2015 Şubat Anneleri

cnm ben ayrıntılıyı 70 tl ye yaptırdım. pahalıymıs senınkı bıraz. baska bır yerde yaptırma sansın yokmu acaba sor ıstersen. bu arada gozun aydın, insallah hersey boyle yolunda gıder
Nerde yaptirdin canim
Benim bi tanidigim da ayni dra gidiyor 4 biyutluyla 15 dk kadar zten organdan bacaginin kemigine kadar inceliyor ve ayrintili ondan istememis..
Ben de kararsizlardayim randevum da 28 eylulde..

Kızlaaaar biz watsupta grup kurduk isterseniz oraya gelin :) özelden öesaj atabilirsiniz eklerim sizi

cimcimesultan......sana bi sorum olacaktı özelden nasıl mesaj atıldığını bulamadım...
çanakkale de oturuyordun sanırım doktora nereye gıdıyorsun doktor arıyorumda ....

Nerde yaptirdin canim
Benim bi tanidigim da ayni dra gidiyor 4 biyutluyla 15 dk kadar zten organdan bacaginin kemigine kadar inceliyor ve ayrintili ondan istememis..
Ben de kararsizlardayim randevum da 28 eylulde..

cnm ben bursada rentıp ta yaptırdım. ayrıntılı 4 boyutlu olmuyor mu zaten? yanı ben oyle bılıyorum. cunku doktorum ayrıntılı ultrason cektırelım dedı. ve 4 boyutlu goruntuden baktık.

Kizlar watsappa kimler katiliyo?
Ben tereddutte kaldim acikcasi tel no paylasmak pek givenilir gelmemekle beraber buradaki paylasimin azalacagini da usunuyorum
Kim ne dusunuyor?

Ben
Kizlar watsappa kimler katiliyo?
Ben tereddutte kaldim acikcasi tel no paylasmak pek givenilir gelmemekle beraber buradaki paylasimin azalacagini da usunuyorum
Kim ne dusunuyor?
ben varım mesela ya nolcakki istese sapıklar numaramızı heryerden bulur eşim duysa kızar ama söylemiycem ona numaramı yazdugımı:) ama gzl oldu

gözün aydın canım :) ayrıntılı biraz pahalı geldi bizde gitcez 150 tl miş başka yere de sor istiyosan
sağol canım. valla hiç o araştırma işine gırmek ıstemıyorum aslında. olacaksa ıyı bır yer olsun. cd de verıyorlarmıs hem :)

hadi gözün aydın benimde kontolüme 12 gün kaldı hele bakim doktor ayrınlı bakacak mı bakmazsa soracam nere yapıyormuş
benim şansıma işte hastane yapmıyormuş. hiç bahsetmedı zaten yaptır yaptırma diye ben ıstedım.

cnm ben bursada rentıp ta yaptırdım. ayrıntılı 4 boyutlu olmuyor mu zaten? yanı ben oyle bılıyorum. cunku doktorum ayrıntılı ultrason cektırelım dedı. ve 4 boyutlu goruntuden baktık.
Bildigim kadariyla oyle
Ben istanbuldaym..
Benimki hep 4 boyutluyla en az 10 dakika mincikliyo bebemi
O yuzden istememis arkadastan da bilemedim ben de..

anneler slm... pek ugrayamıyorum okuyorum ama yazamıyorum..
ıns benımde kızım olacak:)bıze de herkes kız dıyordu ölede oldu doktor %100 kız dedı ama değişir mı bilmıyorum...
esoba ayrıntılı için radyotom mu olması gerekıyormus ????
bırde bızım 2li test ıyı cıktı sız 4lü yaptıracakmısınız?????
yani orası şart değil hoş başka yerlerde yapıyordur ama doktor orayla çalışıyor demek yazı yazıcam dedi.
devlet hastaneleri de yapıyor. ben aslında bezmi alemde ameliyat oldum orda da yaptırırdım ama orası da 10 dk da bakıyor elıne bır resım tutuşturup gonderıyor. ilgisizler.
bana 2 li yaptı ıyı cıktı sonra daha yapmıycaz dedı. 3 lü yaptı. şimdi de başka teste gerek yok dedı .önumuzdekı ay 4 lü yapar kesın. ben de sesımı çıkarmıyorum yapsın dıyorum. ne buluyorsa yapıyor.

kızlaaaar ben geldim kontrolden.çok güzel geçti bebeğimin gelişimi her şeyi iyiymiş şükürler olsun.vee

prensesimden sonra paşam geliyormuş :KK76: :KK73:
gözünaydın. ne güzel bir kız bir erkek oldu. genelde aynı cins olmuştu burda ikincisi olanların. şanslısın.

image.webp
:KK46::KK46::nazar::nazar:Kızlar benimde oğlum olacakmış çok heyecanlandım inanamadım Dr ciddi mi diye sorunca çıkışta Dr mun ultrason kağıdındaki bu esprisiyle karşılaştım.:KK45::KK46::nazar::nazar::KK46:
Maşallah demeyi unutmayın :nazar::nazar::nazar: :KK15:

özel hastanede yaptırdım cnm. 70 tl ayrıntılıya 50 tl de kan testıne aldılar. valla benımde oyle cok uzun surdugu soylenemez. 10- 15 dk baktı bebege. allaha sukur bırsey cıkmadı.
rapor yazdı mı peki. ölçüleri falan.

Eki Görüntüle 1235272 :KK46::KK46::nazar::nazar:Kızlar benimde oğlum olacakmış çok heyecanlandım inanamadım Dr ciddi mi diye sorunca çıkışta Dr mun ultrason kağıdındaki bu esprisiyle karşılaştım.:KK45::KK46::nazar::nazar::KK46:
Maşallah demeyi unutmayın :nazar::nazar::nazar: :KK15:
Ayyy çok güldü komikmiş senin doktor :) hadi bakalım saglıkla inşallah:) maşalah annesin oğlunada

Back
X