumartesi doktora gittik bebeşimiz iyi çok şükür cinsiyeti önümüzde ki ay söyleyecekmiş doktor bulantı ilacını bırak dedi ertesi gün deneyim dedim öyle bir kustum ki burnumdan dahi fışkırdı afedersin burun damarlarım falan çatladı kanadı bi güzel yok dedim daha da 18. haftaya kadar devam kullanmaya bırakmaya korkar oldum yahu.
sonracıma doktor ikili test yaptıracakmısın diye sordu ben istemedim moralim bozulsun istemiyorum dedim sen bilirsin öyle düşünüyorsan birşey diyemem dedi ama aklımda kaldı yaptırsammı diye ama Allah korusun kötü bir sonuçta çıksa o cana kıyamam ki ben :KK64:
çıkmaz kimsenin çıkmıyor zaten kolay kolay kötü düşük bir ihtimal .
bende içimde kalmasın diye yaptırmadım.

Günaydın bacilar... hala servisteyim daireye varamadim... ben ara ara hissediom artık yaa cok eğlenceli. .. bide o ucuz olan yerler nereler yahuu Ankara'da ozelde muayeneler 250 den baslio 400 isteyen bile var keske 150 200 olsa bile raziyim yani ama yok anacim kazik buralar

Merhaba Şubat anneleri bu benim 2.hamileliğim. evde küçük bir cadı olunca çok sık giremiyorum foruma.ankaradaki hamileler hangi hastaneye gidiyor paylaşabilir mi? Ben koru hastanesi ümit beye gidoyorum muayeneleri çok kısa sürüyor en uzun muayene 8 dak surdu(içeri girmemle dışarı çıkmam arası 8 dak inanılır gibi degil).artı hastane çok paragöz gibime geliyor.4lu tarama için muayene hariç 265 tl verdim. Yeni bir hastane arayışındayım.yardimci olursaniz sevinirim

Bende önce kazık yedim
Şimdi devlete gidiyorum
Herşey ücretsiz

Bene bi ara keçeden kapı süsü filan yapmıştım
Elinize sağlık

Çok Çok Tşk Ederim Darısı Öğrenemeyenlerin ve Bebek İsteyenlerin Başına :oops:Bu Arada İkili Testimiz Güzel Çıktığı İçin Üçlü ve Dörtlü Testlere Gerek Yok Dedi.

Back
X