- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
canım bazı dr lar bu uygulamayı daha yeni yeni öğreniyor ben geçen sene dr uma dediğimde bu yeni bir test şu an güvenirliliği belli değil bu sefer ki hamileliğimde hemen harmony dedi sende bilirsinki harmony de cinsiyet kromozomlarına ve trizomi 13 18 21 bakılıyor bunlar kesin sonuçtur buda kültürlemedir bi nevi amniyosentezdir tek fark amniyoda daha farklı rahatsızlıklarda çıkıyor dr um dediki artık bir çok kişide denenmiş ve % 99.9 dur hakeza genetik dr u bu uygulama için sağlık bakanlığına başvurmuşlar büyük ihtimalle dedi şu tarama testleri kalkıcak yerine bu geçicek için rahat olsunKızlar acayip sinir oldum dün başım ağrıyor diye eşim doktor kaynımı aradı napalım diye kaynımında kadın doğumcu arkadaşı varmış onu ara dedi eskişehirde doktor arkadaşı. Bende aradım baş ağrısı için baya sordu işte napıyosunuz diye zaten tanışıyoruz normaldede testlerin nasıldı dedi? Ben harmony yaptırdım dedim niye ysptırdın ki dedi onlara güven olmaz işte bana sorsaydn yaptırma derdim kesin ve doğru sonuç çıkmaz onlardan dedi acayip sinirlendim üç doktor iyi yapmışsın dedi bu geldi moralimin içine etti iki dakkada ayrıca öyle mi söylenir zaten başım ağrıyor bide canımı sıktı eşimede kızdım niye karıştırıyorsun başkalarını herkese soruyorsun uffff kafaya takılacak az şey varmış gibi şimdi bide bunu çıkardılar yaaaaa