Yok anam yok biyerden baslayim dedim yemedi gözüm cenenize saglik hay maşallah
cimcimesultan
cimcime mi geliyormus sana da hadi goxun aydin
mervezehra
icini ferah tut insallah doktorun soyledigi sey gecici kendini tolere eden basit seylerdir rabbime emanet kuzucanlar
dandinidandini
S
Sond
of of ne inat var bu cadilarda siz de goruyonuz orneklerini parmaginda oynatiyolar hep bi isyan istek hali. Esoba sabir demissin de sabir degil o mecburiyet be anacim sabrin bittigi yer de oluyor ama kim takiyor ki simdinin veletleri asiri ozguvenli dik biseyden geri adim attiramiyon baskin karakterler cok.
besikti odaydi yontemdi uzun uzun konusulmus her bebek ayri hikaye yaziyor kalem onlarda vallahi. Okumadigim kitap atastrmadigim yontem uzman kalmamsti kizimda ihtisas yaptik esimle on hazirlik idealler vesaire oyle bi cetin ceviz cikti aklina gelmeyecek seyler yasadim gerek sagligi gerek bakimiyla ilgili butun o uzman gorusleri aile gozlmleri kus oldu uctu gitti zamanla cocugunuza ve size en uyan en dogry programi buluyosunuz bisekilde son noktayi koyan bebelerle olacak seruvenimz oluyor cocuk buyutmede tek dogru yok yani yasayip gorcez hayirli seyler gormek nasip olur insallah