- 6 Haziran 2014
- 997
- 176
- 83
çıkmaz kimsenin çıkmıyor zaten kolay kolay kötü düşük bir ihtimal .
bende içimde kalmasın diye yaptırmadım.
esobam bu ense kalınlığı peki ne oluyor 1,90 dedi doktorcum bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkmaz kimsenin çıkmıyor zaten kolay kolay kötü düşük bir ihtimal .
bende içimde kalmasın diye yaptırmadım.
Hadi gozunaydin cnm saglikla gelsin minigin darisi ben ve ogrenemeyenlere:)Subat anneleri Merhaba. .ben bi kax gun once yazmıştım bebegimin ultrason goruntusunu koymuştu. Erkek diyen arladaslarrrr:) dr bugun erkek gibi dedi :)
HHoşgeldin bayadir yoksun sen de
Oo gozun aydin hadi
piii benim de yok yemegim hasta ve gebe olanlara devletin yemek destegi olsaymis keske
Masallah cnm prensesine saglikla grlsin yavrun hep bole guzel habrler alalaim insÇok Çok Tşk Ederim Darısı Öğrenemeyenlerin ve Bebek İsteyenlerin BaşınaBu Arada İkili Testimiz Güzel Çıktığı İçin Üçlü ve Dörtlü Testlere Gerek Yok Dedi.
bu anlatılmaz bi his
100 kilo ete bir bağ rokayı tercih ederiim :)
Kızlar merhaba,
Benim gibi mide yanması yaşayan var mı özellikle geceleri rennie şurup almama rağmen geçmiyor herşeyi denedim yüksek yastıkla yatıyorum yatmadan önce yemek yemiyorum vs ama geçmiyor önerisi olan var mı ?
Canım neresi orası ben tek muayne için veriyorum 150 iyi diyoruz birde 200 lira civarında doktorlarAh keşke 75 olsa nerdeeeee.....
iyi demek işte.2,5 kadar iyiymiş. riski değerlendırırken onu da ıcıne katıyorlar. yaş bır de kandan bazı değerlere bakıyorlar işte. benımde 2 çıktı ense kalınlığı.esobam bu ense kalınlığı peki ne oluyor 1,90 dedi doktorcum bana
Çok Çok Tşk Ederim Darısı Öğrenemeyenlerin ve Bebek İsteyenlerin BaşınaBu Arada İkili Testimiz Güzel Çıktığı İçin Üçlü ve Dörtlü Testlere Gerek Yok Dedi.
iyi demek işte.2,5 kadar iyiymiş. riski değerlendırırken onu da ıcıne katıyorlar. yaş bır de kandan bazı değerlere bakıyorlar işte. benımde 2 çıktı ense kalınlığı.
için rahat etmiyorsa yaptır ama böyle rahatım dıyorsan yaptırma. kendını yeme sonra. ya da sonra 3 lü 4 lü yaptırırsın bıraz daha düşün.
benim midem bulanmıyor ama ben de yapmıyorum. eşim şehir dışında bir aydır pazarları geliyor sadece onda da yemek yapıyor yiyoruz. ben de hafta içi kimi bulursam yengem, ablam onlara yamanıyorum. gitsem birisi yemek verme teşebbüsünde bulunmasa başlıyorum ağlamaya. ne oldu diyorlar yok bir şey diyorum. anlamadılar hala niye ağladığımı. benimki halsizlikten değil sanırım tembellikten ama insan tek başına yiyemiyor.aranızda benim gibi yemek yapamayan varmı hala eşim sağolsun başımın etini yiyor yemek bulamayınca
ama napim ben gün içinde bile kendi karnımı zor doyuruyorum bi Allahın kulu yok ki bana yemek yapacak![]()
BilmişimSubat anneleri Merhaba. .ben bi kax gun once yazmıştım bebegimin ultrason goruntusunu koymuştu. Erkek diyen arladaslarrrr:) dr bugun erkek gibi dedi :)
benim midem bulanmıyor ama ben de yapmıyorum. eşim şehir dışında bir aydır pazarları geliyor sadece onda da yemek yapıyor yiyoruz. ben de hafta içi kimi bulursam yengem, ablam onlara yamanıyorum. gitsem birisi yemek verme teşebbüsünde bulunmasa başlıyorum ağlamaya. ne oldu diyorlar yok bir şey diyorum. anlamadılar hala niye ağladığımı. benimki halsizlikten değil sanırım tembellikten ama insan tek başına yiyemiyor.
ya benimki tembellik değil soğan yada sarmısak kokusu duysam kaçacak delik arıyorum dolmada bile çok soğan var diye yiyemiyorum zaten onuda ahh ahh ben ne yemekler yapardım ya işten gelir birde misafir ağırlardım kaç çeşit yapardım hemde psikolojim bozuldu resmen![]()
:))) ivitBilmişim![]()
TeşekkredrmYatak başlığına bayıldım :)
Ahanda benden bi tane daha buldum :)
Kuzum ben de soğandan tiksindim bir de biber. Söylerken bile midem kalkıyor resmen. O yüzden iki aydır yemek yapmıyorum eşim topluyordu hep mutfağı son bir haftadır ben devraldım lakin hala ya makarna ya bulgur pişirebiliom soğanlı yemek hayatta yapamıyorum. Eşim de et pişiriyor ama çoğu zaman dışardan yiyoruzbi geçse şu tiksintim yaaa etraftan yemek kokusu gelince bile bütün günüm bulantıyla geçio çok sinir
sen de bendensin
dün akşamki yemeğim bir kocaman kase peynirli, domatesli, sarımsaklı roka salatasıydı :)