2015 Şubat Anneleri

biz daha başlamadık.yaaa ağladı mı?ben neyle karşılaşıcam bilmiyorum.ama istemezse falan göndermem heralde.kardeşde geliyor ya hassas dönemdeyiz.bu sene de kalsın evde.zaten benimki fazla sosyal arkadaş manyağı.parkta sokakta herkesle arkadaş olmak istiyor hemen yanına gidip kırkyıllık kankisi gibi başlıyor oynamaya.öyle olunca evde kalması beni vicdanen rahatsız ediyor.sosyalliğe ihtiyaçları var.bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum
Canım seninki ana dilindi, bizim ki yabancı memleket mecbur dil öğrenmesi lazım... Sabah ağladı ama almaya gittiğimde neler yaptığını anlattı. Daha hiç ağlamadım anne dedi... Uysal benim oğlum hani bir edepsiz hiç susmayın çocuklar olur birde sakin, maşallah yine iyi kuzum benim :-)

kızlar selamlar mcx lar bir sürü sevgilerden bir demet. bir şey sormam lazım ya. daha önce sormuştum ama şu detayı unutmuşum doğum izni aldığımızda çalıştığımız iş yeri sigorta ödemeye devam ediyor mu? o şekilde mi parayı alabiliyoruz ancak. Ben işe geri dönmeyi düşünmüyorum çünkü. Sigortamı ödeyin diyemem o yüzden. 32. haftada çıkıp gidicem. benim olayım nedir sizce?

bende geri dönmeyi düşünmüyorum ama patronum ısrar ediyor sigortanı doğumdan sonra 2 aya kadar yatırmak zorunda çünkü resmi iznin yasal olan iznindir. ve hakkındır senin nasıl sigortamı ödetemem ... ödemek zorunda valla .

Kızlarrrrrrr canim aşure çekti . Burda bi kaç pastane gezdim ama yok nerden bulucam yahuu :) O paket satilanlar katkı maddesi içeriyor diye istemiyorum da ay cok fenayim :))

Kızlarrrrrrr canim aşure çekti . Burda bi kaç pastane gezdim ama yok nerden bulucam yahuu :) O paket satilanlar katkı maddesi içeriyor diye istemiyorum da ay cok fenayim :))
Antepte olsaydın kesinlikle hemen yapardım bende 3 gün önce komşunla yaptım onunda kızı istemiş ona yaptık

Yapması çok kolay eve geçince yap hemen olur haa tabi nohutu fln önceden ıslayman gerekiyo unuttum onu ben ama yarına yersin en azından bgn hazırlarsan

Eşlerden konu açılmış:) çok şükür pek sıkıntı çekmiyorum o konuda. Mesela dün kardeşimin kına gecesi vardı, yarın düğünü var kaç gündür eşim kalkıyo kahvaltı hazırlayıp beni kaldırıyo Allahrazı olsun. Ama normaldede yapar. Bekarkende kayınvalideme hazırlarmış. Arada cnm yemek yapmak istemez bıgünde senden olsun derim o yapar:)

kızlar selamlar mcx lar bir sürü sevgilerden bir demet. bir şey sormam lazım ya. daha önce sormuştum ama şu detayı unutmuşum doğum izni aldığımızda çalıştığımız iş yeri sigorta ödemeye devam ediyor mu? o şekilde mi parayı alabiliyoruz ancak. Ben işe geri dönmeyi düşünmüyorum çünkü. Sigortamı ödeyin diyemem o yüzden. 32. haftada çıkıp gidicem. benim olayım nedir sizce?
aynı iş yerinde kaç yıldır çalışıyorsun ?

Sen doğum iznine ayrıldığın zaman iş yeri saba maaş ödemiyor , SGK sana ödeme yapıyor

canım öyle değil işte biz hayaller kurarız şöle olsun böle olsun ama küçücük bebği ayırmak mantıklı değil bi kere çookk kusuyolar ve kusmukları burun deliklerine kaçabiliyor nefessiz kalabiliyolr allah korusun benim kızım 3 aylıkken havale geçirdi ellerimin içinde morardı öldü sandım annemin yanındaydım düşün şoka girdim hiö bir tepki veremedim annem sağolsun düşünsene bebeğin başka odada bi kere 6 ay yanında kalıcak sesi gürleşiyor ı zamanlar için rahat eder yemişim dr unu pedagogunu sen ayırma hemen ana dizi alcan zati kalsın bir süre yanında yinede sen bilirsin canım
Zaten son yapilan arastirmalar gosteriyor ki 6 aya kadar bebek geceleri annesinin yaninda kalmali. Cunku kendisini annesiyle hala bir hissediyor ve guvenine muhtac. Yoksa kendine dahil kimseye guvenemiyorlarmis

sence bu kadar hamile arasında bunu yazman doğrumu ?
Bulamayinca sormak istedim burda baska yiyeceklerden bahsederken sesin cıkmıyorken beni azarlar gibi konusman anlamsiz düsünmeden yazmıs olabilirim herkes hakkını helal etsin ama sen dısında cünkü senin böyle azarlar gibi konusmandan haz almadim özel mesaj atarak uyarsaydin inan düsünemediğim icin pisman olurdum

Sen doğum iznine ayrıldığın zaman iş yeri saba maaş ödemiyor , SGK sana ödeme yapıyor
işte hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım buraya tmm sgk ödüyor ama doğum iznindeyken sigortan devam etmek zorunda diyo bazı kişiler o doğru mu ? ben geri dönmcem ve ödemicekler yani öyle bi polemiğe girmek istemiyorum...

bende geri dönmeyi düşünmüyorum ama patronum ısrar ediyor sigortanı doğumdan sonra 2 aya kadar yatırmak zorunda çünkü resmi iznin yasal olan iznindir. ve hakkındır senin nasıl sigortamı ödetemem ... ödemek zorunda valla .
ya ödemezler biliyorum hiç uğraşasım yok açıkçası bır bır bır falan :(

Eşlerden konu açılmış:) çok şükür pek sıkıntı çekmiyorum o konuda. Mesela dün kardeşimin kına gecesi vardı, yarın düğünü var kaç gündür eşim kalkıyo kahvaltı hazırlayıp beni kaldırıyo Allahrazı olsun. Ama normaldede yapar. Bekarkende kayınvalideme hazırlarmış. Arada cnm yemek yapmak istemez bıgünde senden olsun derim o yapar:)

Benim eşimde öle canım. Ev işlerine yardım eder cam bile siliyor düşün hamile kaldığımdan beri 1 kere sildik ramazandan önce onuda o yaptı bna elletmedi bile. Yemek yapar ben yapıyorsam yardım eder. Sabah kalkar erkenden kahvaltı hazırlar bu konularda asla hakkını ödeyemem. Allah bin kere razı olsun eşimden de yetiştiren annesinden de :):KK68::KK68::nazar::nazar::nazar:

Bulamayinca sormak istedim burda baska yiyeceklerden bahsederken sesin cıkmıyorken beni azarlar gibi konusman anlamsiz düsünmeden yazmıs olabilirim herkes hakkını helal etsin ama sen dısında cünkü senin böyle azarlar gibi konusmandan haz almadim özel mesaj atarak uyarsaydin inan düsünemediğim icin pisman olurdum

Canım sıkma canını arkadaş azarlamak amacıyla yazmamıştır sadece herkes hamile canı isteyenler olur die düşünmüştür.
Ayrıca eski sayfalardaki belki yemek konularını görmedi bile. Bence ikinizde hormonların etkisiyle böle konuşmayın birbirinize :)

ayrıca aşure benim vazgeçilmez sevdiğim lezzettir. Düğünümden sonra annemlere el öpmeye gittiğimizde annem seviyorum die koca tencere yapmıştı annem gibi kimse güzel yapamaz ben onunki gibi güzel lezzetlisini yemedim. Ama kendin pişirsen tavsiyem sana içine bir tutam tuz kat yoksa herşey çiğmiş gibi oluyor. Annemin sırrı bu :KK64:

sence bu kadar hamile arasında bunu yazman doğrumu ?
Biz birbirimizi anlamak için burdayız.

O zaman bende dünden beri bir arkadaşa aldığı kıyafetlerin resmini atmasını rica ediyorum o da yanlış.alan var alamayan var.bu ne kadar saçma ya.

Canı çekmiş yazmış.ballandıra ballandıra mı anlatmış ta bizimde nefsimiz çekmiş..

Back
X