2015 Şubat Anneleri

ben bir kez oldu gitti daha da yok. kilodan heralde.
dün biri bal dedi gittim bala sarıldım ne kadar çok aldıysam boğazım yandı ama banamısın demedi.
seninki tatlılardan hoşlanmıyor sanırsam esoba birazda ekşileremi dadansan acaba?

amanınnn bayılcam ne kadar çok şey var ya. her şeyi de düşünmek gerekiyor. evlilik hazırlığı gibi bir şey. bir yerden başlasam diyorum ama nerden.
Sorma ya al al bitmez yavastan yavastan almak lazim banyo srtini alabilirsin bu ay bidahaki ay hastane cikisi battaniyesi pijamalari falan sonraki ay biberon emzik derken son aya yatagini ve geceligini birakirsin bi bakmissin 5 ay gecivermis:-)

Herkese günaydın, yorgun ve bitik halde :KK51:Cimcime hayırlı olsun kızın olacak sanırım maşallah :nazar:

Ana okulu canım aslında 3 sene gidecekti, geçen sene küçük diye göndermedim şimdi iki sene gidecek, 4 yaşına 3 ay kaldı :)
benim kızımda bu sene başlıyacak teyzesi.ama haftanın her günü değil 3 gün falan göndericem seneye inşallah tam gidicek.

ben de bugun öğleden sonraya aldım randevu.inşallah güzel haberlerle gelirim.1.5 ay oldu görmeyeli.hamile olduğumu unuttum.gidiyim göreyim de havaya giriyim artık.
bez ben ikisinde de molfix kulllandım.benimkilere yaradı.3. yü bilmem.her bebeşin popişi farklı.
kış içinde monta gerek yok.içi sıcak tutan tulumlardan bi tane alsan 0-3 aylık kışı çıkarır.ben ilk ikiye onu giydirdim.çocukların eşyalarını dağıtırken ona kıyamamıştım.inşallah 3.ye de nasip olur.

selam kızlar ben geldimmm
hayırlısıyla cinsiyetimizi gördük
bir kızım olacakmış :KK68:

doktor %60-70 kız dedi bende biliyorum zaten ben sizi rüyamda görmüştüm siz bana %65 kız demiştiniz dedim. iyi o zaman sen bu akşam bi rüya daha gör sayısal 2 trilyon devretmiş şu rakamları bi söyle bakalım dedi :KK48:

bacaklarını kapatmış zor açtırdı doktor ben yine atladım tamam kapattıysa kızdır o erkek olsa serer yatardı dedim çılgın anne didi bana:KK53:
Merhaba cimcimesultan..Bilmem hatırladınmı Her ay anne olmayı umutla bekleyenler topiginden hatırladım seni.Bende ordaydım bi ara.Bebiş için ugraşıyordun aklımda kalmışsın,görünce yazmadan duramadım...

Allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin.Senin adına çok sevindim.Benimde bir kızım oldu 4,5 aylık şuan.Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inş...

4 lu testimizde temiz cikmis cok sukur doktorum aradi simdi yanliz tshim cok dusmemis doktora git ilacin dozunu artirsin dedi:KK64:

ayyyy kızlar yarın kontrolüm vaaar :KK24: bir buçuk ay oldu minnağımı görmeyeli.cinsiyetini de öğreniriz inşallah.pek çok pek çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır :KK17::KK17:

Kizlar yilin ilk baliklari tezgaha dustu kacirmayin bol bol yiyin

pofff yemekhanedeki yemek iyi değil ne yicem ben yaa tost mu yesem napsam
Bide bana sor okulda çıkan yemekler berbat sırf aç kalmamak bebeğimi de aç bırakmamak için yiyorum ama normalde ağzıma sokmam sırf kuru bişi yemiyim diye işte

Bugün balıkçıya gideceğim, inşallah açılmıştır balık pişirmeyi planlıyorum bulamazsam et haşlama... :) vitamin şart

ben de bugun öğleden sonraya aldım randevu.inşallah güzel haberlerle gelirim.1.5 ay oldu görmeyeli.hamile olduğumu unuttum.gidiyim göreyim de havaya giriyim artık.
bez ben ikisinde de molfix kulllandım.benimkilere yaradı.3. yü bilmem.her bebeşin popişi farklı.
kış içinde monta gerek yok.içi sıcak tutan tulumlardan bi tane alsan 0-3 aylık kışı çıkarır.ben ilk ikiye onu giydirdim.çocukların eşyalarını dağıtırken ona kıyamamıştım.inşallah 3.ye de nasip olur.
hayırlı haberlerle dön canım.benim birbuçuk ay oldu yarına randevum.ben hep prima kullandım ama baya tuzlu fiyatı.zaten ilk aylar bez durmuyorki poposunda kaç kere değiştiriliyor verdiğin para direk çöpe gidiyor yani.

Back
X