2015 Şubat Anneleri

yok yok canım biraz başlarına bela oldun mu yapıyolar çalıştığım okullrdan tecrübeliyim veli mız mız olcekkk uğraşmazlar çakişşşş

Ay yok canım ben uğraşamam gittim ilk gün verdim parayı seçtim öğretmeni..Riske atamam....Kolejlerin dünya para olduğunu düşünürsen okul için verilen paraya da helal olsun diyorum ben içimden gelerek veriyorum...

ay resmen aşerdiğimi, anlıyorum ben bu konuda
burnuma geliyor kokusu
bütün gün işyerinde ne yesem diye dolanıyorum
akşam olunca eve gelir gelmez ilk işim cips paketini elime almak oluyor
bide hiç birbiriyle alakası olmayan şeyler istiyor canım
tatlı yerken birden ekşi yemeye geçiyorum
eşimde mideni karıştırma sonra kusuyosun diyor

benim canım bişeyler çekince domatesi tuzlayıp yiyorum. bazende peynir domatesi ekmek arası yapıyorum ki karnım doysun canım abur cubur çekmesin diye.
ama tabi akşam yemeği yedikten sonra bi paket de cips yediğim zamanlar da oluyor, yalan yok:KK22:

Canım biz 2008 eylül anneleri olarak tüm gün whats uptan tam 6 senedir süren dostluğumuzu sürdürüyoruz çokta hoş ilerleliyor ben art niyet olacağına zaten inanmıyorum da bence böyle düşünme çok güzel ilerliyor:)
kız bizimde var face grubumuz çok güzel zati face olsaydı iyiydi ama benim whatsapım yok maalesef

Ay yok canım ben uğraşamam gittim ilk gün verdim parayı seçtim öğretmeni..Riske atamam....Kolejlerin dünya para olduğunu düşünürsen okul için verilen paraya da helal olsun diyorum ben içimden gelerek veriyorum...
güle güle okusun allah zihin açıklığı versin hepsine inşş zaten çocuğun öğretmeni iyi olsun bana yeterli tek şansları öğretmenleri

kızlar şeker yüklemesi yapacak olanlar doktorunuz hangi haftaya dedi?beni 3 4 hafta sonra çağırdı

bende de kn pıhtılaşması var bundan önce 2 kayıp yaşadım iğne ve aspirin sayesinde 16 haftaya kadar geldik diğerlerinde kalp atışını bile görememiştik..bana prof dr pıhtılaşmanın problem olmayacağını söyleyip başından savmıştı şimdiki doktorum hem aspirin hemde iğne kullanacaksın dedi iğne olmak can sıkıcı hergün arı sokması gibi bir acı hissediyorum ama bunu da kaybetmek istemiyorum pıhtılaşma konusunda doktorlarda hem fikir yok zaten kimisi iğneye gerek duymaz kimisi sadece aspirin verir kimiside her ikisine karşıdır başka doktora sorup kafanı karıştırma istersen hayırlısıyla kucağımıza alırız inş...sonu güzel osunda ipne ağrısı anlıktır gelir geçer

bende de kn pıhtılaşması var bundan önce 2 kayıp yaşadım iğne ve aspirin sayesinde 16 haftaya kadar geldik diğerlerinde kalp atışını bile görememiştik..bana prof dr pıhtılaşmanın problem olmayacağını söyleyip başından savmıştı şimdiki doktorum hem aspirin hemde iğne kullanacaksın dedi iğne olmak can sıkıcı hergün arı sokması gibi bir acı hissediyorum ama bunu da kaybetmek istemiyorum pıhtılaşma konusunda doktorlarda hem fikir yok zaten kimisi iğneye gerek duymaz kimisi sadece aspirin verir kimiside her ikisine karşıdır başka doktora sorup kafanı karıştırma istersen hayırlısıyla kucağımıza alırız inş...sonu güzel osunda ipne ağrısı anlıktır gelir geçer
Evet haklısın aslında..Doktor, sende kesin pihtilasma olmayabilir ama önlem icin kullanacaksin dedi. .biraz o zoruma gitti. Yani keşke hamile kalmadan kesin test yaptırsaysim net olurdu..ama olsun.:)sabredecez artik..pıhtılaşmanin jamilelikten sonra tedavisi var mi peki?cok merak ediyorum. ..

Kizlae bende evi topla bulasiklari yika utu yap evi supur derken kizimla disari ciktik biraz gezmeye o parkda arkadas bulmus oynarken bende kahve icip biraz keyiplf yapim dedim

Whatsap konusu acilmis benim var ama fc yada whatsap oldugu zaman burasi aksar ve kopukluk olur dusuncesindeyim hazir populer konuda olmusken bozmayalim dusuncesindeyim ama tabi fikir sizin kizlar

Okul konusu acilmis bizde mudurle biraz muhabbet ettik ve tam size gore bi ogretmen veriyorum dedi eger iyi cikmazsa mudurun odasini bssicam cok guzel dusuncelerim var:)

Cinsiyet ogrenen annisler gozunuz aydin olsun bende bi civile ugricam baya indirim var battaniye pike falan bakim diye dusunuyorum

dandinidandini dandinidandini cnm gecmis olsun ilerlemeden hemen onlemini al nane limon ihlamur falan yoksa yatiriyo benim 2 hafta zor gecmisti bide cocuk olunca onlarda perisan oluyo

Detaylı ultrason için en iyi zaman 18-23. haftalar arasıymış,ben 21. haftada yaptırcam..Memorialde 250 tl dediler,radyoloji uzmanı yapacakmış,doktorum da ayrı bakacakmış..kan tahlili falan da yaparlarsa,bir de muayene ücreti ohoo 500 ü bulur herhalde :) feda olsun kızıma :#

ya canım inanki bebişlerimiz için herşeye değer ama insan ileriyi düşününce biraz tasarruflu olmak gerek die geçiriyor içinden. fehmi beyin yerini aradığımda sordum 300 tl dedi muane ücretini sormayı unuttum oda 80-100 vardır. bu iş bize 400e fln mal olacak sanırım. Hayırlısı bakalım 3lü testimin sonucu gelsinde önce kendi dr gitmeyi düşünüyorum. Belki direkt perinatoloktan önce o bakar risk bişey görürse gönderir bizi uzmana bilmiyorum öle kafamız karıştırdı ki drlar :KK43: :KK61: benim bebişim sağlıklı ama hep öyle hissediyorum. inşAllah sağlıkla eksiksiz kusursuz doğar tüm bebişler.

Canim haklisin da bu ayrintili ultrason onemli dogum sonrasi hemen yapilmasi gerekebilecek mudahaleler varsa Allah korusun kalp bobrek vb ile ilgili sikintilar ya da mudahale tedavi sartinin mumkun olacagi durymlar icin iyi bi ontani oluyor isin ehlinde yaptirilirsa tabi. Bu yuzden bana bu elzem olan bisey gibi geliyor yine sen bilirsin tabi de. Muayene ucreti demissin oyle bi ucret yok olmamasi lazim. Ayrintili ultrason icin randevu alip gitcen onun ucreti 300 demissin iste onu odeyeceksin daha niye muayene ucreti veresnki.kizimda tek ultrasonu odedik biz

Back
X