2015 Şubat Anneleri

Kızlar ben size birşey sorucam benim kaslarim bıyıklarim normalde 15 günde bir ancak cıkardi simdi 5 günde bir aldirmam lazim sizde de öyle mi:KK43:

kıyafetler de olabilir ama bebekler çok kirlettiği için ve bu lekeler çıkmadığı için her zaman temiz şeyler bulmak mümkün olmuyor. temiz kullanılmışsa neden olmasın değil mi ama? biz hep başkalarınınkilerle büyüdük valla.
Canim tabiki lekesiz,kim verir onu?insan gunluk kiyafetten ziyade hevesle alip,bikac kez anca giydirdiklerini atamayip veriyrsun zaten.hani guzel marka seyler oluyor..benim ilk bebek de yegenlerimden yani ablalarimdan biliyorum:)

Canim tabiki lekesiz,kim verir onu?insan gunluk kiyafetten ziyade hevesle alip,bikac kez anca giydirdiklerini atamayip veriyrsun zaten.hani guzel marka seyler oluyor..benim ilk bebek de yegenlerimden yani ablalarimdan biliyorum:)
Benim küçüklükten kalan bişeyim yok, ama oğullarımın olsun isterim hatıra :KK51: Ne romantik demi :KK70: Annelerine çekerlerse böyle babalarına çekerlerse tam bi odun olurlar hahahaha:KK70:

Kızlar ben size birşey sorucam benim kaslarim bıyıklarim normalde 15 günde bir ancak cıkardi simdi 5 günde bir aldirmam lazim sizde de öyle mi:KK43:
Benim de gobegimde tuyler belli bile olmazdi,simdi koyu koyu oldular..bayagi gozukuyorlar..dr sordum normal,gebelikten dedi..seninde ondan,hormonlar yogun calisiyor:KK48: benim fikrimse,erkek bebek bekleyenler killaniyor olabilir bu surecte..tamamen benim uydurmam bu ama:eek:

Benim küçüklükten kalan bişeyim yok, ama oğullarımın olsun isterim hatıra :KK51: Ne romantik demi :KK70: Annelerine çekerlerse böyle babalarına çekerlerse tam bi odun olurlar hahahaha:KK70:
Benim var,annem saklamis kirmzi mantom,botlarim,pancom filan..ama oglan olacak benim...oglum bana benzerse de soylemesi ayip okuz olur:KK53: babasina benzesin:KK48:

Merhaba Kızlar doktordan geldim meleğimi gördüm:)Bir oğlan daha geliyor bana çok net öğrendik bugün hayırlısı ile :nazar:Kilosu 143 gram boyumuz 17 cm olmuş teyzeleri :nazar::nazar:4 boyutluda izledim ilk olarak gözyaşlarımı tutamadım herşey yolunda çok şükür vitamini değiştirdi yalnızca ve testler istedi kan demir vb...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)
Ay hadi hozun aydin cnm cok masallah pasana tam olarak kac haftalik bebis

En cok kıl tüy meselesine takıntılıyım şu ara neyse mecbur katlancaz bu arada uydurma mıdır bilmem ama teorin bende tuttu bana da erkek dedi doktorum :)

Benim var,annem saklamis kirmzi mantom,botlarim,pancom filan..ama oglan olacak benim...oglum bana benzerse de soylemesi ayip okuz olur:KK53: babasina benzesin:KK48:
Ay ne güzel, benim annemde ihtiyacı olana vermiş sağolsun..

Ya benim ilk testlerim, emziğim, hatta oğlanın en son yaktığım emziği bile duruyor.. Kız olsa anlarlarda oğlan olunca testler nasıl gösterilir :KK70:Yazdığım günlükler bile duruyor :)

Back
X