- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Aynı sorunu bende yaşıyorum bir türlü yukleyemedimkızlarr ben foto yüklemek istiyorum dosya yükleden fakat dosya boyutu nedeni ile hata oluştu diyor bilgisi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı sorunu bende yaşıyorum bir türlü yukleyemedimkızlarr ben foto yüklemek istiyorum dosya yükleden fakat dosya boyutu nedeni ile hata oluştu diyor bilgisi olan var mı
canım bak mesela senin isminin altında özel mesaj yazıyor kime göndereceksen oraya tıkla mesajını yaz gönderkızlar özel msj nasıl atılıyooooorrrrr......![]()
Beni bir ay sonra cagirdikızlar bırsey sorucam. 17. haftamda muayneye gıttım ama doktora sormayı unuttum bır daha ne zaman geleyim dıye. bayramdan sonrakı hafta 23-24. haftam olucak. ozaman gıtse muayneye bırsey kaçırmış olur muyum. aşı test vs gıbı. üçlü taramam bıttı ama sırada ne var ne zaman olacak bılmıyorum
Hoşgeldin inş sağlıkla alırsın kucaginaKizlar merhaba,
Ben de insallah subat annesi olacagim:)
resim boyutumu fazla geliyor bende bilemedim ki inşş yardımcı olurlar kızlarrAynı sorunu bende yaşıyorum bir türlü yukleyemedim
Aynen cnm genel itibariyle bende tatlı cok sevmem işim meyveyledir.Ancan sanirim benim oğlan da sürekli sütlü tatli dondurma yediriyo bana :)Ben de sütlü tatlılar hiç sevmezdim saolsun oglum baya yedirdi bu donemde
Sagol canim,hepimiz insallah:)Hoşgeldin inş sağlıkla alırsın kucagina
Ye tatlıyi doğur hakkiyi sözü doğru demekki :)))Aynen cnm genel itibariyle bende tatlı cok sevmem işim meyveyledir.Ancan sanirim benim oğlan da sürekli sütlü tatli dondurma yediriyo bana :)
detaylı ultrason var canımkızlar bırsey sorucam. 17. haftamda muayneye gıttım ama doktora sormayı unuttum bır daha ne zaman geleyim dıye. bayramdan sonrakı hafta 23-24. haftam olucak. ozaman gıtse muayneye bırsey kaçırmış olur muyum. aşı test vs gıbı. üçlü taramam bıttı ama sırada ne var ne zaman olacak bılmıyorum
kızlar bırsey sorucam. 17. haftamda muayneye gıttım ama doktora sormayı unuttum bır daha ne zaman geleyim dıye. bayramdan sonrakı hafta 23-24. haftam olucak. ozaman gıtse muayneye bırsey kaçırmış olur muyum. aşı test vs gıbı. üçlü taramam bıttı ama sırada ne var ne zaman olacak bılmıyorum
nasıl yükledin hashandeHanımlar oğlumun ilk pijamasi
detaylı ultrason var canım
Ya smdi baktım boyutu 10 mb dan az olanı yukluyormusnasıl yükledin hashande
teşkür cnm :)Beni bir ay sonra cagirdi
erken mi girmişsin sanki gerçi bazen dr lar erkende isteyebiliyolar birde tetanoz aşısı var canım sağlık ocağı söylemiştir sanaben bu hafta gırdım cnm ayrıntılıya. bır daha gırmeme gerek yok sanırım
Tesekkür ederim canim insallah hepimiz cok cici hamile oluruz.kıyafet konusu icinde begenmene sevindim :)
Ayyy bunlari gormek harika bizde ogrensekde almaya baslasak biran once cok begendim cok tatli cnm ya allah saglikla giymeyi nasip etsin pasaninHanımlar oğlumun ilk pijamasi
erken mi girmişsin sanki gerçi bazen dr lar erkende isteyebiliyolar birde tetanoz aşısı var canım sağlık ocağı söylemiştir sana