2015 Şubat Anneleri

Kizlar watsappa kimler katiliyo?
Ben tereddutte kaldim acikcasi tel no paylasmak pek givenilir gelmemekle beraber buradaki paylasimin azalacagini da usunuyorum
Kim ne dusunuyor?
bencede herkesin watsap ı yok. ve olmayanlar katılamayacak ikiye bölünmüş olacak.
benim var ama bilemedim bende.
yine de herkes fikrini beyan etsin bakalım orta yol bulunur :)

• Beğen
Reactions: Dgy
Eki Görüntüle 1235272 :KK46::KK46::nazar::nazar:Kızlar benimde oğlum olacakmış çok heyecanlandım inanamadım Dr ciddi mi diye sorunca çıkışta Dr mun ultrason kağıdındaki bu esprisiyle karşılaştım.:KK45::KK46::nazar::nazar::KK46:
Maşallah demeyi unutmayın :nazar::nazar::nazar: :KK15:

ay cok guldum. masallah ya :nazar::nazar::nazar::KK70::KK70::KK70::KK70:
bızde de aynısı oldu ama kağıda yazmamıstı. sizin dr daha bi zeki çıkmış :KK70::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1235272 :KK46::KK46::nazar::nazar:Kızlar benimde oğlum olacakmış çok heyecanlandım inanamadım Dr ciddi mi diye sorunca çıkışta Dr mun ultrason kağıdındaki bu esprisiyle karşılaştım.:KK45::KK46::nazar::nazar::KK46:
Maşallah demeyi unutmayın :nazar::nazar::nazar: :KK15:
maşallah canım hayırlı olsun.bizim doktorda cinsiyeti belli mi deyince direk pipisini gösterdi.senin dr da alemmiş :KK45:

merhaba aranıza yenı katıldım benımde bebegım 17 haftalık.erkek dedı yüzde doksan bakalım hayırlısı.kızım 2011 subatlı.yanı eskıdende 2011 subat annesıydım:))))

sağol canım. valla hiç o araştırma işine gırmek ıstemıyorum aslında. olacaksa ıyı bır yer olsun. cd de verıyorlarmıs hem :)
vala izmirde olsan gel beraber gidelim derdim :) 30 dk bakıyor cd de veriyormuş 150 tl fiyatı

yani orası şart değil hoş başka yerlerde yapıyordur ama doktor orayla çalışıyor demek yazı yazıcam dedi.
devlet hastaneleri de yapıyor. ben aslında bezmi alemde ameliyat oldum orda da yaptırırdım ama orası da 10 dk da bakıyor elıne bır resım tutuşturup gonderıyor. ilgisizler.
bana 2 li yaptı ıyı cıktı sonra daha yapmıycaz dedı. 3 lü yaptı. şimdi de başka teste gerek yok dedı .önumuzdekı ay 4 lü yapar kesın. ben de sesımı çıkarmıyorum yapsın dıyorum. ne buluyorsa yapıyor.

canım bişey sorcam sana 4 lüyü nasıl önümüzdeki ay yapcakmış anlamadım ben yarın gitcem doktora bana dediki bu hafta yapıcam yoksa geç olur her doktor farklımı yapıyor anlamadım ki ne dedi sana ?

Nahidemia Nahidemia yazdım aslında. görüntü onun sanırım.

Cnm tdv 29 Mayıs özel hastaneymiş ama daha yeni devlet hastanesi olmuş Ankara dikmende ben çok beğendim hastaneyi zaten Hülya kula Dr um daha önceden tanıyordum. devlet hastanesi ama eğer randevuyu netten randevu sisteminden alırsan özel hastane konforunda direkt o saatte içeri alıyorlar daha ne olsun :nazar:

canım bişey sorcam sana 4 lüyü nasıl önümüzdeki ay yapcakmış anlamadım ben yarın gitcem doktora bana dediki bu hafta yapıcam yoksa geç olur her doktor farklımı yapıyor anlamadım ki ne dedi sana ?
yok kız ben farzı misal dedim. bilmiyorum 4 lü zamanını. öyel bir şey demedi doktor.

cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerimiz kız erkek olsun önemli olan sağlıklı olmaları ama yinede annelerin içinde hep bir cinsiyet geçiyor ister belli etsin söylesin ister etmesin. Bende rüyamda fln erkek olarak görmüştüm ama kız olsun isterdim ilk çocuğumun birde kız bebiş kıyafetleri fln hep bnm içim gitmiştir gördükçe o kıyafetleri ama annelik işte erkek diyince dr bir böyle erkek annesi moduna geçtim benimsedim yani şuan tek derdim sağlıkla doğsun cennet kokusuna kavuştursun beni RAbbim başka birşey istemiyorum :KK68:

bu arada benim whatshapp yok olsa grubunuza katılmak isterdim.

yani orası şart değil hoş başka yerlerde yapıyordur ama doktor orayla çalışıyor demek yazı yazıcam dedi.
devlet hastaneleri de yapıyor. ben aslında bezmi alemde ameliyat oldum orda da yaptırırdım ama orası da 10 dk da bakıyor elıne bır resım tutuşturup gonderıyor. ilgisizler.
bana 2 li yaptı ıyı cıktı sonra daha yapmıycaz dedı. 3 lü yaptı. şimdi de başka teste gerek yok dedı .önumuzdekı ay 4 lü yapar kesın. ben de sesımı çıkarmıyorum yapsın dıyorum. ne buluyorsa yapıyor.

tesekkur ederım... benım bıraz karısık oldu doktor tatılde gıttım şimdi ewe döndum ama doktorumdan memnun degılım o yuzden ortada kaldı da cok saol

Cnm tdv 29 Mayıs özel hastaneymiş ama daha yeni devlet hastanesi olmuş Ankara dikmende ben çok beğendim hastaneyi zaten Hülya kula Dr um daha önceden tanıyordum. devlet hastanesi ama eğer randevuyu netten randevu sisteminden alırsan özel hastane konforunda direkt o saatte içeri alıyorlar daha ne olsun :nazar:
yok canım ben istanbulda oturuyorum. evet özeldi diyanet vakfına bağlıydı. memnunduk ondan sordum.sonra aradım aradım ulaşamadım.

gözünaydın. ne güzel bir kız bir erkek oldu. genelde aynı cins olmuştu burda ikincisi olanların. şanslısın.
sağol canım inan kız olsaydı da çok mutlu olurdum.hep bi kız kardeş veya ablam olsun istemiştim.bence sağlıklı evlada sahip olan her anne çoook şanslı.

yok kız ben farzı misal dedim. bilmiyorum 4 lü zamanını. öyel bir şey demedi doktor.
valla bana dedi ki 18-20 haftalar arası yapılır sonra detaylıya girersin ondan şaşırdım sen öle diyince :) 3 lüyü yapmadı bizimki çünkü direk 4 lü dedi 4 lüde aynı hormonlara bakıyoz dedi

Kizlar watsappa kimler katiliyo?
Ben tereddutte kaldim acikcasi tel no paylasmak pek givenilir gelmemekle beraber buradaki paylasimin azalacagini da usunuyorum
Kim ne dusunuyor?

bende aynı seı dusunuyyorum. tel no sıkıntı degıl ama burda ne guzel konusuyoruz. sonra sohbet otarafa kayıcak. ne gerek var dıye dusunuyorum

benım doktorum esenyurt devlet hastanesınde neşe hayırlıoglu kızımıda o dogurtmustu bahcelıevler ozel meltem hastanesınde.ama doğumumu devlet hastanesınde yapmak ıstemıyorum.bakalım ne yapıcaz.

Back
X