2015 Şubat Anneleri

heh bende bundan baktım canım en iyisi bu zaten. ölçtürmüyorlar valla etrafımda kimi gördüysem hepsi aynı hemen hastaneye götürüyorlar ölçtürmedikleri için. en iyisi böyle birşey :)

ben şuan arıyorum elerinde varmı diye

Canım sağol şimdi geldik doktordan,kesti bantı eve gidin yumuşatın çıkacak dedi kıyametler koptu benim oğlanın canı ne tatlıymış çıldırdım resmen hem ona kızıyorum hem üzülüyorum offf ya evlat canından can kanından kan..O ağladıkça benim içime aktı gözyaşları..Geldik 15 dakikadır banyodayız hala bekliyoruz..Rabbim sabrımı bunla sınıyor o bant başıma dert oldu!!!Mübarek Cuma evlatla sınamasın Rabbim büyük şeyler yaşayanlar ne yapsın çük şükür....

Kıyamam Allah sabrını veriyor işte inşallah ikincisi çok uslu olur annesi....

Bende 34 senede 1 kere yaptım:)))

ama olsun o da bişeydir :)

bana hep diyorlar dünyada ne nimetler var ama sen kaçırıyorsun diye. o ünlü yoğurtlu et varya mesela onu da yemiyorum. ben de şu tadına bakamadan yemiyorum diyenlerdenim maalesef. biliyorum ağzıma alınca midem kalkar. çok karışık çünkü. melemen bile yemiyorum.

cok karısık seylerı bende sevmem canım ama bahsettıgın seyler ınan dunyanın en guzel yemeklerı. bence bı denemelısın

heh bende bundan baktım canım en iyisi bu zaten. ölçtürmüyorlar valla etrafımda kimi gördüysem hepsi aynı hemen hastaneye götürüyorlar ölçtürmedikleri için. en iyisi böyle birşey :)
70 tl fiyatı sordum mağazalr da varmış görevli ürünün güzel olduğunu söylüyor

Bide biz son ay taşınıcaz. Hangi biri yetişsinki değil mi ? Evlemi alışverişlemi uğraşıcaz. Ben bu akşam da biraz başının etini yiyim :)) ama inşallah yoğun birgün geçirmemiş olur yoksa yarına kalır ;(
Bu ara da buda bizim ilk Vesikalık fotoğrafımız :p

maşallah canım ya allah bağışlasın çok güzel de poz vermiş size o burnusunu yerim yani :) sağlıkla gelsinler inşalah

kuvöz de falan kalıyor mu acaba normal kiloda falan doğarsa bir problem oluyor muymuş.
bana da ameliyattan dolayı rahimde yırtılma olabilir demişlerdi ben de korktum şimdi aklıma geliyor endişeleniyorum ama şimdiki doktorum bir problemden bahsetmiyor hiç.
Arkadasım normal kılosunda doğurmuş cnm kuveze gırmemıs ıı dusunelım ıı olsun ıns vaktı zamanında sağlığıyla dogum yaparız :)

70 tl fiyatı sordum mağazalr da varmış görevli ürünün güzel olduğunu söylüyor

fiyatı uygunmuş bunun eczane tarzı yerlerde 2 katı paraya satıyorlar bende böyle dışarıdan almayı düşünüyorum.

Bide biz son ay taşınıcaz. Hangi biri yetişsinki değil mi ? Evlemi alışverişlemi uğraşıcaz. Ben bu akşam da biraz başının etini yiyim :)) ama inşallah yoğun birgün geçirmemiş olur yoksa yarına kalır ;(
Masallahh :)
Dogum cantan hazir olsa ohh demene yeter canim cok da stres yapma yavas yavas alinir. Gezerken bir iki toplasan hepsi tamam oluyor
Ama ne bileyim 7. Ayda kapinin arkasina o cantayi koydugumda ustumden yuk kalktigini hissetmistim :)

maşallah canım ya allah bağışlasın çok güzel de poz vermiş size o burnusunu yerim yani :) sağlıkla gelsinler inşalah

Amin teşekkür ederim hepimizinkini bize bağışlasın Allahım :)
Eşimde diyorki ne senin burnuna ne benim burnuma benziyor top gibi burun mu olur :)) bu pozu verdi sonra poposunu döndü bize , hiç bakmadı yüzümüze neyse her ay aldığımız fotoğraflar içinde en güzelini verdi ama :))

KIZLAR birsey söyleyeceğim daha öncede bi kaç kisi yazmıstı ama havada kaldi instagrami face i whatsappi bi yerden daha rahat konusabiliriz aslinda ama bana kalirsa whatsapp hemen hemen herkeste var ordan bi grupta kurabiliriz olur diyenler bana telefon numaralarini mesaj atabilir ordan bi grup açabiliriz bilmiyorum ne dersiniz bu bir fikir tabi telefon numarasi vermek istemeyen olabilir onu da anlarim ama sorun olcağini düsünmüyorum :)

kızlar acayıp canım sıkıldı agla agla ıcım sıstı
kızımı anasınıfına kaydettırmıstım ya bugun aradım ogretmenını ogrenmek ıcın en ıstemedıgım ogretmene vermısler kuzumu.. ogretmen cok yaslı ve maalesef sıgara ıcıyor. mud yrd. ısrarlar ogretmen secmek gıbı bı hakkımızın olmadıgını soyluyor.. ama benım cocugumda alerjı var sıgara olayı nedır yaa sız karısamazsınız ogretmenın sıgara ıcmesıne dıyo benım derdım o deıl zaten nıye karısıyım sıgarasına ama o ogretmenı ıstememek hakkım deılmı yaa

Masallahh :)
Dogum cantan hazir olsa ohh demene yeter canim cok da stres yapma yavas yavas alinir. Gezerken bir iki toplasan hepsi tamam oluyor
Ama ne bileyim 7. Ayda kapinin arkasina o cantayi koydugumda ustumden yuk kalktigini hissetmistim :)

Muhakkak rahatlamışsındır :) bende zaten hemen herşeyi alıp dolduralım demiyorum . Indirimde olan , güzel birşeyler görünce tek tek alsak zaten olur :) ama bakalım ne olucak :) ben doğuma dımdızlak giderim sonra sorarım eşimede çevremede :KK62:

• Beğen
Reactions: Dgy
kızlar acayıp canım sıkıldı agla agla ıcım sıstı
kızımı anasınıfına kaydettırmıstım ya bugun aradım ogretmenını ogrenmek ıcın en ıstemedıgım ogretmene vermısler kuzumu.. ogretmen cok yaslı ve maalesef sıgara ıcıyor. mud yrd. ısrarlar ogretmen secmek gıbı bı hakkımızın olmadıgını soyluyor.. ama benım cocugumda alerjı var sıgara olayı nedır yaa sız karısamazsınız ogretmenın sıgara ıcmesıne dıyo benım derdım o deıl zaten nıye karısıyım sıgarasına ama o ogretmenı ıstememek hakkım deılmı yaa

Ahh :((
Doktor seçme hakkımız varda öğretmen niye yok ??
Benim kardeşimde de bir problem oldu ama müdür öğretmen değiştirmenin mümkün olmadığını söylemişti. Yakında başka okul yok mu ? Okul değiştirseniz ??
Sonuçta anaokulu ya çocuğa okulu sevdirir ya nefret ettirir. Ki en doğal hakkın sigara içmeyen daha dinamik bir öğretmen istemen ama kurallar buna izin vermiyor bildiğim kadarıyla :((

. Ah canım maşAllah çok güzel çıkmış bi tuhaf oldum bende çok merak ediyorum miniğimi bizim ayrıntılı 2 hafta sonra inşAllah iyi haberlerle geliriz çok heyecanlıyım

Canım bendim o. Fehmi bey alaninda iyi bir isim gönül rahatligi ile gidebilirsin fiyat da cok artmamis malesef ucretleri yuksek perinatologlarin ben de hala ayarlayamadim buyuk ihtimal fehmi beye gidecem gibi

ya canım inanki bebişlerimiz için herşeye değer ama insan ileriyi düşününce biraz tasarruflu olmak gerek die geçiriyor içinden. fehmi beyin yerini aradığımda sordum 300 tl dedi muane ücretini sormayı unuttum oda 80-100 vardır. bu iş bize 400e fln mal olacak sanırım. Hayırlısı bakalım 3lü testimin sonucu gelsinde önce kendi dr gitmeyi düşünüyorum. Belki direkt perinatoloktan önce o bakar risk bişey görürse gönderir bizi uzmana bilmiyorum öle kafamız karıştırdı ki drlar :KK43: :KK61: benim bebişim sağlıklı ama hep öyle hissediyorum. inşAllah sağlıkla eksiksiz kusursuz doğar tüm bebişler.

Back
X