Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de çok güzel hatta hamile kalmadan önce aklındaki tek isimdi ama dayımın kızı yeni doğum yaptı kızına da asya ismini koydu oda önemli değilde babaya begendirediyorum bi türlüBiz Asya istiyoruz :) Asya çok güzel .
gerginlik ve sinir hali sizde de var mı kızlar? iştahım düzeldi iyi hissediyorum falan yazmışsınız.
benim hiç enerjim yok, sürekli halsizim sürekli uykum var.
her şeye sinirleniyorum.
bence de çok güzel hatta hamile kalmadan önce aklındaki tek isimdi ama dayımın kızı yeni doğum yaptı kızına da asya ismini koydu oda önemli değilde babaya begendirediyorum bi türlü
inşallah canım daha zamanimiz var zaten buluruz allahın izniyle bebislerimiz sağlıklı olsun yeterkiİnşallah ortak bi isim bulursunuz en yakın zamanda diyim o zman :))
harekete takilma hic. simdi haraket hssetsen de her gun olmaz icini rahatlatmaz. benim de bulantim var ne sut yogurt ne et ne sebze hicbisey canim istemiyor. artik duzenli beslenmem lazim. bebek buyur de ben cokuyorum. zaten her sey sinir bozucu. boyle gerilmemistim hamile kalaliAynen bende senin gibiyim . Gün geçtikçe daha kötü oluyorum . 3 ay boyunca istifra etmeyen ben istifra etmeye başladım . Hareket hissetmiyorum. Ben gerilimimde kim gerilsin.
Bende sizdenim. Kim görse erkek dedi ben kız hissettim hep muayenede erkek deyince afalladım resmen
Benim babaannemin adı asya en küçük kardeşime koymuşlar asmin asyaBiz Asya istiyoruz :) Asya çok güzel .
Bende ayniyim kafami kaldiramiyorumHerkeslere günaydınlarrrrrrr
nasılsınız kuzularrrr???? benim yine uyku halim geri geldi kahvaltı ediyorum sonra geri bayılıyorum öğleden sonrada ev işi yapıyorum şaştım kaldım
Cnm ins bir an once gosterir biz basladik alisverise biraz acele etsek ay sonuna herseyi hazir olmus olur :)))Kızlar Merhaba uzun zaman oldu ggormeye li foruma maşallah cogalmisiz Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin bebisleri mızı. .
bizde 17. Hafta ya girdik cuma günü kkontrolüm vardı doktor umuz önce erkek dedi sonra kız sonra yine erkek dedi :) sonra da göstermiyor dedi bir dahaki aya kaldi cinsiyet için..Sağlıklı hayırlı elli yüzü düzgün olsunda hiç önemli değil kızıda bir erkwgide..alışverişe çıktınız mi malum bizimkiler kış bebegi olcak ve suan yazlık kıyafetler var ben iki mağazaya gittim henüz gelmemişkislik kkıyafetler .