Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli cumalar cnmHayırlı Cumalar Anne adayları....
Hayirli.olsun cnm bi prenses daha geliyo masaallahselam guzel anneler hayirli cumalaaaar :))
bugun ebemizde randevumuz vardi normalde bebege bakmayacakti ama bulundugumuz odada ultrason vardi ve baktiii normalde 3.cu ayimizda doktor kiz demisti bugun ebemiz de kiz dedi :))
Allah izin ederse rabbim bize de kiz bebek verdi :)) eli ayagi hic durmuyodu cok hareket ediyo dedi :))
Allah razi olsun canim benim seninle gunlerimiz ayniymis senin ne olacak insallahHayirli.olsun cnm bi prenses daha geliyo masaallah
Acisini bilmiyorum canim ama sevsem de koyamam oglan yiyemez diye yemegin icine koyamiyoruz. Benim bahsettigim tarhanalik kirmizi biber etli biber salcalik biber de derler.. O isteevet ben hiç almadım ama annemler her yemeğe nerdeyse yarım kg doğruyorlar. tuzsuz yedikleri için tat veriyormuş hatta acısı da varmış onun.
Erkek cnm.benimkiAllah razi olsun canim benim seninle gunlerimiz ayniymis senin ne olacak insallah
Canim cocugun kordonu makasla kesiliyor normal da dogursan sezerya da dikisin de oluyor nester de dokunuyorDoktorum çok gerekli değil ama sen bilirsin dedi.. Bugün kaydımı yaptırırken geçen hafta bir gebe tetanozdan ölmüş Silvan da dediler.. Çok kararsız kaldım ya peeff..
Ay yerim ben onu yaaa çok tatlı![]()
İlk oglanda ben 5. Ayda baslamistimEvet ilk bebek. Bir parça birşeyimiz yok haliyle. Benim fazladan nevresimim bile yok. Bana yetiyor anca. Nasıl olucak bilmiyorum. Dün dediğim gibi indim çarşıya evet 10 tl ye bile çok kaliteli kıyafetler var ama bi tane iki tane alınmıcak. Birden alınacağı için çok zorlucak bizi. Ama yok anlatamıyorumşimdi 300 gr bebekle nefes nefese geziyorum,hemen yoruluyorum. 3kg bebekle ne yapıcaz birde dediğin gibi kar kış yani Aralık bu. Sen şanslısın negüzel herşeyi hazır. Ahh ahh ....
Hmm bak onuda yapabilirim belki ben daha pratik bi çorba düşünmüştüm ama oda yaraşır yanına. Geçmiş olsun canım aman dikkat ateş önemli hamilelikte. Gerçi sen bilirsin ama aklında bulunsun 38 buçuk olursa ılık bi duş al. Tetanoz aşısı için ben tereddütteyim çok mu gerekli ? Yapmazsam nolur ? Ayıptır söylemesi enjeksiyon fobim varda. Kan bermeye alıştım ama iğne ve aşıdan çokkk tırsıyorum. Kusmaktan ötürü acile gittiğimde yapmışlardı bi iğne sanki hala acıyo gbi geliyo bana. Çığlık çığlığa kan veriyorum iğne yaptırıyorum. Odadan bi çıkıyorum herkes bana bakıyo o kadar utanıyorum ki. Küçük bi çocuk bekliyolar galiba ama kazık kadar boyumla ben çıkıyorum,
Bende bugün bitik durumdayım okuldan kendimi nasıl eve attım hatırlamıyorum bide üstüne vitaminden sonra gene çıkardımiyiki vitamin kullanmıyorsun bence şanslısın ben şimdiye kadar hayatımda üç kere kustuğumu hatırlıyorum ama bu ilaç yüzünden bu sayı baya arttı okuldakiler şaşırıyor bana çünkü saçımı bile yapamıyorum makyajsız gidiyorum işe. Gerçi hiç umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun yeter biliyoruz ki bunlar tatlı hatıralar :)
Bana da sadece demir verdi.sabah içiyordu m açlıktan bayılıyorum,dün gece içtim gündüz açıkmadım ama gece gur gur
bebek arabası ben hemen almayı düşünmüyorum çünkü normalde de tek başıma çıkan biri değilim eşim sevgili dönemimizden beri hep arabayla getirir götürür her yere işi de müsait hemen evimize 5 dakika araba kiralama işinde. o yüzden gidip gelebiliyor eve. sadece araba koltuğu ile anakucağı almayı düşünüyorum. annemde evine beşik alıcak ufak tarzda. bizim beşiğimiz hazır. geriye eşyaları ıvır zıvırı kaldı. sağolsun annemle babam vericek alışveriş parasını. gerisinide biz eşimle halletmeye çalışıcaz. uygun gibi duruyor çocuk eşyaları ama gerçekten pahalı. geçen şöyle bir çıktık annemle çarşıya bazı şeyler çok aşırı pahalı.
mesela ben bir tane ateş ölçer baktım temassız olandan genelde doktorların kullandığı 100 lira gibi birşey ama diğerleriyle ateş ölçmek zor oluyor bebeklerde en iyisi bir tane böyle birşey alıp uzun süre kullanmak.
Sen beni dinle öğlen akşam löp et yiycen bak bir ayda tavan yapacak.ama et biraz iflas ettiriyor adamı durumun varsa dene. Yemek yapmasanda tavada da olur.madem kocanda seviyor.
Bende öyle yapayım fark etmz değilmi doktorada sorayım.saol çok bilgilisin paylaş bizimle bilgilerini :) et konusunda şimdi gördüm :) başka başkaCanım esobacım Demir'i sabah içme gece yatmadan iç yanında portakal ya da mandalina dilimleri ye. Demir gündüzleri hem şişkinlik de yapar hem mide bulantısıyla birlikte iştah da. 2 yıl boyunca kullandım ilk başta sabah akşamdı sonra sadece akşam aldım.
canım aynı ateşölçerden bende alıcam kolunun altına kulağına koydurmuyo çocuk tabanca gibi olanlar daha iyi hemende ölçüyo o yüzden benimde tercihim o bak bu linkten fiyatıda uygun
http://www.teknosa.com/urunler/1202...9BzHjJ9k5Mfg3lrqpHNNE8qLjT2uTSFpUUaAlKH8P8HAQ
İlk oglanda ben 5. Ayda baslamistim
Kuveti filesi
Hastane cikislari
Zibin seti
Agiz silme bezleri falan dogsa ilk etapta lazim olacak seyleri almistim sonra ufak ufak devam ettim
canim sen ikna et ufaktan basla bence
7. Ayinda dogum cantan hazir olsun en azindan.