2015 Şubat Anneleri

kızlar merhabalar herkese. ay benım bu gobek sımdıden zorlamaya basladı benı. yemek yedıkten sonra resmen patlayacak gıbı oluyorum

Merhaba! Ben geldim.
Kontrole gitmiştim. Bebek açısından her şey iyi ,benim açımdan can sıkıcı.
Biraz mutsuz olarak geldim. Bebeğin her şeyine baktı normalmiş tek tek inceledi bütün organlarını falan.
benim sıkıntım geçen gittiğimde 85 kilo idim şimdi 91 olmuşum.
bir ayda 6 kilo almak imkansız, normal değil dedi doktor. ödem olabilir dedi. Normalde albüminden şüpheleniriz ama bu ayda olmaz dedi. tuz yeme dedi. böyle gidersem sanırım 120 kilo ile doğum yapıcam. toplada 18 kilo aldım dört ayda.
ayrıca ameliyatlı olmam norma doğuma engel değilmiş.
3 lü test istedi gerekyok demişti unuttu sanırım.
ayrıntılı ultrason yapmıyorlarmış istiyorsan 20.haftada başka yere yönlendireyim dedi.biraz pahalıdır dedi. nekarsa?
Kesin KIZ dedi.

Canim bebisine kocaman maşallah senin durumu ayrintili tetkik etseler ya artik madem anormal bi seyir var niyedir bulup tam tedbir tedavi bisey yapsinlar boyle stresi yetiyor sanada ggünah

Merhaba! Ben geldim.
Biraz mutsuz olarak geldim. Bebeğin her şeyine baktı normalmiş tek tek inceledi bütün organlarını falan.
bir ayda 6 kilo almak imkansız, normal değil dedi doktor. ödem olabilir dedi. Normalde albüminden şüpheleniriz ama bu ayda olmaz dedi. tuz yeme dedi. böyle gidersem sanırım 120 kilo ile doğum yapıcam. toplada 18 kilo aldım dört ayda.
ayrıntılı ultrason yapmıyorlarmış istiyorsan 20.haftada başka yere yönlendireyim dedi.biraz pahalıdır dedi. nekarsa?
Kesin KIZ dedi.
cnm boşver bebeğin ii sağlıklı yaa alır verirsin bu arada hayırlı osun kesin cinsiyeti öğrenmişsin hem bu aylarda rahatladığındanda alıyorsun biraz dikkatli davran tuzu tamamen kes gecmiş olsun cnm

buldum bak bu kırmızının arçeliği var bende onla kaynanam cekmeye kalkmış yanmış o takma yeri yalama gibi olmuş yani çok çekince öle oluyor ben iki markete gittim yazık oda yardım etmek istemiş Eki Görüntüle 1229591 ben bununla çekiyorum Eki Görüntüle 1229596 ama markası deişik

Himm benimki ikisi arasinda bi tip daha once yaptgmda sorun olmadi kabuk mu zorlayip yakiyor acaba. Bu arada resim için tesekkur ederm

kızlar merhabalar herkese. ay benım bu gobek sımdıden zorlamaya basladı benı. yemek yedıkten sonra resmen patlayacak gıbı oluyorum

ya benm gobek sondu gibi iki gundur bi tuhaf gelio gözüme hepten kayboldu yumusafi mi ne

Canim bebisine kocaman maşallah senin durumu ayrintili tetkik etseler ya artik madem anormal bi seyir var niyedir bulup tam tedbir tedavi bisey yapsinlar boyle stresi yetiyor sanada ggünah
bilmiyorum şaşırıyorlar ama test falan da yapmıyorlar nedense.

Merhaba! Ben geldim.
Kesin KIZ dedi.
Canim bebeginin iyi olmasi cok guzel.sen de canini sikma..kilo hallolur.ama ilerleyen donemde saglik sikintisi cekmemen icin,seker ve karbonhidrati kesmeni tavsiye ederim.ekmek,pilav,makarna,baklava,borek yeme bence.hazir meyvesuyu gibi icecekleri de iciyorsan kes.moralini bozma lutfen:KK19:
Ben ikili testte perinatologa gittim,dr tavsiyesi ile..ayni ucreti verdim,tum organlarina da bakti.ama bu detayli usg olmuyormus sanirim.

cnm boşver bebeğin ii sağlıklı yaa alır verirsin bu arada hayırlı osun kesin cinsiyeti öğrenmişsin hem bu aylarda rahatladığındanda alıyorsun biraz dikkatli davran tuzu tamamen kes gecmiş olsun cnm
sağol . darısı öğrenemeyenlerin başına. ekstra tuz atmıyordum zaten. ben çabuk alıp çabuk verenlerdenim. dikkat ediyorum artık . ekmek yemıyorum . bakalım önumuzekı ay gorucez artık.

Himm benimki ikisi arasinda bi tip daha once yaptgmda sorun olmadi kabuk mu zorlayip yakiyor acaba. Bu arada resim için tesekkur ederm

ya benm gobek sondu gibi iki gundur bi tuhaf gelio gözüme hepten kayboldu yumusafi mi ne

bagırsakların belkı duzene gırmıstır cnm

Merhaba! Ben geldim.
Kesin KIZ dedi.

canım bebeğine maşallah
sende canını sıkma inşallah herşey yoluna girer kilo aldırabilecek şeylerden uzak dur

Afiyet olsun cimcime arada bi iyi geliyor o istah zimba gibi oluyorsun gecen aksam ben de bi aclik istekle yiyebldm de ne kadar mutlu oldum

ay sorma canım yaa valla bende bi mutluyum dünden beri sorma sabah eşimle şakalaştık koklaştık falan oda şaşırdı ilk defa mutlusun böyle dedi:KK23::KK60:

canım bebeğine maşallah
sende canını sıkma inşallah herşey yoluna girer kilo aldırabilecek şeylerden uzak dur

ay sorma canım yaa valla bende bi mutluyum dünden beri sorma sabah eşimle şakalaştık koklaştık falan oda şaşırdı ilk defa mutlusun böyle dedi:KK23::KK60:

bosa demiyolar can bogazdan gelir diye ben de istahla yemeyi yemek pisireblmeyi ozledm artk

Canim bebeginin iyi olmasi cok guzel.sen de canini sikma..kilo hallolur.ama ilerleyen donemde saglik sikintisi cekmemen icin,seker ve karbonhidrati kesmeni tavsiye ederim.ekmek,pilav,makarna,baklava,borek yeme bence.hazir meyvesuyu gibi icecekleri de iciyorsan kes.moralini bozma lutfen:KK19:
Ben ikili testte perinatologa gittim,dr tavsiyesi ile..ayni ucreti verdim,tum organlarina da bakti.ama bu detayli usg olmuyormus sanirim.
benimki de baktı tek tek bütün organlarına. ama onu farklı yapıyorlar rapor yazıyorlar dedi. demek ölçüyorlar falan. doktor kaburga aralıklarından gözerine bıle bır sey var mı dıye baktı.
ben daha ağzıma tatı sürmedim , tek yediğim ekmek o da genelde kahvaltıda çok yıyorum. meyve suyu falan da içmiyorum tek içtiğim içecek çay onu da şekersiz ıcıyorum. meyve cok yiyorum ama.

huhuuu güzel anneler nabersiniz ?
ben iyice psikolojik bunalıma gireceğim az kaldı iki gündür midem yine perişan etti beni sabah bulantı ilacını zor içiyorum kusmamak için kıpırdamadan yatıyorum resmen Allahım ne zaman geçecek hiç bilmiyorum ama gerçekten çok sıkıldım artık birde ilaç ağır bir ilaç kullanmasam yiyip içemiyorum hiçbirşey kullansam illa ki zararı oluyor biliyorum gerçekten çok sıkıldım yaa :KK61::KK61::KK61:

Ozele mi gidiyordun bi arastrma hastanesine falan da mi gitsen ihmal edilmemesi gereken bisey belli ki alla alla diyip gondermkle olur mu
araştırma hastanesine gidiyordum önceden . bu ikili test için gün veremdiler bıraktım özele gidiyorum şimdi. onlar tartmadılar bile bu en azından tartıyor. aslında çok ilgili bir doktor 45 dk bakıyor bebeğe. bende tahlil falan istemeyince bir bildiği vardır heralde diyorum.

önemli deil canım benim ama kabuktan deil sen bekletmişsindir soğutmak için falan ısınınca eritio o takma yerini biri demir biri plastik ya

bosa demiyolar can bogazdan gelir diye ben de istahla yemeyi yemek pisireblmeyi ozledm artk

inşallah en kısa zamanda sende başlarsın
bu arada ben sabah yumurta kırmıştım kokusu lavaboya sinmiş çamaşır suyuyla sildim ama çıkmadı evim açık mutfak tüm salon yumurta koktu yaa

sen hissediyor musun 2.ler hissediyormuş ya erken.

valla henuz bişey hissetmıyorum ... oğlumda 20.haftalarda hissetmiştim..bide açıkçası oturup dınlemedım... ilk bebek gibi olmuyor ...ilk olunca herşeyı beklıyorsun herşeyı araştırıyorsun..şimdi o kadar üstüne düşmüyorum...belkı dıkkatle dınlesem karnımı ..ellesem falan hissedebilirim... de sonraki hissetmelerın yanında bunlar hiç bir şey kalacak ... nasıl vuracak nasıl... ayyy zamanda cabuk geçıyor

Back
X