- Emoji Skoru
- 1.851
- Puanlar
- 248
he heyy bebeişimiz adaşı da varmış topikte.biz de ege barlas takıcaz ismini
![]()
yirim bu egeleri ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he heyy bebeişimiz adaşı da varmış topikte.biz de ege barlas takıcaz ismini
![]()
Günaydın anne adayları... Adanaya aş erilir mi resmen adanaya aş eriyorum ahahahah
Gozun aydin canim nr guzel haberlerkızlar @dandinidandinipapatis @elifmis
darkdays ve merak eden diğer arkadaşlarım şükür geldim eve. evet ayrıntılı ultrason macerasıda bitti 30 dakika kadar bir süre inceledi doktor gayet sağlıklı herhangi bir sıkıntı yok dedi. normal ultrason gibi ama daha uzun süren ve bebeğin her yerine bakıldı. doktor güldü suratını çevirmedi oğluşum.yumuşak yere gömmüş kafayı çıkarmıyor dedi. :) yumuşak yerde plesenta
sonra doktor bak dedi çevirirse yüzünü göstereyim dedi. sonra azıcık çevirdi bizimki yüzünü gözünü dudaklarını burnunu gösterdi. maşallah yavrum günden güne büyüyor. çok hareketliydi. doktorda diyor keyfi yerinde orada diye :) henüz kaç santim kaç gram bilmiyorum daha çıkmadı sonuç. 3 gün sürüyor çıkması ama diğeride ertesi gün çıkmıştı.yarın çıkar oda. çok stresli girdim ama allaha şükür bunuda atlattık. sırada kalp ekomuz kaldı onuda bitirdikmi. geriye pek birşey kalmıyor. allah girmeyenleride hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin hepinize.
Hoşgeldın cnm. Benim bir oğlum var ikinci geliyor kısmetse. Buyuk oğlum Demirhan bu da inşallah Selimhan olacak.
yirim bu egeleri benege barlasta çok güzelmiş
![]()
Selam hanımlar ben gaziantepten alev 4.5 yıllık evliyim bende Şubat annesi olacağım allahın izniyle tanışalımmı?
Hoşbulduk siz nerden :)slm canım hoşgeldin aramıza
şu harmony için benim doktorum çok gereksiz sadece para tuzağı dedi fikrimi söylemek istedim canım
Hoşbulduk siz nerden :)
3lü test yaptıran varmı birde ayrıntılı ultrason nasıl oluyor neye bakıyor ? Bizimki bu ayın 10 unda merak ediyorum
bana da ayrıntılı usg diye bişi demedi ? 2li test yapıldı en son. bi de 23 eylülde galiba 4lü test yaparız dedi. 4lüye nie ihtiyac duydu onu bilemiyorum. 2li temiz çıktı halbuki
2li,3lü,4lü rutin yapıyo doktorlar canım. Bi şe olduğundan değil rahat ol. Benim de senin gibi 2li temüz ama 4lüyü de yaptı.