2015 Şubat Anneleri

Benimde kocaman olduuuu ve daha hiç kilo almadım ikiz oldugu için galiba erken çıktı hoşuma gitmiyo değil önceden ondan bile korkuyodum karnım kocaman olcak die şimdi hoşuma gidiyo
Benim de hosuma gidiyo ama 4. aydan bu kadar buyukse 9. ayda nasil olacak :)

ablalarım bi derdim var. ben bebişimi hep kız olarak hissettim çin rus hangi takvim olursa olsun hepsinde kız çıktı. dr.erkek dediğinde afalladım şok oldum resmen. 15 dk.ağzımdan kelime çıkmadı sonra çok sevindim herkese müjdeledim. ama hala oğlum olacakmış moduna giremedim. hissedemiyorum yani kızım olcakmış gbi geliyo bana bebek küser bana diye üzülüyorum. ben kötü bi annemiyim ya :KK43: çok üzülüyorum bilemezsiniz.. çok mutluyum ama buruk gbi bi yanım. çok kötüyüm ya. 10 gündür de eşim gezdirmedi beni iyice bunalıma girdim durup durup düşünüp düşünüp ağlıyorum. her gün ağlamaya bahanem var. işe giderken öptü ama niye sarılmadı eşim benden soğudumu diye ağlıyorum. çok bozuğum bu aralar. iyi bi anne değilim sanırım ben.. bu arada 1 kere ultrason da gördük 16.haftada 19.da gidecem bi daha. değişebilir mi? yada 2 kere üst üste öğrenirsem o zaman daha çok motive olurmuyum?

canım ama sen gerçekten pireyi deve yapmışsın :D kız üzülme sen üzülürmü insan bak bende deli gibi erkek çocuk istiyodum hep bekledim erkek demesini çünkü şöle düşünüyordum kapı gibi oğlum olsun kahramanım olsun koluna girip gezeyim ilerde doktor kız deyince şaşırdık ikimizde eşimle bi kez daha bakmasını istedik sonra tekrar tekrar ultrasona girince kız fikrine alıştık şimdi hergün kızım diye seviyorum yani bu geçici aslında zaman zaman ağlak zamanımız oluyo kendini üzme bebeğini de üzme kafana çok sey takıyorsan bence oyalancak bişeyler bul belki rahatlarsın eşin gezmeye götürmedi diye ağlanır mı ben napayım ben hep evdeyim adam diyo ki zaten çalışıyom işe gidiyomuşum ( ona göre bu evden çıkmak ya gezmiş oluyosun ) hafta sonu evde oturtuyor ben hep ağlayım o zaman :D bu arada işimede yürüyerek geliyom evimin 2 alt sokağında :) yani hep aynı manav hep aynı bakkal :KK48: biraz uzun oldu k. bakma :KK50:

cnm ben ayrıntılıyı 70 tl ye yaptırdım. pahalıymıs senınkı bıraz. baska bır yerde yaptırma sansın yokmu acaba sor ıstersen. bu arada gozun aydın, insallah hersey boyle yolunda gıder
özel yerde mı yaptırdın 70 tl ye anlamadım. ya benım arkadaşta üniversite hastanesınde yaptırdı 90 tl ye ama 10 dakıkada girdi cıktı.
iyi bir yer olsun istiyorum. cerrah paşa, çapa falan var ama onlarla uğaşmak istemiyorum.

geldim ben 3 lü test iyi çıkmış sevindim. ayrıntılı için bakırköyde Radyotom a yönlendirecekmiş orayıda aradım 290 tl imiş.

gözün aydın canım :) ayrıntılı biraz pahalı geldi bizde gitcez 150 tl miş başka yere de sor istiyosan

geldim ben 3 lü test iyi çıkmış sevindim. ayrıntılı için bakırköyde Radyotom a yönlendirecekmiş orayıda aradım 290 tl imiş.

hadi gözün aydın benimde kontolüme 12 gün kaldı hele bakim doktor ayrınlı bakacak mı bakmazsa soracam nere yapıyormuş

anneler slm... pek ugrayamıyorum okuyorum ama yazamıyorum..
ıns benımde kızım olacak:)bıze de herkes kız dıyordu ölede oldu doktor %100 kız dedı ama değişir mı bilmıyorum...
esoba ayrıntılı için radyotom mu olması gerekıyormus ????
bırde bızım 2li test ıyı cıktı sız 4lü yaptıracakmısınız?????

ablalarım bi derdim var. ben bebişimi hep kız olarak hissettim çin rus hangi takvim olursa olsun hepsinde kız çıktı. dr.erkek dediğinde afalladım şok oldum resmen. 15 dk.ağzımdan kelime çıkmadı sonra çok sevindim herkese müjdeledim. ama hala oğlum olacakmış moduna giremedim. hissedemiyorum yani kızım olcakmış gbi geliyo bana bebek küser bana diye üzülüyorum. ben kötü bi annemiyim ya :KK43: çok üzülüyorum bilemezsiniz.. çok mutluyum ama buruk gbi bi yanım. çok kötüyüm ya. 10 gündür de eşim gezdirmedi beni iyice bunalıma girdim durup durup düşünüp düşünüp ağlıyorum. her gün ağlamaya bahanem var. işe giderken öptü ama niye sarılmadı eşim benden soğudumu diye ağlıyorum. çok bozuğum bu aralar. iyi bi anne değilim sanırım ben.. bu arada 1 kere ultrason da gördük 16.haftada 19.da gidecem bi daha. değişebilir mi? yada 2 kere üst üste öğrenirsem o zaman daha çok motive olurmuyum?

bi de yaşını merak ettim : )

özel yerde mı yaptırdın 70 tl ye anlamadım. ya benım arkadaşta üniversite hastanesınde yaptırdı 90 tl ye ama 10 dakıkada girdi cıktı.
iyi bir yer olsun istiyorum. cerrah paşa, çapa falan var ama onlarla uğaşmak istemiyorum.

özel hastanede yaptırdım cnm. 70 tl ayrıntılıya 50 tl de kan testıne aldılar. valla benımde oyle cok uzun surdugu soylenemez. 10- 15 dk baktı bebege. allaha sukur bırsey cıkmadı.

kızlaaaar ben geldim kontrolden.çok güzel geçti bebeğimin gelişimi her şeyi iyiymiş şükürler olsun.vee

prensesimden sonra paşam geliyormuş :KK76: :KK73:

hadi bakalım bi paşa daha :) allah uzun ömür versin cnm

pireli deve pireyi deve yapmışsın sen :-):-). kız bunlar için ağlanır mı? ama hepsı hormonlardan. bak cınsıyet konusunda bnede senın gıbı erkegı duyunca sok oldum . kac hafta inanamadım. doktor yanlıs gormustur kesın dıye dusundum ve aynı senın gıbı vıcdan azabı cektım. ama gecıyor bu duygu emın ol. en son doktora gıttgım de ıns degıstırmezde kız demez dedım. cunku oglan fıkrı suan okadar hosuma gıdıyorkı anlatamam. kucuk bır kahraman var dıyorum içimde. biz kendımızı cok ınandırdık en basta kız dıye belkıde oyle ıstedık ve sonra da ınanamadık gerceklere . boyle şeylerle annelıgını sınama lutfen. zaten kafalarımız, duygularımız karmakarısık bırde vıcdan azabı cekme bunların yanında. eşine de sacma seylerden kırılmıssın yada kendını bosuna uzmussun dıyım. maalesef onlar bızım gıbı hassas degıler tatlım. şuan kırk yıl dusunse sarılmadıgı ıcın senı uzdugu aklına gelmez:-):-):-) o yuzden takılma oyle seylere . ben uzun sure erkek annesı olmak ıle ılgılı yazılar okudum, erkek bebek kıyafetlerıne baktım, erkek bebek vıdeoları izledım ve bunlar bu fıkre alısmama cok yardımcı oldu sende dene ıstersen...
Seninle ayni seyleri yasadim. Sanki benim oglum olamazmis gibi hep kiz desinler diye bekledim. Bir yandan da vicdan azabi cektim. Yalniz bebisini kucagina aldiginda dunyan degisiyo. Simdi benim oglum uc yasinda, ilk andan itibaren ona bayiliyorum. Deselerdi ki, onun yerine kiz olsun ister miydin, asla. Olaganustu yaratilmisiz, icgudusel bayilacaksin ona... Esinle alakali da takilma, o da belki sen uzuluyosun diye uzulup ne yapacagini bilmiyodur; ya da is yerinde kendine ait sorunlar vardir, kafasi onlarla mesguldur:)

pazar gününden itibaren bebeğimi hissetmeye başladım... benim 3 lü ayın 13nde anccak tayinimiz çıkabilir ve bulunduğum ilçedeki doktor iiznde .. ile gitmem çok zor olacak nasıl yapacağım bilmiyorum... inşallah kaçmaz..

Canim sen bi git avmye bi gez bi toz bi hava al. Erkek bebek esyalarina bak
Ben ikinci ogluma hamileyim. Dogum atlatan kadin sadece saglikla kucagimda goreyimden baska bisey dileyemiyor bile inan.
Sen bi gez bi hava al bence sadece kendini fazla dinlemissin
Bibiyi gorduyse dr olay bitmistir :D

Back
X