2015 Şubat Anneleri

Merhaba Şubat anneleri
Allah kolay zahmetsiz doğumla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Benim size bir sorum olacak cinsiyetlerinizi öğrenmiş olmalısınız. Doktor 12 hafta 1gunlukken kıza benziyor dedi. Sizede böyle tahmin yapıp yanilmayan var mı acaba.
bana da doktorum büyük ihtimal kız ama şimdilik eşinle senin aranda bir sır olarak kalsın bu demişti bi sonraki kontrolde %100 kız dedi :) eger kız demişse buyuk ihtimal öyledir canım cunku goremedikleri zaman soylemiyorlar ztn pek

Ayyy kac gundur brnimfe canim istiyo ama disaridan almak istrmedim sevmiyorum evdede hic yaomadim bana bi msj ativersene bacim tarifi:KK68:
Canım ben internetten herhangi bi siteden yapmştm inan aklımda değilki hangi siteydi aç birini yap yaa bişy olmaz ama sonradan koyulaşıyo bn tarifteki sudan daha az koymştm susuz sevym diye o da suyunu çekince iyice katılaşmştı ama tadı gzldi

Merhaba Şubat anneleri
Allah kolay zahmetsiz doğumla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Benim size bir sorum olacak cinsiyetlerinizi öğrenmiş olmalısınız. Doktor 12 hafta 1gunlukken kıza benziyor dedi. Sizede böyle tahmin yapıp yanilmayan var mı acaba.
Merhaba Şubat anneleri

Drda bizde cikintiyi gorduk ama bu hafta cok erken kiz erkek demek icin o cikinti klitorise donusebilir dedi 16da netleriz dedi nub teorisi var dediler bir bakalim dedik sagol canim yorumun icin 1 kizim var allah saglikli sihhatli bir evlat daha versin ama catliycam meraktan :)

merhabalar herkese..ben de şubat annesi olacağım Allah'ın izniyle.17.haftanın içindeyim.üçlü test için kan vermiştim.yarın çıkacak sonuç.umarım iyi olur..sorunsuz bir hamilelik diliyorum herkese..

Back
X